Ministrės kerštas*

Spyglys

Spyglys
2021-02-23

Komentarų: 18

Anksčiau Spyglys ne kartą girdėjo seimūnus dievagojantis, jog dalį jų vadinamosioms kanceliarinėms priemonėms skirtų pinigų esą suėda brangus būstinių išlaikymas regionuose. Pasirodo, skiedė išrinktieji tada net nerausdami – nė cento jiems tai nekainuoja, o būstinių išlaikymas tų pačių seimūnų sprendimu yra užkrautas ant savivaldybių pečių.

Tad šia privilegija vis dar naudojasi ir dabartinė vidaus reikalų ministrė konservatorė Agnė Bilotaitė, rinkimus laimėjusi Panerių–Grigiškių apygardoje.

Matyt, taip buvusi klaipėdietė nusprendė atkeršyti uostamiesčio gyventojams už tai, kad anie jos nei vienmandatėje apygardoje Seimo nare, nei mere nė karto neišrinko: Jūs man špygą – o aš jums – iš jūsų miesto biudžeto pinigų būstinę pačiame miesto centre!

Tik štai koks klausimas: įdomu, ar jos rinkėjai lenkai „z Grigyšky” ryšis 300 km važiuoti susitikti su savo išrinktąja? 

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

 

18 Comments

  1. Partinė dovana padlaižūnei

    Būdama dar eiline seimo nare, A.Bilotaitė tiek susireikšmino, kad negerbė rinkėjų, meluodavo dėl susitikimų. Tiesiog tuščios arogancijos eilinė moteriškelė, neturinti jokios iškalbos, mekenanti. Gėda turėtų būti konservatoriams, paskyrusiems ją VR ministre, be kompetencijos, be žinių, bet svarbiausia, kad yra konservatorininkė. Kuo tolyn, tuo durnyn einame.Tiesiog gėda.

    Reply
  2. Nerinkėja

    Argi panelė Bilotaitė ministrė, pasirodė, kaip atstovė spaudai, visi komentarai skaitomi iš popieriuko.

    Reply
  3. Tiesa yra

    Čia ne Seimo narės priimamasis- čia taip partijos būstinę konservatoriai išlaiko. Mūsų pinigais Seimo kanceliarinės naudojamos.

    Reply
  4. Olga iš Memelio

    Nieko nuostabaus. Eilinį kartą mūsų ne-gerbiami valdantieji dėl savo nežmoniško gobšumo priima nelogiškas sprendimus. Iki tokio lygio nemylėti ir negerbti savo tautos sugeba tik Lietuvos valdžia. Visiškai nekompitentiški. Netgi savo Tėvynės geografija nežino. Kur yra Grigiškės ir kur Klaipėda net nežino. Bilotaitei turi būti gėda. Nors tokie kaip ji nežino kas yra gėda.

    Reply
  5. Ss

    Grigiškėse lenkai jos tikrai neišrinktų, tikriausiai suklastota…

    Reply
  6. Viskas gerai. Vogti moka, koku dar igudziu reikia?

    .

    Reply
  7. Jonas

    Vaziuos grigiskes i Klaipeda , tuo paciu ir pailses pajury….

    Reply
  8. Anonimas

    Surask save netau vadovauti tokia ministerija

    Reply
  9. Kukis

    Bėda…staiga tapo” komendante”… kažko galimai tarp sovietinio bendrabučio ir konclagerio. Tai jau antra ministrė, kuri nepateisina mano lūkesčių! Ministrė, kodėl iki šiol neįteisinta lotynų raidės mūsų raidyne? Kokia corona čia maišo?

    Reply
    • kll

      Lietuvos Respublika ir tik lietuviškos raidės kas per išmislai

  10. Moteris

    Gerb. Bilotaitė turi didžiulį komunikavimo trūkumą. Man tiesiog gėda, jos klausantis, nes negeba nuosekliai reikšti savo minčių.

    Reply
    • Hmm..

      Gal daug geria?

  11. Anonimas

    Toks ruskanas feisas ir tokia arogancija.Nezinau ar ji kam nors imponoja?

    Reply
  12. Fui

    Seimo nariai patys turėtų savo gyvenama plota apmokėti, o ne lysti į savivaldybės kišenę. Ir taip savivaldybėms sunku. O Bilotaite mieko gero dar nepadarė nei Lietuvai nei Lietuvos zmoniems. Tai išlaikyti jos būsto, niekas neprivalo.

    Reply
  13. Tomas

    Labai arogantiška veikėją.

    Reply
    • Ops

      Piktinosi kad kažkoki varžta kalejo departamente brangiai pirko o kiek dabar pinigeliu bus sudeginta to busto išlaikymui

  14. Įdomu

    Kaži, ar šitos sapalionės neturi nieko bendra su čia dažnai komentuojančiu, save ezys prisistatančiu?

    Reply
    • vAva

      Ką tamsta turi galvoje,. t.y kokias sapaliones? Negi sapalionė, kad Grigiškėse išrinkta Seimo narė savo kontorą atidaro Klaipėdoje?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Jūrų kadetai susipažįsta su uosto ir logistikos grandinėmis

Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla (LAJM) ir Klaipėdos jūrų kadetų mokykla įgyvendina neformaliojo švietimo projektą „Uosto ir logistinių grandinių valdymas“, skirtą ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Įkliuvo didelį kiekį kontrabandos vežęs klaipėdietis

Pasienio apaugos tarnyba pranešė, kad jos Kriminalinės žvalgybos skyriaus antradienį vėlai vakare Klaipėdoje patikrinti sustabdė vienatūrį „Ford S–MAX“, kurį vairavo ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Klaipėdos uostui - aplinkosauginis sertifikatas

Klaipėdos uostas – pirmasis tarp Baltijos valstybių ir vienas iš 35 uostų Europoje nuo šiol turintis uosto aplinkosaugos vadybos sistemos ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Švietimas

Baltijos gimnazijoje - tradicinis šokių konkursas

Aistra šokiui, įspūdingi pasirodymai užbūrė tiek žiūrovus, tiek vertinimo komisiją tradiciniame Baltijos gimnazijos organizuojamame Klaipėdos miesto ir apskrities konkurse-festivalyje ,,Baltijos ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Kopgalio forto krantinę pritaikys edukacinėms reikmėms

Lietuvos jūrų muziejaus užsakymu parengti ir visuomenei pristatomi projektiniai pasiūlymai, numatantys pritaikyti Kopgalio forto krantinę edukacinėms reikmėms, kuriuos parengė UAB ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This