Ir vėl persigalvojo*

Spyglys

Spyglys
2022-01-15

Komentarų: 16

„Tai labai svarbi šventė, kuri reiškia Klaipėdos grįžimą ten, kur ir jai priklausė būti – į Lietuvą. Be jokios abejonės, atvažiuosiu ir tokiomis progomis”, – 2019-ųjų vasarą uostamiesčio žurnalistams sakė pirmasis klaipėdietis, tapęs šalies prezidentu, tų metų sausio 15-ąją dar būdamas kandidatu kartu su uoliu rinkimų ginklanešiu tapusiu Klaipėdos meru dėjęs gėlių ant paminklo žuvusiems Klaipėdos krašto prijungimo operacijos dalyviams.

Spyglys jau 2020-ųjų sausį spėliojo, ar tik nebus taip, kad baigėsi rinkimai baigėsi ir šio klaipėdiečio (?) pagarba didvyriams, padėjusiems galvą už tai, kad artojų kraštas pagaliau taptų jūrine valstybe.

Visgi 2020-ųjų sausio 15-ąją aukštus prezidento pečius slėgė sunki darbotvarkė: tarėsi dėl ES daugiametės finansinės perspektyvos su užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi, finansų ministru Viliumi Šapoka, energetikos ministru Žygimantu Vaičiūnu, žemės ūkio ministru Andriumi Palioniu ir aplinkos ministru Kęstučiu Mažeika.

Kur čia po tokio pasitarimo ar prieš jį su kortežu lėksi į tą Klaipėdą?

Tačiau kai po priverstinės karatininės 2021-ųjų pertraukos šiemet sausio 15-ąją vėl buvo surengtas minėjimas, Spyglys tikrai nesuprato, kaip čia nutiko, kad viešai tokį pažadą davusio prezidento labai „įtemptoje” darbotvarkėje neliko vietos vizitui į Klaipėdą.

Kita vertus, ko norėti iš prezidento, kuris savo nuomonę keičia tikriausiai dažniau nei kojines… Nors tikriausiai dėl visko kalti žurnalistai – atvažiuosi į viešą vietą, o tie vėl pristos su klausimais, ką manai apie baubusius per Sausio 13-osios minėjimą.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose. 

16 Comments

  1. klp

    Kai užgrobi ir ką ir šauki, kad taip priklausė. Memelis Lietuvai, Krymas Rusijai. Bjaurus savanaudiškas propagandinis stūmimas.

    Reply
  2. Patriotas

    Jo netempia jis iki Prezidento geriau butu Sebe pasilikes.

    Reply
  3. Tomas

    Jau ir Klaipėdoje užsakomi straipsniai prieš prezidentą,tai ar ne taip ir skaldoma visuomenė, Brazauską buvo padarę baubu,kuris parduos Lietuva,o tikrovėje,kam teko gelbėti nuo konservatorisko neismanymo ir trumparegiskumo politikoje ir ekonomikoje

    Reply
  4. SEB

    Sunku būti Prezidentu, oj sunku, SEB buvo geriau, žymiai geriau !

    Reply
  5. Rimas

    Man atrodo kad jis tikrai tautai atstovauja o ne kaip lansberginiai Landsbergis sugriovė kolūkius padovanojo amerikonams mazeikiu nafta,o dabar griauna Lietuva,prezidentas kiek gali daro tvarka

    Reply
  6. Anonimas

    Tai jis tik statistas,iki prezidento jam labai toli,nesusigaudo jis pats kuo patapo

    Reply
  7. Pykti -

    vadinasi, tapti auka. Esi geras vadovas tiek, kiek gera tavo tauta – kaip vertini savo tautą, kiek jai atiduodi, taip vertina tave ir tau atiduoda tavo tauta.

    Reply
  8. Jonas

    Nėra ką pridurti pie V. Uspaskych pasakymo apie tokius žurnalistus…

    Reply
  9. ?

    Ir aš nedalyvaučiau , nes ” pagerbėjus ” vaidina liberkonservatos , tie kurie dabar bando VIENINTELĮ Lietuvos uostą sužlugdyti . Liberalieji rėkia ” iškelti , uždaryti ir t.t. ” Šalia kurių politinių veidmainių prezidentas turėtų stovėti ? Ų

    Reply
  10. v

    „tarėsi dėl ES daugiametės finansinės perspektyvos su užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi” Linkevičius nėra užsienio reikalų ministras:)
    O tas komentatorius- ” TaiJūratei” yra neraštingas provokatorius nemokantis lietuvių kalbos. Tuo viska pasakyta

    Reply
    • Anonimas

      2020 metais užsienio reikalų ministras buvo Linkevičius

    • v

      Atsiprašau:) Tikrai.

  11. Tai Jūratėi

    Palauk dar netiek užbaubsi nuo švabu ir sarošiniu tarnu vyriausybeje ir seime.
    Pas tave viskas prieš akys.
    Jai kvaila ir nieko nesupranti tai tykėk

    Reply
  12. Jūratė

    Vargšai nuskriausti žurnalistai, nes negalėjo prezidentui užduoti svarbiausią klausimą. Ką mano apie baubusius prie Seimo? Pažadukas, bailys, vengia žurnalistų, keičia nuomonę,manau, kad čia tik maža dalį įvardžių skirtų prezidentui. Visa bėda, kad kuo daugiau kabinesite piktus atsiliepimus, tuo labiau tauta gerbs prezidentą

    Reply
    • Tomas

      Prajuokinai)))

    • Z

      Teisingas komentars.?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

ELTA

Virtualioje platformoje ragina užduoti klausimus kandidatams į prezidentus

Iki prezidento rinkimų likus mažiau nei mėnesiui, politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ nuo antradienio gyventojus kviečia šalies vadovo posto ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

ELTA

Likus mažiau nei mėnesiui iki prezidento rinkimų – pokyčiai reitingų lentelėje

Iki šalies vadovo rinkimų likus mažiau nei mėnesiui, reitingų lentelėje – pokyčiai, vertinant kandidatų į prezidentus lyderius. Kaip rodo naujausia ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This