Džiazo festivalio vedėjas – jau Klaipėdos koncertų salės vadovo poste

Kultūra, Svarbu

Daliai uostamiesčio politikų klausimų dėl ryšių su Klaipėdos pilies džiazo festivaliu sukėlęs Klaipėdos koncertų salės direktoriaus konkursą laimėjęs buvęs žurnalistas Tadas Grabys pradėjo eiti šias pareigas.

37-erių vyras konkursą, įveikęs dar vieną kandidatą, laimėjo rugpjūčio 13 dieną, tačiau dar turėjo praeiti specialiųjų tarnybų filtrą. Kad pradeda eiti šias pareigas T. Grabys pirmadienį pasiskelbė savo „Facebook” profilyje, jis kaip vadovas jau nurodomas ir pačios savivaldybės įstaigos interneto puslapyje. Registrų centre kol kas ši informacija dar neatsispindi.

T. Grabys pastaruoju metu dirbo naujienų portale 15min, anksčiau laidos vedėju jis dirbo televizijoje „Info TV“, buvo Klaipėdos pilies džiazo festivalio renginių vedėjas. T. Grabys yra UAB „Auminta” savininkas bei vadovas – pastaroji įmonė pernai laimėjo 10 582 eurų vertės konkursą tiekti sportinę aprangą Klaipėdos savivaldybės biudžetinei įstaigai „Gintaro” sporto centras.

„Atvira Klaipėda” jau rašė, kad dėl šio Klaipėdos koncertų salės vadovo išrinkimo konkurso, taip pat dėl analogiškų konkursų VšĮ „Klaipėdos šventės” bei Klaipėdos kultūrų komunikacijų centre spalį bus surengtas bendras miesto Tarybos Kultūros, švietimo ir sporto komiteto bei Kultūros ir meno tarybos posėdis.

2 Comments

  1. Martynas Vainorius

    Tikriausiai dvidešimtą kartą parašysiu – kokią jūs čia tiriamąją žurnalistiką įsivaizduojate, kai „Atviroje Klaipėdoje” nuolat dirba tik trys žmonės, gal galit bent pabandyti įsivaizduoti jų darbo apimtis? Niekas jums nepadovanos tos tiriamosios žurnalistikos, jei patys į tai neinvestuosite.

    Reply
  2. siaips

    Kažkaip Atvira Klaipeda paviršutiniškai rašo apie daugeli dalyku, daznai jokios žurnalistinės analizes, nejau nesugebama padaryti žurnalistinio tyrimo, kad ir kryptimi – Buvę ir esami „valdomos demokratijos“ liberalai su pavardėmis Klaipedos mieste, jų politiniai blaškymaisi, nusėdimai ir jų ekonominiai interesai – Savivaldybė ir savivaldos įmonės ir nusėdę politikai sėdintys postuose su ekonominiais interesais – Satelitai taip vadinami verslo arkliai dirbantis per ekonominius interesus žinoma sau ir vietos asmenybėms – Visuomenėje besireikiantis politikai ir kiti besireiskaintis veikėjai. Ir jei žurnalistas norėtu, ta voratinkli labai dažnais atvejais išnarpliotu iki panagiu juodumo atsiradymo. O dabar mete kažkokia intriga kaip buvo paskirtas direktorius kad sumasinti skaitytoja nors gal tas asmuo ir ne prie ko ir i pavesi nuėjo be konkretumo savo straipsnyje…… .

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Kultūra

Klaipėdos pilies džiazo festivalis pristato pirmuosius svečius

XXX Klaipėdos pilies džiazo festivalis šiemet vyks birželio 27-29 dienomis Teatro aikštėje. Jo organizatoriai pagarsino pirmuosius renginio svečius –  grupę ...
2024-03-01
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Čilėje gyvenantis ir mūsų mieste koncertuosiantis lietuvis džiaugiasi Klaipėdos ramybe

Šį trečiadienį, vasario 21 d., Klaipėdos koncertų salėje su uostamiesčio brass kvintetu koncertuos jau 16 metų tolimojoje Čilėje gyvenantis ir ...
2024-02-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This