Iš uosto – į turgų kartu su Titovu*

Spyglys

Spyglys
2019-09-09

Komentarų: 7

Nors prieš lemiamą Klaipėdos mero rinkimų turą palaikymo iš didžio Lietuvos ,,patrioto“ Viačeslavo Titovo sulaukęs uosto generalinis direktorius Arvydas Vaitkus suskubo nuo jo atsižegnoti, bendrų taškų jiedu visgi suranda.

Kai praėjusį trečiadienį miesto Tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto posėdžio metu V. Titovas pasiūlė peržiūrėti UAB ,,Naujasis turgus“ prekeiviams taikomas kainas, jam į pagalbą entuziastingai pasišovė ne kas kitas, o A. Vaitkus.

Tikėtina, kad abu šie vyrai yra pasiryžę drauge nustatyti teisingas šiame ir kituose turguose parduodamų arbūzų, bulvių bei apatinio trikotažo kainas. Ir žinoma ,,semečkių“ (saulėgrąžos)! Nors dar 1990 metais tai nesėkmingai bandė padaryti atgimusios Lietuvos Klaipėdos miesto taryba.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.

7 Comments

  1. NKM

    Martynai, humoro nesuprantantys juk nesupranta ir to, kad jie humoro nesupranta 😀
    Bet pagarba Tau, kad atsakai net ir jiems.

    Reply
  2. Saugumietis

    Ta pajūrio naikintojo ir kremiaus blusos sąjunga turėtų domėtis saugumas

    Reply
  3. Klaipėdietė

    Na A.Vaitkus sugebės ir uostui ir turgui vadovauti ir saulėgražas pardavinėti. O jūs? Ar tik sugebate vadovautis pykčiu ir pavydu?

    Reply
  4. Aldona

    Įdomu ,kodėl „spyglys’ nieko nerašo apie klaipėdiečių 2019 09 08 akciją ir kaip meras norėjo parodyti savo solidarumą ? Bet rašo apie savo sapnus panašius į haliucinacijas? Na , nesulauksite iš manęs palaikymo nei piniginio nei moralinio , nes visiškai nematau kultūros „Spyglio” rašinėliuose.

    Reply
  5. ?

    nu ir straipsnio kokybe? Martynai, ar tikiesi gyventoju paramos savo portalui už tokius rašomus vėjus?

    savivaldybės akivaizdus pasipinigavimas ir rusu propagavimas yra du visai skirtingi dalykai, į kuriuos niekas nesivargina gilintis

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Gerbiamas anonime, jei nematėte prierašo, informuojančio, kad čia ne straipsnis, tai pakartosiu: *Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.
      O čia priminimas apie autorystes ir visą rubriką: https://www.atviraklaipeda.lt/2019/05/28/atviroje-klaipedoje-apsigyveno-spyglys/
      O apie paramą – tik nereikia mūsų gąsdinti. Kas norėjo, per dvejus metus pradėjo remti, o kas to nedarė, suras visokiausių priežasčių to nedaryti ir toliau.

    • ?

      sorry o kur čia humoras? kurioje vietoje buvo bairis? gal paaiškinkit komentaruose ir bus visiem juokinga? 🙂

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This