Klaipėdos pramonininkai pagerbė nusipelniusius savo narius

Verslas

Trečiadienį vykusio ataskaitinio susirinkimo metu Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) ne tik apžvelgė pandeminius 2020-uosius, bet ir pagerbė kai kuriuos savo narius apdovanojimais.

KPA prezidento Egidijaus Mockaus teigimu, karantinas išmokė ir gerų dalykų, kaip kad laiką taupantis darbas per nuotolį. Nepaisant sunkmečio, asociacijos įmonės prisidėjo ir finansiškai prie kovos su pandemija.

„Pavyko surinkti daugiau nei 45 tūkstančius eurų paramos medikams”, – informavo E. Mockus.

Per metus asociaciją paliko penkios įmonės – viena iš jų dėl bankroto, tačiau jas pakeitė tiek pat naujų narių.

Iš viso asociacija dabar vienija 53 narius.

Posėdžio metu Profesijos riterių vardas suteiktas advokatų profesinės bendrijos AVERUS partnerei, advokatė, KPA viceprezidentei Reginai Derkintytei-Kaupienei ir Romualdui Jonaičiui, saugos tarnybos „Argus” vadovui, KPA tarybos nariui.

Romualdas Jonaitis ir Regina Derkintytė-Kaupienė

Šis apdovanojimas skiriamas už pasišventimą ir ištikimybę profesijai, ilgalaikį produktyvų darbą ir aktyvią visuomeninę veiklą, asmenines iniciatyvas ir aktyvų dalyvavimą KPA veikloje, atsakingą požiūrį į verslo, valdžios bei visuomenės socialinį dialogą, profesionalų vadovavimą ir puikius įmonės veiklos rezultatus bei sudaromas palankias sąlygas personalo tobulėjimui ir sugebėjimą sutelkti kolektyvą našiam darbui.

KPA dešimtą kartą pagerbė ir atsakingo verslo įmones – šiame konkurse šįkart dalyvavo 11 bendrovių.

Nominacijos „Už atsakingą verslą“ nugalėtoja tapo Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“. Apdovanojimas „Už darbuotoją“ atiteko UAB „Orion Global Pet“, „Už mūsų Klaipėdą“ – Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijai, o pagrindine laikomos nominacijos – Atsakingiausia 2020 metų KPA įmone – laimėtoja buvo paskelbta UAB „Vėjo projektai“.

Laureatams bus įteiktos klaipėdiečio dailininko-juvelyro Vido Bizausko sukurtos planketės-koliažai iš Klaipėdai būdingų senamiesčio fragmentų, atspaustos iš melchioro. Nominacijos pavadinimas išrašytas sidabrinėje plokštelėje, kuri prie planketės pritvirtinta bronzinėmis kniedėmis. Nominacija įrėminta į tūrinius sidabro spalvos rėmus su nominuojamos įmonės pavadinimu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Uostas ir jūra

Stringa konkursai dėl vandenilio gamyklos statybos Klaipėdoje

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija nukėlė atviro tarptautinio konkurso dėl vandenilio gamybos uoste įrangos, įskaitant jos montavimą, paleidimą, pasiūlymų pateikimo ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Pradėta Uosto direkcijos laivyno bazės statyba

Pietinėje Klaipėdos uosto dalyje, Marių gatvėje, prasidėjo Uosto direkcijos laivyno bazės statyba. Darbų pradžia paženklinta kapsulės su laišku ateities kartoms ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This