Klaipėdoje atidaryta ir nauja „Rimi“ parduotuvė

Verslas

Ketvirtadienį uostamiestyje duris atvėrė ne tik nauja „Lidl” parduotuvė Liepojos plente, bet ir Vingio gatvėje įkurdintas pirmasis šiais metais visoje Lietuvoje hyper formato „Rimi“ prekybos centras.

Jis atidarytas visai šalia iki šiol čia veikusios mažesnės „Rimi“ parduotuvės.

„Rimi Lietuva“ skelbia, kad į septintą prekybos centrą Klaipėdoje iš viso investavo 1,2 mln. eurų.

„Klaipėdoje, Vingio gatvėje, iki šiandien veikusi tinklo parduotuvė – viena seniausių visame „Rimi“ prekybos tinkle“, – pranešime cituojama „Rimi Lietuva“ plėtros vadovė Rosita Kucevičienė.

Naujoji hyper formato „Rimi“ – 2400 kv. metrų ploto. Joje darbą tęsia senojoje parduotuvėje dirbę darbuotojai, taip pat priimta naujų – iš viso prekybos centre dirba 46 žmonių kolektyvas. Daugiausia naujų darbuotojų priimta darbui šviežių maisto prekių skyriuje, kuris ne tik didesnis nei senojoje parduotuvėje – jame įdiegti didžiausiose tinklo parduotuvėse, veikiančiose kituose šalies miestuose bei Klaipėdos prekybos ir pramogų centruose, pasiteisinę sprendimai tokie, kaip šviežių salotų ir sušių barai, vietoje kepamos mėsos gaminių savitarnos, šviežios žuvies ledo vitrina.

Prekybos centre įrengta 11 kasų, tarp kurių – penkios savitarnos.

Šalia prekybos centro įrengta 120 vietų automobilių aikštelė.

„Patogesnis automobilių statymas – viena priežasčių, paskatinusių ieškoti naujos vietos prekybos centrui bei plėstis. Prie senosios parduotuvės ne visi pirkėjai rasdavo vietos palikti automobilius. Atidarydami naująją parduotuvę pirkėjams atveriame galimybę nemokamai tris valandas saugiai palikti automobilį stovėjimo aikštelėje. Prekybos centro ne darbo metu tai galės daryti visi norintys aplinkiniai gyventojai. Tikimės, jog šis sprendimas padės spręsti šiame rajone aktualią automobilių laikymo problemą“, – teigė R. Kucevičienė.

Prekybos centre duris atvėrė ir kitos parduotuvėse: „Klaipėdos duona“, „Vilniaus alus“, „Viskas žvejybai“, „Crazy Bubble“, „Kika“, taip pat – „Gintarinėje vaistinė“ ir gėlių salonas „Rgėlės“. Šį šeštadienį prekybos centre darbą taip pat pradės „Prezzo“ kepyklėlė, kovo 31 dieną – „Vynoteka“, kai tik leis karantino atlaisvinimai – „Gym Plius“ ir „Aprangos alėja“.

Naujojo prekybos centro statybas vietoje apleisto tvenkinio vykdė bendrovė „Raseinių plėtra“, kuriai dabar jis ir priklauso. Tokie jos planai buvo sukėlę greta gyvenančių klaipėdiečių pasipiktinimą.

17 Comments

  1. Klausimas

    2 klausimai:
    1. Kokia tvarka su tuo nemokamu parkavimu per naktį? Gal kas nors paaiškintų, kada anksčiausiai galima atvažiuoti ir kada vėliausiai reikia išvažiuoti pro šlagbaumus, kad tas stovėjimas per naktį būtų iš tiesų nemokamas? Ar labai sunku pakabinti dar vieną lentelę su paaiškinimais prie įvažiavimo arba mokėjimo būdelės?
    2. Kokia nauda iš to diedo, katras stovi prie pagrindinio įėjimo už kompiuterio pulto. Informacinė paslauga? Ko jo paklausi, to negausi, tai kokia čia informacinė paslauga sugalvota?

    Reply
  2. Wolfas

    Na parašysiu aš tą komentarą, o kas pasikeis?

    Reply
  3. Violeta

    Žadėjo prūdelį žadėjo parkelį …gavom plovyklą ir premybos centrelį … nx

    Reply
  4. Jonas

    Valio!!! Skubėkim pirkti, valgyti, gerti ir vėl pirkti. Vis daugiau ir daugiau! Vis geriau ir geriau gyvenkim vartodami… Mes labai laukiame naujų prekybos centrų! ??
    Na, o ką mes gaminame? Ką kuriame? Gal būt kokią įmonę ruošiamasi atidaryti? Būtinai parašykit apie tai… Juk tai būtų kur kas svarbiau, nei dešimt PC monstrų…

    Reply
    • ezys

      ar sunku pasiguglinti kas Lietuvoje gaminama? 🙂 Ir nenustebciau, kad po straipsniu apie tarsa is LEZ jus pats rasysite, kad gamyklas reikia uzdaryti (gamyklas, kuriuose niekas negaminama) 😀

  5. Vietinis

    Prekes ves paryciais technika burgs pypses po langais dar plovykla kaip vasara reiks gyvent langais uzdarytais…?

    Reply
  6. Pozityvas

    Džiaugiuosi, kad sutvarkytas tas šabakštynas kuris n metų žmonėms po langais buvo. Parkų, žalių zonų aplink sočiai užtenka, nei vienas didmiestis negalėtų pasigirti tuo ką turi Klaipėda. Bei puikus sprendimas su stovėjimo aikštele, kad naktį leis palikti auto, matyt viena iš sąlygų buvo statytojui. Pozityvo daugiau gyventojai,nebūkim bambekliais!!!

    Reply
    • Anonimas

      klaipeda joks didemestis, senamiestis tuscias, zmoniu gatvese nera..

    • ezys

      >>>Anonimas. Jus gal nevaiksciokite daugiau gatvemis, jos skirtos automobiliu eismui 😉

  7. Kaimynas

    Parduotuvė nauja, didesnė-tikrai nekelia tiek pasipiktinimo is aplinkinių,kiek automobilių plovykla. Aplinkui tiek tuščių plotų,bet plovyklą įtaisė gyventojams po langais.Būtų savo mieste taip padarę, tai būtų bent į snuki gerai gavę….

    Reply
  8. Gyventoja

    Valio, pagaliau atsirado normali parduotuvė, o tai aplinkui – smirdanti Norfa ir LIDL su išmėtytomis prekėmis

    Reply
  9. Anonimas

    Atradote vietą prūdeliui!!!!

    Reply
  10. Algis

    Penkios parduotuvės 1,km atstumu.Dar automobilių plovykla po gyventojų langais.Tai bent pagerino gerbūvį.

    Reply
  11. Savivaldybės suskiai

    atidavė žaliems plotams ir žmonių poilsiui skirtą plotą. Ir dėl ko? Dėl trečio išeilės prekybcentrio. Bent darželį ar polikliniką būt pastate..Anksčiau čia buvo planuotas ,,prūdelis” su želdiniais. Aplikinio rajono gyventojai turbūt parašais patvirtino norą čia turėt dar vieną didelį ir nereikalingą gastronomą? Pagal Orchuso konvenciją jie turėjo duot sutikimą

    Reply
    • Kuku

      Pakeitė sklypo paskirtį, pardavė ir tiek žinių nei prūdelio nei…

    • KRISTINA

      tai toj pat prades tarp vyturio 23 ir 25 namo statyti prekybos centra paciam kieme MAKSIMA

    • KRISTINA

      TOI PAT ATKELIAUJA MAKSIMOS STATYBA NUO GEGUZES MENESIO

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

Verslas

Sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik kelios „Rimi“ parduotuvės

Iš didžiųjų prekybos tinklų paskelbtos informacijos matyti, kad Velykų sekmadienį Klaipėdos regione dirbs tik šešios budinčiomis vadinamos „Rimi“ parduotuvės. Šeštadienį ...
2024-03-31
Skaityti daugiau

Transportas

Prašymas dėl vietų automobiliams – vienu paspaudimu

Pateikti prašymą dėl papildomos aikštelės automobiliams įrengimo klaipėdiečiams bus patogiau. Savivaldybė skelbia, jog jos interneto svetainėje sukurta nauja elektroninė paslauga ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This