„Citadele“ bankas Klaipėdoje keliasi į naujas patalpas

Verslas

Nuo rugsėjo 14 d. „Citadele“ banko Klaipėdos skyrius persikelia į naujas patalpas uostamiesčio centre. Herkaus Manto g. 21 (PC „Mega Plaza“) įsikūrusiame padalinyje klientai galės susipažinti su banko siūlomais skaitmeniniais finansų valdymo sprendimais, gauti vertingų konsultacijų ir pasinaudoti visą parą veikiančiu bankomatu.

„Mums svarbu, kad mūsų klientai paslaugas gautų jiems patogiausiu būdu, o darbuotojams būtų užtikrintos saugios ir šiuolaikiškos darbo sąlygos. Atsižvelgiant į tai suplanuotas ir naujasis „Citadele“ banko skyrius Klaipėdoje. Jis įsikurs moderniose patalpose miesto centre, todėl į jį bus patogu užsukti vykstant apsipirkti ar tvarkant kitus kasdienius reikalus. Banko skyriuje visas dėmesys bus skiriamas klientų konsultacijomis ir supažindinti su skaitmeniniais finansų valdymo sprendimais“, – „Citadele“ banko pranešime cituojamas jo Verslo ir mažmeninės bankininkystės vadovas Darius Burdaitis.

Klientų patogumui naujajame skyriuje veiks bankomatas, kuriame išsigryninti pinigus bus galima visą parą. Jame, kaip ir kituose bankomatuose, „Citadele“ klientai, turintys „X smart“ kortelę, per mėnesį nemokamai galės išsigryninti iki 1000 eurų, o „Mastercard“ kortelių turėtojai iki 800 eurų per mėnesį. Iki 10 tūkst. eurų sumą per mėnesį į savo banko sąskaitą klientai nemokamai įnešti gali bet kuriame MEDUS bankomate su pinigų įnešimo funkcija arba „Perlo“ terminalų tinkle.

Daugumą kasdienių finansinių klausimų banko klientai greitai ir patogiai gali sutvarkyti ne tik atvykę į banko skyrius, bet ir nuotoliniu būdu. Daugelis banko paslaugų yra prieinamos „Citadele“ mobiliojoje programėlėje, interneto banke, interneto svetainėje ar susisiekus tel. (8 5) 221 9091. Net ir pasibaigus banko kortelių galiojimo laikui jos taip pat atnaujinamos automatiškai ir išsiunčiamos klientų nurodytu adresu, todėl vykti į banko skyrių jų užsakyti ar atsiimti nereikia. Jei pristatyti kortelės paštu dėl kokių nors priežasčių negalima, klientai apie tai informuojami SMS žinute.

Norint apmokėti sąskaitas ar atlikti pavedimus keliauti į banko skyrių taip pat nebūtina. Daug greičiau ir patogiau mokėjimus bet kuriuo paros metu galima atlikti naudojantis mobiliąja programėle ar interneto banku. Šiuo metu momentiniai pervedimai iki 1 000 eurų atliekami į daugiau nei 1 900 ES bankų.

Naujasis „Citadele“ banko skyrius Klaipėdoje, H. Manto g. 21, dirbs pirmadieniais–ketvirtadieniais 8–17 val. ir penktadieniais 8–16 val. Senasis Klaipėdos skyrius Danės g. 15 klientus aptarnaus iki rugsėjo 11 d. 16 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Eugenijus Gentvilas: koalicija atrodo blogai

Antradienį Seimui ketinant apsispręsti dėl bankų solidarumo įnašo, Liberalų frakcijos seniūnas, klaipėdietis Eugenijus Gentvilas sako, kad sutarimo šiuo klausimu valdančiosios ...
2023-05-09
Skaityti daugiau

Verslas

VMG grupės plėtrai – 104 mln. eurų sindikuota paskola

Tarptautinė investicinė VMG grupė su „Swedbank“, „Citadele“ ir SEB bankais pasirašė sutartį dėl kompanijos verslo plėtrai skirto 104 mln. eurų ...
2021-10-12
Skaityti daugiau

Verslas

Bekontaktį mokėjimą padidino iki 50 eurų

Reaguodami į COVID-19 situaciją ir prisidėdami prie kovos su viruso plitimu, Lietuvoje veikiantys bankai skelbia pasirašę memorandumą, kuriuo sutarė iki ...
2020-03-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This