Mirė greitosios automobilyje

Kriminalai ir nelaimės

Medikams nepavyko į ligoninę pristatyti klaipėdiečio – jis mirė greitosios pagalbos automobilyje.

Pranešama, jog sekmadienį iš buto Geležinkelio g. į Klaipėdos universitetinę ligoninę medikai gabeno 59 metų vyrą, tačiau gydymo įstaigos prieigose, Liepojos g., apie 18.23 val. jie buvo priversti konstatuoti vyro mirtį.

Tikslią mirties priežastį nustatys teismo med. ekspertai.

25 Comments

  1. Baisu

    Aha maciau kaip autobuse su priepuoliu liepe paciam batus apsiauti.Visas drebejo o pasisvente gelbetojai 10min tik spoksojo.Kaip nenumirs su tokiu poziuriu.Ar sunku batus apmauti ar net be batu greitai vezti i ligonine.fui pasislikstejau…

    Reply
  2. Jadze

    Pati geriausia dar ir patikimiausia Klaipėdoje yra respublikinė ligonine

    Reply
  3. Antanas

    Būna… Užuojauta artimiesiems…
    Iš tiesų, per šventes ir po jų jaučiasi „greitųjų” suaktyvėjimas… Paprastai persivalgoma su dideliu alkoholio kiekiu… Reikalingas švietimas. Tada ir kultūra bus kitokia. Be to, diduma esame daugiabučių kaliniai, tad veikt nėra daug ko… Uždaryti gyvūnėliai irgi rūpinasi beveik tik maistu. Problemą reikėtų plačiau paviešint ir ją spręst.

    Reply
  4. Lina

    Iš Geležinkelio gatvės vežė į miesto ligoninę, kai už kelių žingsnių Raudonojo kryžiaus ligoninė!..
    Siaubas! Būtų gal žmogus gyvas dabar!!!

    Reply
  5. Anonimas

    Aš uzpreitais metai plaučių uždegimu susirgus o greitoji man pasakė aš tau įleidziu vaistus į subine ir eik namo.

    Reply
  6. Noriu

    Oi gudrūs konetatoriai it žalčiai. Mandri kaip gandrai, šlykštūnai.

    Reply
  7. Gulė

    Pezalai. Buvo laikai greitoji atvažiuoja, vaistus išrašo, biuletenį. Vaistus suleidžia. Ant rankų nešiojom. O kuo dabar greitoji užsiima? Meta į nemokamą taxi ir veža. Absurdas. Gerai kad Covid ivedė gmp tvarką. Nebeėda valgyklose kavinėse, nebesiperka parduotuvėse. Absurdas. Išnaikino felčerius. Priveisė paramedikų. Nei lotyniškas diagnozes moka skaityti, nei rusiškai kalbėti. Dusinti ir dkūsti tokius reikia. Vaidina nuskriaustuosius. Ar ne gėda.

    Reply
    • as

      medikas vyrukas, kuris ten buvo, pilnas dundukas, tiesiog tuscia vieta, tai nera kuo stebietis kad zmogus mire. uzuojauta.

    • Zinga

      Gule tu Gule! Kaip jums negėda šmeižt medikus greitosios! Jei tokie visi mandri, tai ko kviečia tą greitąją! Kvieskit taxsi- ir nuveš!

    • Viola

      O kam rusiškai? Rusams lietuviškai reikia mokytis, ne rusynas čia. o tada kodėl nereikalauti kalbėti prancūziškai ar bent angliškai? Su manimi galėtų itališkai :)))))

  8. Ro

    Ar žinote,kad greitosios medikai gaivina betkokiom sąlygom ir net žinodami,kad pacientas infekuotas.Buvo toks atvejis aprašytas,bet tai visiems norma ir jokių komentarų nebuvo.Medikai irgi žmonės.Kiekvienas atgaivintas žmogus tai lyg apdovanojimas.Liūdna,jei nepavyksta.

    Reply
    • Pagarba greitosios medikams

      Noriu išreikšti dižiausią pagarbą Klaipėdos greitosios pagalbos medikams. Kiek teko susidurti, čia dirba labai rūpestingi žmonės.
      Stengiasi kiek jų galimybės leidžia. Neteko sutikti nei vieno abejingo, atsainaus, ko deja pasitaiko ligoninėse. Gerų jums naujųjų metų. Tegul Jus lydi sėkmė, kantrybė. BŪKITE SVEIKI, nes mums labai reikia Jūsų pagalbos.

  9. Medikė

    Tie kas „gudrūs” labai ir nesusivokia, nesimokę ir nedirbę nei greitojoje, nei ligoninėje, tai va Jums mielieji apšvietimas: konstatuojama mirtis tada kai monitoruojant širdies ritmą matoma asistolija, tai yra jokios širdies elektrinės ir Mechaninės veiklos, PLIUS tokia asistolija yra stebima 20min, nepaisant gaivinimo ir skiriamų vaistų. Arba atsiranda kūno pomirtinis sąstingis arba lavondėmės Taip kad, komentatoriai protingieji, tas žmogus galimai jau namuose buvo miręs, ačiū medikams, kurie dar stengėsi, bet ko neįmanoma jau padaryt, tai atgaivinti visiškai ir galutinai mirusio žmogaus. O tai kad kažkokiai babuškai su pakilusiu kraujospūdžiu ar pykinimu po mišrainių reikėjo kelias valandėles luktelėti, nes rimtų pacientų yra daug, o tokių universitetinėje visada yra daug daugiau nei raudonam kryžiuje, nu tai sorry, juokinga net, reikėtų tokias dar ir bauduoti už eilių sudarymą..

    Reply
  10. Vietinė

    Buvo ir ne covido laikotarpyje visko,ypatingai blogai buvo Klaipėdos Universitetinėje ligoninėje,tris kartus teko priėmimo skyriuje po pusę paros prastovėti.O Respublikinėje tai padarė per pusvalandį.Taip.kad visko būna

    Reply
  11. Anonimas

    Neturite ką veikti kad vis kritikuojant,ką patys esat šioje situacijoje padarė,šiuo metu esu medikų priežiūroje ligoninėje,tik pagyrimas.kencia visas pasaulis o kai kam viskas negerai ir negerai.

    Reply
    • Minde

      Idomu kiek tau sumūkjo kad tu ten. Pasakyk kad kovidinis tu dar?

  12. Jo.as

    Apstokit žmonės niekini medikus.Patys pabūkite jų vietoje Tada taip nekalbėtume . Niekas nenoriu svetimo žmogaus ar artimojo mirties bet Yra kaip yra ir nieko nepakeis į.

    Reply
  13. Anonimas

    Bent šiuo periodu, kada medicinos įstaigos vertos absoliutaus palaikymo, paramos ir širdingo dėkingumo, pasirodo, kad silpnavalių -skepticistų plūduriuojančių paviršiui buvo ir bus, bet tai ne mūsų stipriūjų reikakas.

    Reply
  14. Algis

    Amžinąjį atilsį žmogus mirė laukdamas eilėje,toje velnių irstvoje,kas yra buvęs tas žino kaip ten priėmimas veikia

    Reply
    • Nesutinku

      Skaityt ismok. tokiu komentatorių pilnas internetas, sąmokslo teoriju ieško tarp eilučių. Isiskaityk į straipsnį. Žmogaus aišku gaila.

    • Ji

      Visai nebegerai jums, rašo mašinoje, apie kokias irštva kliedit

    • Nija

      Žmogau, kokia ,,irštva,,? Padirbėk medikų vietoje, pamatysi kas per ,,irštva,, Medikams reikia rankas bučiuoti už jų aukojimasi tokiu itin košmarišku laikotarpiu. Taip, kad pamąstyk žmogau! Linkiu visiems būti kantriems ir sveikiems, ypač medikams!

    • As

      Pritariu
      Bet tai priklauso nuo mediko

  15. Fui

    Mirė nuo covit. ?

    Reply
    • Nesvarbu

      Nuo ko daugiau, juk kitu ligu nebera?pirma dar sakydavo, kad turejo gretutiniu ligu, dabar jau tik covid???

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Renginiai

Penktadienį Klaipėdoje

BENDRUOMENĖS NAMAI (Debreceno g. 48) 16 val. nemokamas vakaras-koncertas maestro Pranciškui Škimeliui atminti. Skambės kompozitoriaus dainos, prisiminimais dalinsis jo mokiniai ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Politika

Klaipėdiečiai - tarp pasyviausiai balsavusių iš anksto

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) skelbia, kad per tris išankstinio balsavimo dienas rinkdami prezidentą ir spręsdami referendume dėl pilietybės išsaugojimo iš ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

ELTA, Fotoreportažai

Pajūryje - HIMARS kovinio šaudymo pratybos

Ketvirtadienio popietę prasidėjo Lietuvos ir JAV kariuomenių kovinio šaudymo pratybos „Neatidėliotinas atsakas 2024“. Jų metu į Baltijos jūrą šaudoma iš ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Miestas

Gatvės muzikos diena Klaipėdoje: muzikantai, dainininkai ir šokėjai raginami suskubti registruotis 

Jeigu Klaipėdoje išvysite originalią transporto premonę – muzikinį dviratį, nenustebkite. Žvejų rūmai komandos sukonstruota originali scena ant ratų po miestą ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

Kultūra

Atnaujino programą „Mažylis Mocartas“

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pačius jauniausius uostamiesčio gyventojus su mamytėmis, tėveliais ar seneliais nuo gegužės 16 dienos kviečia į atnaujintos ...
2024-05-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This