Iškels ir buvusio antrinių atliekų sąvartyno likučius

Svarbu, Verslas
Avatar photoMartynas Vainorius
2019-07-03

Pas Klaipėdos merą trečiadienį apsilankęs bendrovės „Ekonovus” vadovas Romas Draskinis dar kartą patikino, kad Liepų gatvės pramoninėje teritorijoje ši įmonė antrinių atliekų rūšiavimo veiklą nutrauks šį rudenį.

Žinia, pernai vasarą čia sukaupti perdirbimui tinkamų atliekų kiekiai sukėlė ažiotažą viešojoje erdvėje ir privertė reaguoti institucijas.

Dabartinė padėtis lyginat su fiksuota praėjusių metų rugpjūčio pradžioje skiriasi kaip diena ir naktis. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Yra keletas vietų Klaipėdos regione, deriname leidimus, kai bus leidimai gauti, pasirinksime mums geriausią vietą. Kaip ir buvo planuota, su meru suderinta principinė pozicija, kad iš Klaipėdos miesto rūšiavimo paslaugas iškelsime rudenį”, – po susitikimo sakė R. Draskinis, neatskleidęs, kiek įmonei atsieis toks persikraustymas.

Pasak jo, dabar kiekvieną savaitę reguliariai sulaukiama inspektorių dėmesio ir „viskas yra tvarkoje”.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas savo ruožtu sakė sulaukęs patikinimo, kad pasiruošimas išsikraustymui vyksta kaip įmanoma greitai.

„Noriu tikėti nuoširdumu, kad yra būtent taip. Miesto principingumu aš manau, kad jie neturėtų abejoti. Šiandien sutikrinome pulsą, ar vienodai matome, vienodai jaučiame. Konkrečios dienos, kada būtų galima iškelti pabaigtuvių vainiką neįvardino, tačiau tikiuosi, kad ruduo neužsitęs”, – sakė V. Grubliauskas.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Nuomonės

Universiteto ligoninė: kaltieji ieško kaltųjų

Įstūmę į dideles bėdas dvi Klaipėdos ligonines miesto politikai vaidina šventuosius ir bando savo kaltes suversti tiems, kurie statė ir ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Politika

Socdemai užpildė atsiradusią skylę

Po to, kai į Klaipėdos miesto tarybą su Socialdemokratų partijos sąrašu išrinktas Kretingos ligoninei vadovaujantis Romaldas Sakalauskas, ketinęs Seimą šturmuoti ...
2024-07-23
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Šalia Jūrų muziejaus - meninė instaliacija

Prie Lietuvos jūrų muziejaus Baltijos jūros gyvūnų reabilitacijos centro išsirikiavo menininkės Agnės Kišonaitės instaliacijos „Choras“ herojai. Iš antrinių atliekų suformuotas ...
2024-07-09
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This