Klaipėdos apskrityje – 7 nauji koronavirusinės infekcijos atvejai

Koronavirusas, Svarbu

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad per antradienį Lietuvoje patvirtinti 32 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai, septyni jų – Klaipėdos apskrityje.

Vienas Klaipėdos apskrityje registruotas atvejis – įvežtinis. Koronavirusas patvirtintas asmeniui, į Lietuvą grįžusiam iš Prancūzijos.

Keturi nauji koronaviruso atvejai yra siejami su židiniu viename odontologijos kabinete Klaipėdos apskrityje, Gargžduose. Vienas iš šių asmenų, kaip jau skelbta, lanko lopšelį-darželį „Gintarėlis“. Darželyje vaikas paskutinį kartą buvo rugsėjo 2 d. Nustatyti 24 didelės rizikos sąlytį turėję asmenys.

Dar vienas iš užsikėtusių asmenų yra moksleivis, lankantis Klaipėdos „Versmės“ progimnaziją. Kaip jis užsikrėtė, kol kas neaišku. Nustatyta, kad didelės rizikos sąlytį turėjo 30 bendraklasių.

Dar vienas naujas koronaviruso atvejis siejamas su židiniu „Klaipėdos energijoje“. Asmuo nėra darbuotojas. Vertinama, jog su protrūkiu šiuo metu yra susiję 4 COVID-19 atvejai.

Dar 14 koronaviruso atvejų registruota Vilniaus, 6 – Kauno, 3 – Šiaulių, po vieną – Alytaus ir Tauragės apskrityse.

NVSC duomenimis, Lietuvoje iš viso konkretiems žmonėms patvirtinti 3163 COVID-19 ligos atvejai, tebeserga 1056 asmenys, 49 jų – Klaipėdoje, 2008 – pasveiko.

1 Comment

  1. Klapėda

    Ar saugu moksleiviams viešajame transporte?….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Gegužę - pigesnė šiluma

Klaipėdos ir rajono gyventojams centralizuotą šilumą teikianti AB „Klaipėdos energija“ praneša apie paskaičiuotas gegužės mėnesio šildymo kainas. Teigiama esą jos ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Palanga prisijungė prie nulinius COVID-19 rodiklius turinčių savivaldybių

Ketvirtadienį šalyje, kaip ir trečiadienį, patvirtinti vos 8 nauji COVID-19 atvejai, iš kurių trys žmonės užsikrėtė antrą kartą. Klaipėdoje susirgo ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Senąją pirtį valdys transportininkai

Klaipėdos miesto taryba ketvirtadienį pritarė mero siūlymui reorganizuoti  UAB „Vildmina“, valdančią pirtį Trilapiop gatvėje, prijungiant ją prie savivaldybės bendrovės „Klaipėdos ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This