Latviai uostamiestyje siekia įkurti darbo vietas jaunimui

Verslas

Per 150 naujų darbo vietų jaunimui  – su tokiu tikslu Lietuvos pajūryje savo veiklą pradėjo Latvijos kapitalo kompanija SACCO LT. Nepaisant visuotino karantino paskelbimo, tarptautinėje rinkoje veikianti kompanija pasirengusi veikti.

„Amber Studios“

„Turėjome galimybę rinktis, kur atversime duris – sostinėje, Kaune ar uostamiestyje. Kompanijos savininkai Klaipėdą įvertino kaip itin perspektyvų miestą, kuriame galime užpildyti darbo rinkos spragą visiems, kuriems sukako aštuoniolika ir vyresniems“, – pranešime spaudai pažymi kompanijos vadovė Lietuvoje Olga Maksimova.

Klaipėdoje su prekės ženklu „Amber Studios“ žengianti latviško kapitalo kompanija tikisi prisidėti prie bendros miesto vizijos įgyvendinimo.

„Kaupėme duomenis, analizavome informaciją. IT ir kūrybinės industrijos – mūsų kompanijos veiklos sferos pasauliniu mastu, sykiu  – ir viena iš populiariausių studijų krypčių Klaipėdoje. Kai Lietuvos pajūryje  yra tiek daug žingeidaus jaunimo ir siekiama jį sulaikyti su gerais darbo pasiūlymais  – mūsų kompanija taps puikiu pasirinkimu“, – sako SACCO LT vadovė.

O.  Maksimovos teigimu, Klaipėda jaunimo verslumo ir pritraukimo atžvilgiu pastaruoju metu atrodė lyg panirusi į letargo miegą

„Vilnius, Kaunas eina į priekį, bet ten natūraliai susidaro ir perteklius. Todėl mes labai viliamės, kad SACCO LT prisidės prie uostamiesčio vizijos pritraukti ir išlaikyti jaunimą. Mes siūlome švarų, gražų, komfortišką, šiuolaikinį jaunimo mąstymą atitinkantį darbą lanksčiu grafiku. Ne tik Klaipėdoje studijuojančiam jaunimui, ar vaikus namuose auginančioms mamytėms, bet ir visos Vakarų Lietuvos gyventojams“, – cituojama atstovė.

Internetinių žaidimų vedėjais kompanija kviečia tapti visus, norinčius lavinti savo asmenybę, žinias ir įgūdžius. Jokie ypatingi reikalavimai nėra keliami. Maža to – darbuotojams siūlomos lanksčios ir komfortiškos darbo sąlygos, karjeros galimybės, premijos. Darbo užmokesčio vidutinis bruto – 800/1200 €.

Įmonė Klaipėdoje įrengė moderniausia filmavimo ir kompiuterine įranga aprūpintą studiją, kurioje vykdomos internetinės transliacijos pasieks net atokiausius pasaulio kraštus.

Potencialiems darbuotojams nebūtina turėti analogiško darbo praktikos: SACCO LT Klaipėdoje veikia mokymo akademija, su potencialiais internetinės žaidimų rinkos dalyviais tapsiančiais asmenimis dirba stilistai.

INFORMACIJA

SACCO Latvijoje įkurta 2015 metais, įmonė aktyviai veikia Daugpilyje ir Jelgavoje. Kompanijoje dirba keli šimtai darbuotojų, paslaugų segmente „Verslas – verslui“ kompanijos paslaugomis naudojasi partneriai iš viso pasaulio.

1 Comment

  1. gambling

    Ar tikrai jie atidarys ofisa Klaipedoje?
    Nes yra skelbimai apie darbo vietas Kaune, bet nieko nera apie Klaipeda

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This