Viačeslavas Titovas bandys sukurti Socialinio teisingumo partiją

Politika

Už Lietuvos partizanų vado Adolfo Ramanausko-Vanago paniekinimą nuteistas ir dėl to Klaipėdos miesto tarybos nario mandato netekęs Viačeslavas Titovas socialinio tinklo „Facebook“  paskyroje pranešė kuriantis naują partiją.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Iniciatyvinė komiteto grupė ,,Titov ir Teisingumas“, tęsdama kovą už teisingumą Lietuvoje, priėmė sprendimą dėl būtinybės sukurti naują politinę partiją – ,,Socialinio Teisingumo Partija“ ir kreiptis į Lietuvos visuomenę su kvietimu nelikti nuošaly, o tapti pilnateisiu jos steigėju. Jeigu mūsų susirinks ne mažiau 2000 narių, tai Lietuvoje atsiras visiškai nauja politinė Socialinio teisingumo jėga, su kuria šiandieninė valdanti Lietuvos nomenklatūra privalės skaitytis. Visi mes galime susivienyti vardan šios socialinio teisingumo idėjos ir visi kartu galime pagerinti Lietuvos padėtį”, – rašo V. Titovas.

Anot jo, būsimos partijos ideologija būtų „viena iš šiuolaikinio konservatiškumo krypčių”.

„Valstybė privalo pastoviai rūpintis visuomenės gerove ir jos augimu, pagrindinėmis socialinių valstybės funkcijų realizacijos priemonėmis laikomos ekonominis vystymasis bendrų šiuolaikinio konservatiškumo principų bazėje, būtina visuomeninio progreso sąlyga laikoma ištikimybė nacionalinės kultūros išlaikymui ir tradicijoms”, – rašė politikas.

V. Titovas praėjusiais metais savivaldos rinkimuose dalyvavo su savo sukurtu visuomeniniu rinkimų komitetu, o anksčiau į Tarybą buvo renkamas pagal Lietuvos rusų sąjungos sąrašą.

1 Comment

  1. Goželis

    Nieko nesupratau. Eis kaip konservatiški partneriai kartu su Gabrielium Lansbergiu ar kaip konkurentai?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Paminėjo išvadavimą, kurio nebuvo

Sekmadienio vidurdienį uostamiestyje, prie sovietinių karių, žuvusių Antrajame pasauliniame kare, perlaidojimo vietos apie trys dešimtys rusakalbių klaipėdiečių paminėjo 79-ąsias Klaipėdos ...
2024-01-28
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

„Rusakalbė Klaipėda” pranešė, ką palaikys rinkimuose

Nors kovo 5 dieną vyksiančiuose savivaldos ir mero rinkimuose rusakalbius Klaipėdos gyventojus atstovaujančios organizacijos pirmą kartą tiesiogiai nedalyvaus, tačiau agituoja, ...
2023-01-10
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Rusų aljansas rinkimuose nebedalyvaus

Politinė partija Rusų aljansas kitų metų kovą vyksiančiuose merų ir savivaldybių tarybų rinkimuose savo kandidatų Klaipėdos mieste nekels. Partijos vadovė Tamara Lochankina, ...
2022-11-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This