Uosto direkcijos narų kompetencijos patvirtintos tarptautiniu sertifikatu

Uostas ir jūra

Akcine bendrove šiemet tapusi ir didesnes komercines veiklos galimybes įgijusi Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija nuo šiol dar geriau atlieps užsakovų poreikius. Gautas sertifikavimas atvers platesnes narų kompetencijų panaudojimo galimybes.

„Uosto direkcijai persitvarkius iš valstybės įmonės į akcinę bendrovę, įmonei atsirado galimybė vykdyti papildomas veiklas ir gauti pajamas. Nuo metų pradžios teikiame Uosto direkcijai priklausančio laivyno nuomos paslaugas, taip pat siūlome batimetrinių matavimų bei mūsų narų  paslaugas. Jausdami potencialių užsakovų poreikį ir tikėdami Uosto direkcijoje dirbančios narų komandos kompetencijomis, užsakėme sertifikavimo paslaugą, kuri atvers galimybes narams apsiimti dar sudėtingesnius darbus bei dirbti ne tik uosto akvatorijoje, bet ir jūroje“, – teigia Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Algis Latakas.

Uosto direkcijos narus ir jų darbo priemones sertifikavo tarptautinė ir viena didžiausių pasaulyje atitikties vertinimo bendrovė – „DNV“.

Ilgametę patirtį turinčių Uosto direkcijos narų komanda atlieka tokius povandeninius darbus kaip laivų korpusų povandeninės dalies apžiūros, pažeidimų nustatymas ir jų šalinimas, uosto infrastruktūros remonto darbai, nuskendusių objektų ar laivo detalių paieška, iškėlimas ir kitus darbus. Uosto direkcijoje dirba dvi narų komandos, kurias sudaro 7 narai, įmonei priklauso du narų darbams specializuoti laivai: „Naras”, kuriame yra sumontuota narų valdymo stotis su barokamera, bei laivas „Gelmė“.

Kaip akcinė bendrovė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija veikia nuo šių metų sausio 2 dienos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Pradedamos pietinio aplinkkelio projekto planavimo procedūros

Uostamiesčio savivaldybė pranešė, kad susisiekimo ministras Marius Skuodis pateikė Vyriausybės nutarimo projektą dėl Klaipėdos pietinio aplinkkelio susisiekimo komunikacijų inžinerinės infrastruktūros ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Iš uosto akvatorijos iškastą gruntą bus galima panaudoti uosto infrastruktūrai plėsti

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas pakeitė Grunto kasimo jūrų ir jūrų uostų akvatorijose ir iškasto grunto šalinimo taisykles, kuriomis papildė galimus ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Uosto direkcija išmokės 19,5 mln. eurų dividendų

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija skelbia, kad pernai uždirbo 27,9 mln. eurų grynojo pelno ir už praėjusius metus valstybei išmokės ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This