Vogtus daiktus rado anksčiau, nei jų pasigedo savininkas

Regionas

Gegužės 12 d. du Kretingos vyriausieji patruliai Marius Gedvilas ir Irmantas Kripas, patruliuodami mieste, apie vidurnaktį Tvenkinio gatvėje pastebėjo du vyrus. Vienas iš jų stūmė vejapjovę, kitas nešėsi benzininį trimerį.

Patruliams tai pasirodė įtartina, todėl jie vyrus sustabdė. Šie aiškino, kad įrenginiai esą neveikia, juos rado išmestus prie konteinerio netoli tvenkinio, tačiau parodyti konkrečios vietos nesugebėjo.

Principingi pareigūnai 53 ir 27 metų įtartinus asmenis pristatė į komisariatą. Čia buvo įsitikinta, kad trimeris ir žoliapjovė puikiausiai veikia, todėl įtarta, kad jie yra vogti.

Tačiau dėl šių daiktų vagystės į policiją kitą dieną niekas nesikreipė, todėl pareigūnai daiktų nuotraukas patalpino vietos spaudoje.

Jų savininkas atsirado tik po kelių dienų – nuvykęs į vasarnamį pastebėjo, kad nebėra vejapjovės ir trimerio, o žmona paragino kreiptis į policiją, nes buvo pastebėjusi skelbimą laikraštyje.

Vertingus daiktus atgavęs kretingiškis minėtiems pareigūnams padėkojo ne tik asmeniškai, bet ir per vietos spaudą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This