Gribžinių bendruomenė – tarp saugiausių šalyje

Regionas

Klaipėdos rajono Gribžinių bendruomenė ketvirtadienį dalyvavo Kauno rajone Ežerėlyje vykusiame baigiamajame „Eismo saugumas bendruomenėse 2018″  konkurso renginyje.

Gribžinių bendruomenė kartu su kitais dviem dalyviais pasidalijo trečiąją vietą. Organizatorių nuotr.

Iš viso 2018 metų konkursui buvo pateiktos 66 paraiškos, jame dalyvavo 112 bendruomenių.

Visų dalyvių saugaus eismo projektai buvo suskirstyti į atskiras grupes: bendruomenių susivienijimų, pavienių bendruomenių bei neformalių bendruomenių.

Pavienių bendruomenių grupėje Gribžinių bendruomenė kartu su kitais dviem dalyviais pasidalijo trečiąją vietą. Taip pat gribžiniškis Donatas Norkevičius  su ženklu „Šviesu, saugu, suprantama“ konkurse „Saugios bendruomenės ženklas“ irgi buvo trečias. Gribžinių bendruomenės pirmininkei Mildai Kiaulakienei ir kitiems atstovams įteiktos padėkos ir dovanos.

Klaipėdos rajono savivaldybės pranešime teigiama, jog pernai Gribžinių bendruomenė, vykdydama šį saugaus eismo projektą, gyventojus pakvietė į 5 renginius. Gegužės mėnesį bendruomenės nariai kartu su Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro atstovais leidosi į dviračių žygį. Birželį pėsčiomis žygiavo į Genaičių kapines. Liepos mėnesį surengta šventė, kurios metu apdovanoti daugiausiai makulatūros per metus surinkę nariai. Spalį vyko du renginiai – Grybų šventė ir Atšvaitų dienos minėjimas. Visų veiklų metu gribžiniškiai daug dėmesio skyrė eismo saugumui – prisiminė Kelių eismo taisykles, kaip nešioti atšvaitus bei saugiai keliauti.

INFORMACIJA

„Eismo saugumas bendruomenėse“ – tęstinis Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos kartu su Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga vykdomas projektas. Pagrindinis jo tikslas – šviesti bendruomenių narius saugaus eismo klausimais, siekiant mažinti nukentėjusiųjų keliuose skaičių. Konkursas organizuotas jau devintus metus ir jis bus tęsiamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This