Prisiekė naujas miesto Tarybos narys

Politika

Vietoje antradienį miesto Tarybos nario mandato atsisakiusio ir atitinkamo Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) sprendimo sulaukusio Rusų sąjungos atstovo Viačeslavo Titovo jau ketvirtadienio rytą prisiekė kitas šios partijos narys – Jurijus Šeršniovas.

Pastarojo priesaiką priėmė VRK narys Egidijus Viskontas, o po jos kolegą rožių puokšte pasveikino V. Titovas.

Martyno Vainoriaus nuotr.

J. Šeršniovas jau buvo miesto Tarybos nariu praėjusią kadenciją.

Šis Rusų sąjungos narys pareigas eis iki kadencijos pabaigos – kitų metų kovo. Jis dabar yra visuomeninio rinkimo komiteto „Titov ir teisingumas“ narys.

Pirmadienį Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas paskelbė, kad V. Titovas sulaužė priesaiką, kai apkaltino partizanų vadą Adolfą Ramanauską -Vanagą nekaltų civilių žudymu. Planuota, kad dėl jo mandato atėmimo miesto Taryba spręs ketvirtadienį vyksiančiame posėdyje, tačiau V. Titovas pats nusprendė trauktis iš miesto Tarybos.

Kituose savivaldybių tarybų rinkimuose 2019 metų kovą V. Titovas ketina dalyvauti su minėtuoju visuomeniniu rinkimų komitetu, kurį sudaro 126 nariai. Jis taip pat žada kandidatuoti mero rinkimuose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Paminėjo išvadavimą, kurio nebuvo

Sekmadienio vidurdienį uostamiestyje, prie sovietinių karių, žuvusių Antrajame pasauliniame kare, perlaidojimo vietos apie trys dešimtys rusakalbių klaipėdiečių paminėjo 79-ąsias Klaipėdos ...
2024-01-28
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Savivaldybės administracijos vadovą išlydi teigiamu įvertinimu

Dauguma kadenciją baigiančios miesto Tarybos politikų nusprendė teigiamai įvertinti Savivaldybės administracijos ir jos vadovo Gintaro Neniškio darbą 2022-aisiais. Glaustai pristatydamas ...
2023-03-23
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Nueinantieji nepabūgo teismų ir atseikėjo „Neptūnui” dar ketvirtį milijono

Nors Vyriausybės atstovo institucijos ir prokuratūros iniciatyva teismas imsis nagrinėti, ar teisėtai Klaipėdos miesto taryba kaip įnašą į įstaigą skyrė ...
2023-03-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This