Klaipėdietis kviečia į stovyklą…Tenerifėje

Sveikata

Vis daugiau lietuvių bei klaipėdiečių atranda Ispanijai priklausančią, visus metus saulėtą, netoli Afrikos krantų Atlanto vandenyne esančią Tenerifės salą. Ypač malonu šioje vulkaninės kilmės saloje apsilankyti, kai mūsų šalyje prasideda rudeninės darganos su lietumis ir vėjais.

Tenerifėje jau dvejus metus gyvena klaipėdiečių muzikantų Astos ir Dariaus Treinių šeima.

Buvę grupės „Trip to News Orleans“ siela Asta ir Darius su savo atžalomis gyvena tolimojoje Tenerifėje, bet palaiko ryšį ir su klaipėdiečiais, kuriuos kviečia atvykti į 7 dienų stovyklą lapkričio pabaigoje. Asmeninio archyvo nuotr.

Darius susisiekė su „Atvira Klaipėda”, prašydamas pagarsinti lapkričio pabaigoje, 24 d., Tenerifėje organizuojamą 7 dienų sveikatinimo stovyklą, pavadintą gana skambiai – „Baimę šiknon, giliai kvėpuok ir improvizuok”.

Skelbiama, jog tai bus asmeninių baimių transformacijos ir muzikos garsų stovykla.

„Kai norisi žengti pirmyn, ką nors pakeisti, padaryti kitaip, atskleisti ir išreikšti save, neretai iškyla baimė. Ne tiek svarbu, koks užmojis: galbūt norite mesti darbą, pradėti verslą, nutraukti santykius ar juos pradėti, o gal bijai aukščio ar tamsaus vandens gylio, o gal viso labo paskelbti įrašą savo paskyroje ar pasisakyti susirinkime. Gali būti, kad visad svajojai dainuoti, bet negali net pagalvoti apie lipimą į sceną. Baimė gali būti vienodai stipri. Daryk tai, ko labiausiai bijai, ir tu įgysi papildomą galią. Geriau vieną kartą pažiūrėti pavojui į akis, negu visada būti baimėje”, – taip „Facebook” paskyroje pristatoma stovyklos esmė.

Joje teigiama, jog 7 dienų stovyklos misija – „pagalba susitikti su savo baime, ją patirti, išgyventi ir paleisti. Ir šiam reikalui pasitarnaus asmenybės transformaciniai užsiėmimai ir pats galingiausias terapinis būdas – muzikos garsai, improvizavimas, dainavimas, šokis. Nes muzika gydo, išlaisvina, skatina kurti ir tapti laimingu”.

Norintieji dalyvauti baimių atsikratymo stovykloje Tenerifėje turi registruotis čia. Išsami informacija apie stovyklą el. paštu bus pateikta užsiregistravusiems asmenims.

Numatoma stovyklos programa, kaina ir kt.  – čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Tenerifės saulės pavilioti

Jau kuris laikas Klaipėdos senamiesčio kavinėse nebematyti ir nebegirdėti prieš keletą metų čia savaitgaliais bei švenčių dienomis dažnai skambėjusios populiarios ...
2019-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This