Vilkikai užkimšo Baltijos prospektą ir žiedą

Transportas

Antradienio vakarą klaipėdiečiai socialiniuose tinkluose ėmė dalintis nuotraukomis ir video siužetais iš Baltijos prospekto, kurį buvo užkimšę vilkikai.

Į Centrinį Klaipėdos terminalą važiavusių sunkvežimių virtinė driekėsi abiejose žiedo perskirtose prospekto dalyse, taip pat ir pačioje žiedinėje sankryžoje su Taikos prospektu.

Antradienio vakarą iš terminalo turėjo išplaukti keltai į Kylį ir Karlshamną.

Apie priemones vilkikų srautų reguliavimui miesto valdžia bene paskutinį kartą buvo kalbėjusi dar 2017-ųjų gruodį.

Šiuo metu situaciją Baltijos prospekte dar sunkina ir ribojimai dėl pradėtos Baltijos prospekto ir Šilutės bei Vilniaus plentų sankryžos rekonstrukcijos.

22 Comments

  1. Adas

    O kodėl fūros negalėtų važiuoti maršrutu: Jūrininkų-Minijos-Kalnupės-Nemuno gatvėmis, ir nebeliktų problemų Baltijos prospekte.

    Reply
  2. Husky

    Atsakymas Rolikui,savo politines mintis palik gegužės 9 prie amžinosios ugnies ar kaip jūs ten kacapiukai ją vadinant,nes čia klaipėdiečiai diskutuoja apie miesto problemą.
    Tačiau į tavo teiginį norėčiau atsakyti paprastu pasiuntimu ant 3 raidžių,kaip jūs įpratę…
    Bet,išreikšiu savo ir manau daugelio nuomonę,kad geriau tie okupantai nebūtų Klaipėdos prijungę ir išvis nebūtų kojos kėlę į Mėmelį,bei Karaliaučių su visomis išplaukiančiomis pasekmėmis,tai liečia ir jus jų palikuonis!

    Reply
  3. Gyventojas

    Kai furos persikeldavo į Mukrana ir iš jo,problemų miestiečiai nejautė.Kur pietinis aplinkkelis nuo Jūrininkų pr iki kelio Palanga – Šilutė.Proto bokštai galvokit,dirbkit su galvą o ne su…..Klaipėda tiek užteršta, net sunku galvoti kas atsitiko per kelias dešimtis metų.

    Reply
  4. ziggy

    Pskovas prie jūros ir tiek ziniu. Per amžius arba nuo 1945. Kaip kam patogiau.

    Reply
  5. Artūras

    Iš pat pradžių, keliant keltų prieplauką į centrą, tik aklam nesimatė, kad bus problemos su krovinių ninio transporto susisiekimu. Nesuprantu, kam reikia apleisti prieš tai puikiai keltų prieplaukai įrengtą infrastruktūrą, ir grūstis į tam nepritaikytą uosto centrą. Spėju, taip nusprendžiant, visiems atsakingiems už tai akyse buvo TIK pinigai…

    Reply
    • Artūras

      Atsakingų, kaip visad, neatsiras ? …

  6. Ooo

    Mukrana state akupantai todel reikia keltis taitiškai iš baltijos rospekto. Kovo 11ai akcija. Sveikiname miesto valdžia

    Reply
    • Rolik

      Neuzmirsk kad klaipeda okupantai ir prijunge prie letuvos

  7. Marius

    O kur dingo viadukas iš Baltijos pr. su Minijos gatve? Pirminiame projekte buvo… Nuo kada ribojimas po dvi fūras sankryžoje išspręs problemą? Kas palaimino terminalą ant centrinės Klaipėdos arterijos… ? Kur triukšmą slopinančios sienelės? Kas galvoja apie gyventojų ir vaikų sveikatą? Klausimų daugiau nei atsakymų..

    Reply
    • Faktas

      avinai leido verslui, dabar tie patys avinai neleidžia estakados per visą Baltijos pr. tie patys avinai daro vienos juostos Statybininkų pr. tesinį į Lipkius. Nori miestelėnai kad tvarką darytų avinai

  8. Vietinis Aborigenas

    Kaip supratot iš straipsnio, mūsų pramoninis miestelis valdomas per socialinius tinklus. Grėbliauskis poliruoja savo dūdą,ir svajoja apie eilinį festivalį. Na o vietos runkeliams telieka tik uostyti kamščiuose stovinčių fūrų išmetimo vamzdžius, kvėpuoti jų keliamomis dulkėmis ir klausytis dieną-naktį keliamo triukšmo. KLASCO rūdos krova ir triukšmas, Grigeo, metalo laužo krova netoli nuo gyvenamųjų mikrorajonų, šiukšlių deginimo gamykla, sudegintų šiukšlių šlako „sandėliavimas” šalia gyvenamųjų namų, ir t.t. Kvėpuokit giliau pajūrio gyventojai!

    Reply
    • Klaipėda

      Norisi verkti, kuo pavirto mūsų miestas prie jūros 🙁

  9. T

    Nevykėlių miesto valdžia. Paskutinė kadenciją tikrai.

    Reply
    • Jo jo

      Ne, rinksim avinus ir džiaugsimės

  10. Tomas

    Tai palaukit kas bus Balt.pr. kai baigs viaduką statyti,visi važiuos nesustodami ir kimšis prie žiedo prospekte,kamščiai,tarša ir triukšmas. Kada visa tai baigsis, ir pagaliau Baltijos pr. galės lengviau atsikvėpti,iš visko spręndžiant-niekada?

    Reply
  11. Anonimas

    O kas darysis, kai tuoj bus įvesti ribojimai Baltijos pr. Kitas dalykas, tai tikrai per maža aikštelė sustoti furoms jau pačioje laukimo teritorijoje. Nes net ir užsidegus žaliam šviesoforui, fūros nepajuda – nėra kur įvažiuoti, tiksliau sakant praleidžia net ne vieną žalią šviesoforo signalą.

    Reply
  12. Klp.

    Teisingai komentaruose rašo- dūdoriui ir jo kompanijai nusišvilpt ant miestiečių problemų- jie toje miesto dalyje negyvena.Nebeturi Klp sveiku protu pasižyminčiu nei projektuotoju nei vadovų, tad ir turime situaciją kokia turime.

    Reply
  13. Brone

    Gal pirma prieplaukų privažiavimu reikėjo sutvarkyti, o tada žiedinės sankryžas ir gatvės prasiplesti. O dabar kažkaip ne taip viskas gaunasi. Ir į keltų teritorija turėtų važiuojant nebūti suvaržymų, turėtų būti tvarkingas išleidimas, sureguliuotas ir stovėti normalus praleidejai, kurie nebijotų pakelti šiknos.

    Reply
  14. Husky

    Elementaru,kad tokia situacija,nes pro Minijos g.ir Baltijos pr. sankryžą link uosto įsijungus žaliam šviesoforo signalui pravažiuoja tik 2 vilkikai.
    Kita problema,pats patekimas į uosto teritoriją pro elektroninius vartus,nes daugelis atvykusių vairuotojų (kitataučių) nemoka naudotis sistema,o dirbantys apsauginiai nepajudina šiknų,kadangi dauguma jų buvę teisėsaugos pareigūnai ir jiems nelygis stovėti prie „šlagbaumo” . Trečias aspektas,kad praktiškai tuo pačiu laiku vyksta krova į du keltų reisus,vilkikams neužtenka teritorijos parkuotis uosto vidinėje laukimo aikštelėje,kuri nepamatuotai yra maža dirbant tokiomis sąlygomis.
    Kažkam stipriai reikia duoti per kepurę už tai,kad pasirašė tokį projektą,va ir visos bėdos.

    Reply
  15. Ne ta miesto dalis, kad rūpintis

    Neniškis saldžiai muega, Grubliauskas į dūdą pučia. Jie toje miesto dalyje negyvena, o pradėdami sankryžos rekonstrukciją apie tokias smulkmenas negi galvosi?

    Reply
    • Anonimas

      Kudel dudorius neliepia furom vaziuoti greiciau!!!

    • Suvalkietis

      Taip, Neniškis tuščia vieta, sugeba tik gerą atlygį gauti, jis miesto (PAZIBA)!!!

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Išpuoliai prieš trispalves tęsiasi

Policija pranešė, kad naktį į pirmadienį, apie 1.50 val., Klaipėdoje, prie Baltijos pr. 36-ojo namo, ant šaligatvio rasta valstybės vėliava. ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Pavogęs automobilį toli nenuvažiavo

Antradienį, apie 14.27 val., policija gavo pranešimą, kad Klaipėdoje, Baltijos pr., iš stovėjimo aikštelės dingo 3000 eurų vertės automobilis „VW ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Nepilnametei neišsigandus plėšiko, jis atsidūrė areštinėje

Policija informavo, kad ketvirtadienio vakarą, apie 20.20 val., Klaipėdoje, prie vieno Baltijos prospekto prie namo, jaunuolis, grasindamas 14-metei, reikalavo iš ...
2023-12-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This