Kaip ten iš tiesų su tuo viešuoju transportu, Arvydai?*

Spyglys

Spyglys
2021-05-03

Komentarų: 4

Tęsdamas tradiciją demaskuoti su realybe prasilenkiančius politikų teiginius Spyglys šįkart nori bakstelti vienai ryškiausių mūsų miestelio opozicijos žvaigždžių, šešėliniam susisiekimo ministrui Arvydui Vaitkui.

Prieš keletą dienų gal ir pagrįstai kritikuodamas valdančiųjų sprendimą didinti parkavimo rinkliavos bei plėsti apmokestinamas zonas, kuris nebūtų buvęs priimtas be dviejų jo frakcijos kolegų pagalbos,  A. Vaitkus viešai pareiškė: „Mieste nėra viešojo transporto, kuris užtikrintų autobuso važiavimo dažnį kas penkias ar net dešimt minučių”.

Spyglys supranta, kad nesinaudojančiam tokiu transportu gal ir sunku surasti tvarkaraščius tiek internete, tiek ir prie stotelių. Bet gal, Arvydai, prieš rašant tokias blėnis reikėtų bent jau pastovėti tas penkias ar dešimt minučių prie kurios nors stotelės? Žiū, dar ir pamatytumėte tokį vaizdą, kaip Spyglys pirmadienį priešpiet užfiksavo. 

Beje, vaizdelis čia dar karantininis, kai miestelėnai vis dar turi tenkintis gerokai apkarpytu reisų skaičiumi.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti itin jautriems. Spyglio humoras arba kritika yra itin juodi ir kandūs. Švelnių ar rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

4 Comments

  1. o taip

    Na ir kas? Trukdo automobiliai autobusams? Važinėkit jais į sveikatą, važinėjantys su auto tik pasidžiaugsim tuom. Bet ne, yra kažkokia piktdžiuga, kad dar labiau nuskriaus ir tuos kurie važiuoja automobiliais, nes pavydu kad jie važiuoja patogiau nei tais baisiais mėlynais autobusais…
    Beje, autobusai yra tik dieną, naktį jau net mikriukų neliko – visai gera alterntyva automobiliui buvo, bet kiek čia – prieš 15 metų gal?

    Reply
  2. Aut

    Tas „iš šono” visai nusišnekėjo, o šiaip „Keleivinis transportas” yra per geras Klaipėdai, čia nėra tos paklausos važiavimams, jis neišnaudoja savo galimybių…

    Reply
  3. Iš šono

    Kas galėtų paneigti, kad Spyglį nemecenuoja Klaipėdos keleivinis transportas? Taip primtyviai liaupsinti viešojo transporto sistemą ir įdėti nuotrauką, kuri nieko nepasako apie tvarką, yra ir negarbinga, ir įžūlu. Ši foto kaip tik akivaizdžiai demonstruoja netvarką.

    Reply
    • anonimas

      Koks čia liaupsinimas? Galima ir reikia peikti autobusistus, bet teisingai.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Transportas

Savivaldybė imasi viešojo transporto konkursų

Klaipėdos savivaldybė paskelbė perkanti „keleivių vežimo reguliariaisiais reisais pagal nustatytą maršrutą Nr. 46 paslaugas”, nors anksčiau tokius viešuosius prikimus organizuodavo ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This