Siūlo tirti Uosto direkcijos vadovo konkursą

Uostas ir jūra

Parlamentarė, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovė klaipėdietė Agnė Bilotaitė kreipėsi į Seimo Antikorupcijos komisiją siūlydama artimiausiame posėdyje svarstyti klausimą dėl Uosto direkcijos vadovo konkurso.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Jo laimėtoju tapus Algiui Latakui, kuris su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašu pernai kandidatavo į Klaipėdos miesto savivaldybės tarybą, parlamentarė mano, jog tai gali būti politinės korupcijos apraiška.

Viešai savo abejonėmis dėl šio konkurso eigos dalinosi ir jame dalyvavęs šiuo metu JAV gyvenantis Vaidas Šukys.

Skelbti konkursą minėtoms pareigoms užimti prireikė po to, kai buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis dar praėjusių metų kovą, tuoj po savivaldos rinkimų,  iš pareigų atleido tuometinį Uosto direkcijos vadovą Arvydą Vaitkų.

Pastarasis kaip Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijos kandidatas dalyvavo rinkimuose į miesto mero postą, o rinkiminės kampanijos finansiniai rėmėjai buvo uostui įmonių vadovai ir akcininkai.

A. Vaitkus, tapęs miesto Tarybos nariu, per teismus bandė sugrįžti į pareigas, tačiau to padaryti jam nepavyko.

10 Comments

  1. Normalus tie kanservai. Tik mazumele smirdi.

    .

    Reply
  2. klaipėdietė

    Konservartorių apetitams galima tik pavydėti ! Neprisikalbino p.A.Vaitkaus į savo sąrašą -,,suvalgė ” ,padedant ,,nepriklausomai ” žiniasklaidai ,dabar atsirado nauja ,,auka ” – vėl nerimsta …..Ir kada SAVO ,, skaidriausią ” veiklą įvertins ?!

    Reply
  3. vytas

    na iš tiesų- konservatorius – tai diagnozė. JAV gyvenantis kažkoks Šukys svarsto apie Klaipėdos uosto direktoriaus konkursą…:) O Agnė Bilotaitė ar nenori užklausti kaip čia Klaipėdos miesto tarybos narys Rimantas Ddžiokas laimėjo savivaldybės elektrinių autobusų konkursą su komapiniaj, kurioje turi akcijų ai kaip ten…

    Reply
    • Maryte

      Korupcija akivaizdzioje vietoje. O tas Sukys kur nori ten ir gyvena. Tik kitur pagyvenus matosi kokie klounai Lietuvos valdzioje sedi. Juokingas tas konkursas ir juokinga laimetojo kandidatura. Akivaizdus pasityciojimas is Lietuvos zmoniu!!!

  4. Vaidotas

    Gaila, kad tokių moterėlių kaip Bilotaitė dėka yra kompromituojami konservatoriai. Sėdi namie ,augina 2 vaikiukus, e Vaizdo laidoje kalbėjo iš namų net nesusišukavusi , ir drįsta kalbėti apie sudėtingas valstybės bendroves… Kaip tai paaiškinti? Įžūlumas, gėdos neturėjimas, cinizmas ? Juk 2 kartus bolotiravosi į miesto merus „ant durniaus”. Net laukdama kūdikio… Ieškojo kvailų rinkėjų. Kada mes atsikratysime visokiais tokiais „politikais’? Beliko ne daug iki seimo rinkimų. Tikėkim, kad Coridas pridėjo mums daugiau proto dėl kritinio mąstymo…

    Reply
    • Respublikonas

      Niekas ją į Seimą ir neišrinko. Praslydo gyvatė ?

  5. Respublikonas

    Kas tą Bilotaitė? Čia tą kuri sausai prakišo rinkimus Klaipėdoje o paskui pralindo į Seimą pagal sąrašą ? Kurį vietoje posėdžių Dakare lakstė su sugyventinių ? Ir vėl konservam nepatejo…

    Reply
  6. Karolis

    Dieve mano, ar kas nors dar nežino, kad Uosto vadovu gali būti tik konservatorius. Visi kiti netinkami, nes dirba Kremliui, yra rusų šnipai, tik ir žiūri kaip išduoti Lietuvą. Jau tiek metų praėjo nuo nepriklausomybės atkūrimo, o daugeliui elementarios tiesos vis dar neaiškios.

    Reply
    • :))))

      Labai tiksliai :))) Konservatoriai jau peržengia ribas :))) tik juoktis liko iš tokių bilotaičių :)))

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Verslas

Klaipėdos pramoninkams vadovaus Rimantas Juška 

Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) ketvirtadienį vykusiame visuotiniame susirinkime išsirinko savo naują vadovybę. Martyno Vainoriaus nuotr. Dvi kadencijas – ketverius metus ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Planuojami ir mobilieji vandenilio pilstymo punktai

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija paskelbė konkursą dėl viešųjų vandenilio pildymo punktų įrengimo Klaipėdos mieste. Sunkiasvoriam ir lengvajam transportui skirti ...
2024-03-23
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Margutis milžinas - jau ant šiaurinio molo

Praėjusiais metais klaipėdiečius ir miesto svečius nustebinęs margutis milžinas vėl užridentas ant šiaurinio molo Melnragėje. Trijų metrų aukščio ir pusantro ...
2024-03-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This