Šuo Kvanka praskaidrins rudeninę darganą

Kultūra

Rudens lietų ir darganą privers pamiršti Kino klubo „8 ½“  pristatomas filmas „Mano šuo Kvanka”, kuris žiūrovų lauks šį trečiadienį, spalio 21 d., 18 val. Kultūros fabriko kino salėje (Bangų 5A, Klaipėda).

Tai 2019 m. sukurta prancūzų komedija, kurią režisavo Yvanas Attalis ir kuriame pats režisierius vaidina su prancūzų kino žvaigžde Charlotte Gainsbourg.

Bet vienas iš svarbiausių filmo herojų, be abejo, yra šuo Kvanka. Scenarijus, kurį parašė Attalis, Deanas Craigas ir Yaëlas Langmannas, sukurtas pagal to paties pavadinimo Johno Fante’o novelę.

Rašytoją Henrį užgriūna visos įmanomos krizės – įkvėpimas kurti kažkur dingo, santykiai su depresyvia žmona seniai atšalę, o rasti bendrą kalbą su suaugusiais vaikais, regis, neįmanoma. Henris savo palikuonis mielai iškeistų į naujutėlaitį „Porsche“ – juk jie tarsi susitarę žlugdė visus jo bandymus pasiekti laimę!

Bet kartą jo kelyje išnyra didžiulis ir kiek įkyrokas benamis šuo, kurį Henris pavadina Kvanka. Regis, santykiai su nauju namų gyventoju klostosi puikiai, o netikėtai atrasta draugystė praskaidrina rašytojo gyvenimą. Dugne atsidūrusio Henrio gyvenime sužimba viltis – galbūt įmanoma viską pradėti nuo pradžių?

Filmą pristatys Klaipėdos dramos teatro aktorė Simona Šakinytė, įkūrusi gyvūnų globos namus „Linksmosios pėdutės”.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Ženklo istorija: bendruomenės atsakas

Per visą Lietuvą nuaidėjusi naujojo Klaipėdos ženklo istorija sulaukė ne tik pasipiktinimo, bet ir alternatyvių klaipėdiečių veiksmų. Praktiškai per parą ...
2018-07-09
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Žymi įstaigas, įsileidžiančias gyvūnus

Klaipėdos savivaldybė sukūrė internetinį žemėlapį, kuriame galima pažymėti Klaipėdos kavines ir barus, įsileidžiančius klientus su savo augintiniais. 
2018-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This