Apsaugok ją nuo pikto. Amen*

Spyglys

Spyglys
2019-06-21

Komentarų: 3

Liaudis išmintis, bylojanti, kad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, pasitvirtino darsyk – šįkart Klaipėdos miesto taryboje.

„Atvira Klaipėda” ketvirtadienį aprašė, kaip ilgų opozicijoje praleistų metų išugdytų politinių refleksų dėka senas politikos vilkas, konservatorius Rimantas Didžiokas, kažkada dėjęs net parašą ant vienos garsiausių Nepriklausomos Lietuvos istorijoje sutarčių, ėmė ir pakišo kiaulę merui. Išvanojo koalicijos lyderiai konservatorių nepaisydami visų jo nuopelnų Lietuvai ir elektrinei Klaipėdos viešojo transporto ateičiai taip, kad mažai nepasirodė.

Tačiau ši pirtis buvo naudinga ne tik Rimantui –  ji ne tik padėjo tvirtesnius pamatus darnesniam trapios valdančiosios koalicijos darbui ateityje, bet ir leido iškart tėviškai savo patirtimi pasidalinti su jaunąja savo kolege, naujai iškepta ir saldaus valdžios pyrago iki šiol dar neragavusia miesto Tarybos nare Justina Kunickaite (žr. nuotr.).

Nors ir sunku patikėti, kad galėtų senieji Kongo respublikos čiabuviai taip kaip Rimantą vanoti tokią jauną, gražią ir dar nepatyrusią politikę, bet atsarga, taip sakant, gėdos nedaro. Tad apsaugok ją ir ateityje nuo pikto, Rimantai. Amen.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite. Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.

3 Comments

  1. Egle

    jus rimtai publikuojate tokio tipo apie nieka rastliava? Po penkto vyno butelio atsisedau parasiau apie nieka su daug idomiu zodziu. Atvira klaipeda turetumet atidziau perzvelgti ka publikuojate.

    Reply
  2. Iš kur

    ta merga atsirado? Ką ji veikė anksčiau, kur gyveno, kuo nusipelnė Taryboje sėsėti?

    Reply
  3. Švyturys

    Niekinė rašliava

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Rusija ieško ir Klaipėdos politikų bei kultūros žmonių. Tarp jų - ir dabartinis meras

Rusija antradienį paskelbė Estijos ministrę pirmininkę Kają Kallas „ieškomu asmeniu“ ryšium su baudžiamąja byla, kurios turinys nebuvo atskleistas. Rusijos opozicinis ...
2024-02-13
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Kodėl politikai taria „atia“?

Po kovo 5-ąją vyksiančių rinkimų tikrai pasikeis beveik trečdalis Klaipėdos miesto tarybos –  devyni iš 31 dabartinės kadencijos deputatų nusprendė ...
2023-02-03
Skaityti daugiau

Spyglys

Sauliau, ar pabusi?*

Spyglys daro prielaidą, kad budinti neva tai užmigusią Klaipėdą pasišovęs mūsų miestelio liberalų vadas Saulius Budinas pats yra užmigęs giliu ...
2023-02-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This