Netradiciškai paminėjo socialinių darbuotojų dieną

Mums rašo

Diana Stankaitienė, Klaipėdos socialinės paramos centro direktorė
2018-09-29

Komentarų: 0

Šeštadienį netradiciškai, žygiuodami pajūriu iš Girulių į Melnragę, atšventėme Lietuvos socialinių darbuotojų dieną.

Džiugu, kad žygyje dalyvavo ne tik Klaipėdos miesto socialinės paramos centro darbuotojai, jų šeimos nariai, bet ir Seimo narys Simonas Gentvilas su sūnumi Ugniumi ir Klaipėdos miesto tarybos narė Lilija Petraitienė. Žygeiviai nuėjo daugiau nei 5 kilometrus, o nuotaiką žygio metu palaikė 4 šuniukės: Dorė, Berry ir dvi Belos.

Organizatrių nuotr.

Žygį užbaigėme rinkdami gintarus, o vėliau prie lauko kavinukės „Burlentė” laukė siurprizas – naminis tortas, kurį iškepė Valdemaros Bukauskaitės, Marijos Taikos Karalienės „Caritas” vedėjos, mama.

Žolelių arbata su medumi iš Vidos Mineikienės brolio bityno prie Jurbarko, kava su cinamonu, naminis pyragas ir sūris, sumuštinukai, agurkėliai, čili pipiriukai ir kitos gėrybės, pasivaikščiojus per smėlį vėjuotu pajūriu, labai tiko, siekiant sušilti ir atgauti jėgas.

Ačiū visiems kartu žygiavusiems ir supratusiems bendrystės jėgą, o Ritai Smilgevičienei už užfiksuotas bendrystės žygyje akimirkas.

Jau vaišindamiesi prie bendro stalo geru žodžiu paminėjome ir padėkojome už šios savaitės gerąją naujieną dėl sprendimo skirti papildomus 15 proc. prie darbo užmokesčio fondo nuo spalio 1 dienos Klaipėdos miesto merui Vytautui Grubliauskui, Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Rusų aljanso frakcijai ir Tamarai Lochankinai, sveikatos ir socialinių reikalų komiteto pirmininkei Jolantai Skrabulienei, pirmininkės pavaduotojai Vaidai Žvikienei ir kitiems nariams: Artūrui Razbadauskui, Jonui Sąlygai, Sauliui Liekiui, Alfonsui Vildžiūnui, administracijos direktoriaus pavaduotojui Olegui  Mariničiui.

Žygiuoti kartu buvo gera! Kartosime, kolegos! Kviesime visus jungtis, nes tik būdami ir veikdami kartu mes stiprūs.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Nacionalinio miškasodžio metu šalyje pasodinta daugiau nei 100 girių

Šeštadienį Lietuvoje vyko Nacionalinis miškasodis „Kad giria žaliuotų“, kurio metu visoje šalyje pasodinta daugiau kaip 100 girių. „Lietingas lietuviškas oras ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Atnaujintas Botanikos sodas laukia lankytojų

Penktadienį po beveik trejus metus trukusių rekonstrukcijų duris visuomenei atveria atsinaujinęs Klaipėdos universiteto Botanikos sodas. Lankytojus Botanikos sode džiugins pažintiniai ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

Regionas

Žadama keisti potvynių rizikos valdymo tvarką

Apie kompleksinį požiūrį į potvynių rizikos valdymą kalbantys Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonų bei Klaipėdos miesto savivaldybių vadovai sulaukė Aplinkos ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This