Klaipėdos koncertų salės administracijos darbuotojų kreipimasis į Klaipėdos kultūros bendruomenę

Mums rašo

Klaipėdos koncertų salės administracija
2021-12-30

Komentarų: 8

Po 2021 m. gruodžio 2 d. vykusio viešo Kultūros, švietimo ir sporto komiteto posėdžio ir jo atviro aptarimo visuomenėje, norėtume išreikšti savo poziciją.

Po minėtojo posėdžio iki šiol jaučiamas Klaipėdos miesto bendruomenės nerimas dėl Koncertų salės darbuotojų psichologinės būsenos darbe. Miesto visuomenininkai viešai išreiškė susirūpinimą naujienų portale.

Norime patikinti, kad išsakyta mintis bei atitinkama jos pagrindu visuomenėje susiformavusi nuomonė yra klaidinga. Užtikriname, kad po šių pastarųjų įvykių nejaučiame neigiamų psichologinių padarinių, mikroklimatas įstaigoje nepakito. Darbo procesai Koncertų salėje vyksta sklandžiai ir yra grįsti pagarba, tarpusavio pasitikėjimu, kolegiškumu, racionalumu bei profesionalumu. Įstaigos veikla sutrikdyta nebuvo, darbas vyksta įprasta tvarka.

Šiuo metu didžiausią dėmesį skiriame sėkmingam 2021 m. Klaipėdos koncertų salės veiklos planų įgyvendinimui bei 2022 m. numatytų Lietuvos ir užsienio atlikėjų, profesionalaus meno koncertinių programų strateginiam vystymui.

Vertiname ir dėkojame Klaipėdos kultūros bendruomenei už nuoširdų rūpestį dėl darbo atmosferos Koncertų salėje.

Šį kreipimąsi parengėme savo laisvu apsisprendimu, siekdami išsklaidyti galinčias kilti abejones.

8 Comments

  1. Gintis

    Kažkoks visiškas atstosjus,stagnacija juodai
    Klaipėdoje, kažkokie visiškai netinkami bezdariai lenda vadovauti visur ir viskam. Klaipeda- pabusk!!!

    Reply
  2. Nuomonės turėtoja

    Taip palaiko vadovą, kad pasirašyti pamiršo. Pagooglinau – jų ten su visu vadovu yra tik 11.
    Kultūros bendruomenės kreipimasis bent su pavardėmis.
    Gal tuo ir mėginta vadovui pagelbėti, bet, mano supratimu, tai antra klaida per tokį trumpą laiką.

    Reply
  3. Jonas

    Kokia „išsakyta mintis ir atitinkama jos pagrindu visuomenėje susiformavusi nuomonė yra klaidinga”? Tai kas klaidinga, kažkokia išsakyta mintis (beje, jei jau „išsakyta” tai nebe mintis, o teiginys) ar visuomenės nuomonė? Išeina, kad visuomenė išgirdusi ką paistė konkursą laimėjęs asmuo, suklydo, susidarė klaidingą nuomonę. Bet juk visi klausėmės tos „istorinės kalbos” ir abejonių dėl to, kad tai paprastas chamizmas ir arogancija niekam nekilo. Tai gal „administracijai” pagaliau derėtų pripažinti, kad „išsakyta mintis (teiginys) buvo ne tik neteisingas, bet ir chamiškas. Ir bent jau atsiprašyti.

    Reply
  4. Tomas

    Juokinga ir apgailėtina!

    Reply
  5. Antanas

    Man tas kreipimasis panašus į marazmą, lyg būtų katino uodega parašytas. Po tokiais dokumentais paprastai pasirašo konkretūs žmonės, o čia kas? Anonimas? Koncertų salė, vadovaujant buvusiai direktorei, buvo geidžiama inteligentijos vieta ir puiki oazė pabėgti nuo popso ir žemo lygio didelių renginių. Naujasis vadovas pasielgė labai neatsakingai paniekinamai atsiliepęs apie koncertų salės veiklą . Tai labai prasčiokiška, negarbinga ir neatsakinga. Turi miesto inteligentija turėti vietą ,kur galėtų intelektualiai praleisti laiką, paklausyti rimtos , intelektualios muzikos. reikia vietos, kur ugdytų intelektualų žmogų, laikas išaugti iš kerzavų batų meno. Kerzaviems batams skirtas menas ko gero taip pat reikalingas, kol yra klausytojas su kerzavais batais.

    Reply
    • Papildau

      Manau, kad naujasis kadras nesuprato, jog rado gaivumu alsuojančią erdvę, o vienu ypu savotiškai pabandė paversti ją į prišiukšlintą gryčią. Ši salė buvusių vadovų dėka įgavo intelektualumu pripildytą aurą ir reikia ją išsaugoti, o ne naikinti.

  6. Hansas

    kažkoks anoniminis pareiškimas… Bene pats direktorius sukūrė 🙂

    Reply
  7. taip taip

    gal vadovui ir salės administracijai atrodo normalu šaldyti prieš koncertą lankytojus lauke, nes neatsiranda papildom darbuotojų, kad GP ir bilietus sparčiau patikrinti. Nežinau, kaip ten kolektyvo mikroklimatas, bet salėje šalta. Administracija įjungė durnių, ar taupymo režimą?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Čilėje gyvenantis ir mūsų mieste koncertuosiantis lietuvis džiaugiasi Klaipėdos ramybe

Šį trečiadienį, vasario 21 d., Klaipėdos koncertų salėje su uostamiesčio brass kvintetu koncertuos jau 16 metų tolimojoje Čilėje gyvenantis ir ...
2024-02-20
Skaityti daugiau

Mums rašo

Barokinės muzikos magijos nublokšta

Yra Klaipėdos koncertų salės repertuare vienas koncertas, kuris jau šeštą kartą kartojamas klausytojų pageidavimu. Ar atspėsite kuris? Tai – talentingojo ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Verslas toliau judina požeminio parkingo po Lietuvininkų aikšte idėją

Praėjus pusmečiui po pagarsintos idėjos, kad po Lietuvininkų aikšte reikėtų įrengti 75 vietų automobilių stovėjimo aikštelę, verslo iniciatyva pradedami rengti ...
2024-01-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This