Šventinį savaitgalį apskrityje patikrinta per 40 tūkst. automobilių

Transportas

Per ilgojo šventinio savaitgalio tris dienas Klaipėdos apskrities patikros postuose Kelių patruliai patikrino net 40 293 automobilius, iš jų neleista įvažiuoti 100-ui mašinų. Pusė iš jų – 20 302 transporto priemonės – patikrintos prie įvažiavimų/išvažiavimų į Klaipėdą.

Abi Velykų dienas traukiniais iš uostamiesčio vykstantieji tikrinami nebuvo. Policijos nuotr.

Visoje apskrityje per dvi dienas surašyti 27 protokolai dėl karantino judėjimo ribojimų pažeidimo. Iš jų 11 Klaipėdos miesto, 2 protokolai – Klaipėdos rajono, 14 – Palangos patikros postuose.

Dėl kitų Kelių eismo taisyklių pažeidimų visos apskrities postuose per tris dienas surašyti 253 protokolai.

Klaipėdos geležinkelio stotyje, šeštadienį patikrinus 120 traukiniais vykstančių keleivių, fiksuoti tik du prasižengėliai. Abi Velykų dienas traukiniais iš uostamiesčio vykstantieji tikrinami nebuvo.

Be to, per ilgąjį savaitgalį Klaipėdos Kelių policijos pareigūnai apskrities keliuose išaiškino 7 neblaivius vairuotojus ir du alkoholio padauginusius dviratininkus.

Sugriežtinti judėjimo tarp šalies savivaldybių ribojimai bus taikomi iki antradienio, balandžio 6 d., 24 val. O naktį iš antradienio į trečiadienį judėjimo ribojimai tarp savivaldybių bus panaikinti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Kurortuose daugės automobilių statymo vietų

Ketvirtadienį Seimas pritarė kurortinių savivaldybių Kelių priežiūros ir plėtros programos (KPP) lėšų panaudojimui transporto priemonių stovėjimo aikštelėms ir automobilių saugykloms ...
2023-11-09
Skaityti daugiau

Transportas

Į Lietuvą įvežtų naudotų automobilių rida klastojama dažniau nei pirktų šalyje

Beveik kas penkto į Lietuvą įvežto naudoto automobilio rida yra suklastota. Tai reiškia, kad pirkėjai ne tik permoka, įsigydami tokius ...
2023-10-18
Skaityti daugiau

Transportas

Lietuviai pirmenybę teikia universalams

Automobilio kėbulo tipas dažnai tiksliai atspindi jį vairuojančio žmogaus poreikius. Vieni vairuotojai teikia pirmenybę nedideliems hečbekams, kiti nori daugiau erdvės ...
2023-09-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This