Naujosios „Norfos“ atidarymas – be pirkėjų ažiotažo

Fotoreportažai, Verslas

Kaip ir žadėta, ketvirtadienį Klaipėdoje atidarytas naujas „Norfos“ prekybos centras.

Prieš 15 val. šalia Gedminų g. ir Statybininkų pr. esančios naujosios parduotuvės durų, skirtingai nei prieš kitų prekybos tinklų panašius atidarymus, buvo matyti palydinti nedidelis pirkėjų būrelis. Atvėrus duris, lankytojai buvo apdalinti oranžiniais ir žaliais balionais, o pirmi prie kasų suspėjusieji dar gavo ir po saldainių dėžutę.

Palmiros Mart nuotr.

Visgi dauguma pirkėjų, pasisukinėję po didžiulius parduotuvės plotus, prie kasų ėjo vos su vienu kitu pirkiniu. Dvi vyresnio amžiaus moterys stebėjosi, kodėl atidarymo proga nematyti jokių tokiais atvejais įprastų prekių nukainavimų.

„Norfos” tinklapyje patalpintame trumpame pranešime iš pat ryto buvo skelbiama, jog Gedminų g. 7A įsikūrusioje „Hyper“ formato „Norfoje“ veiks 8 savitarnos ir 5 įprastinės kasos, taip pat kulinarijos cechas ir bandelių kepyklėlė.

„Norfos“ prekybos salės plotas siekia 3350 kv. metrų. Į parduotuvę investuota 7 mln. eurų, joje dirbs 30 darbuotojų. „Norfa“ įrengta pagal naują koncepciją, daugiau dėmesio skiriant ne tik parduotuvės funkcionalumui, bet ir estetiškai patraukliam interjerui. Prekybos centre taip pat įsikurs „N“ vaistinė. Šalia prekybos centro veiks stovėjimo aikštelė, talpinanti per 100 automobilių”, – rašoma pranešime.

Nors prekybos centras buvo pastatytas dar prieš metus, jo įkurtuvės užtruko dėl vykusios Statybininkų pr. rekonstrukcijos bei prekybininkų įsipareigojimo įrengti Statybininkų pr. ir Gedminų g. šviesoforinę sankryžą su visa būtina infrastruktūra.

Tai jau 8-ta „Norfos” parduotuvė uostamiestyje.

13 Comments

  1. Pilietė

    Nesiruošiu už savo pinigus dar ir kasininke dirbti. Jei žmonės neitų į tuos atitvertus gardus,jie būtų priversti priimti daugiau darbuotojų,nes viršpelniai yra protu nesuvokiami.

    Reply
  2. Ona

    Nenorekit mieli ponai visko uz dyka,įdomu ka patys pasiulytumet atidarymo proga,ka jau maxima ir kiti pc siūlo,o šilutespl.maxima po remonto isvis ubagiška liko,o apie pona Dunduli gerai arba nieko,zmogus dar vis kalba eteryje,o kitus direktorius ar matet kalbančius,viskas bus gerai Norfai sekmes ir turtingų pirkejų

    Reply
  3. fu

    Norfoje“ veiks 8 savitarnos ir 5 įprastinės kasos. Būtų labai gražu, jeigu įprastinėse kasose (įrengtose už mūsų pinigus) dar pasodintų po kasininką ir kasininkai lauktų mūsų (pirkėjų). O dabar gaunasi atvirkščiai, pirkėjai eilėse laukia prie vienos kasos, o likusios kasos be kasininkų. Niekaip nesuprantu, kam įrenginėti tiek kasų, jeigu parduotuvėje net tiek kasininkų nedirba. Ir ta pati situacija ne tik Norfoje, bet ir kitose prekybos tinkluose…..dirba vieną kada ir eilė pirkėjų.

    Reply
    • Pati blogiausia situacija

      dėl savitarnos kasų mano nuomone yra IKI . Dėl eilės prie kasos, kurioje dirba kasininkas , aš šią parduotuvę aplenkiu . Nesiruošiu mokėti už prekes ir dar ” atidirbti ” kasininku . Norfa dar visai nebloga.

  4. Žmogus

    Varantiems ant Baltijos pr Norfos personalo -buvau porą kartų ten, tai personalas dar per geras ten spsilankantiems apkiautusiems klientams intelekto nesužalotais veidais,,?

    Reply
    • Dfds

      Skersa dėjau ant norfos

  5. Joris

    Parduotuvių atidarymas- kone kasdienybė. Ažiotažo jau nebesukelsi. Va Norfos savininkai galėtų pagalvoti, kad vien balionais šventės nesusikursi, nepasivaišinsi. Juk dažniausiai tą ažiotažą sukelia mūsų garbieji vyresnieji, tad padaryti bent atidarymo dieną jiems šventę savininkams visiškas niekis.

    Reply
    • Xxx

      Man labai patinka Norfa vien dėl to kad visada šviezia mėsa, ne taip kaip kitur vakumuota, pasmirdus net katinas neėda.

  6. Baltas

    Norfos savitarnos kasos kazkas baisaus….

    Reply
  7. Tadas

    Oi blin zvengiu negaliu irengta pagal naujausius standartus leiskit atspesiu savitarnos kasu aparatai po 500€ pirkti kaip atsistoji taip gali prasikeikt bestovedamas tas dundulis tikras dundukas isivaizduoja kad pastacius trantus reiks maziau darbuotoju ir pirkimas bus nasesnis su savo trantais puse pirkeju praranda tai man atrodo daugiau nuostolio nei naudos.

    Reply
  8. T

    Baltijos pr tai tragiškas vaizdas, pradedant prekių asortimentų bei baigiant parduotuvės personalu.

    Reply
    • A

      ten dirba už administracinius nusikaltimus, baudas ir šiaip jei gauni sėdėti iki 2 metų, gali pasirinkti eiti dirbti į norfą baltijos prospekte

    • As

      Gal pats galėtum ten padirbėti ir pamatysi , kas Tau ten blogai ?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Gedminų gatvėje - daugiau automobilių statymo vietų

Po gyventojų nepasitenkino dėl to, jog pastačius naująjį „Norfos” prekybos centrą (PC) sumažėjo Gedminų g. gyvenančių žmonių automobiliams skirtų statymo ...
2024-01-29
Skaityti daugiau

Verslas

Kaip dirbs didieji prekybos tinklai per šventes

Visų didžiųjų prekybos tinklų parduotuvės, išskyrus keletą autonominių, priklausančių „Iki“, pirmąją Kalėdų dieną nedirbs. Gruodžio 24-ąją, Kūčių dieną, „Iki“, „Maxima“ ...
2023-12-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Ledai pajudėjo: Gedminų g. žada daugiau vietų automobiliams statyti (papildyta)

Miesto valdininkai, panašu, šį kartą miestiečių neapgavo – vos prieš dvi savaites susitikime su Gedminų g. gyventojais pažadėję spręsti jų ...
2023-12-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This