Davė tylos įžadus ar privertė užsičiaupti?* (15)

Spyglys
Spyglys
2024-02-21

Spyglys yra didžiai sunerimęs dėl didžiausio mūsų miestelio kultūros šviesulio – vicemerės, vienos iš daug žadančios „Nemuno aušros“ lyderių Linos Šukytės-Korsakės.

Po to, kai ši Klaipėdos kultūrinės politikos lyderė ištransliavo per LRT nerealų performansą, o vėliau dar pažėrė perlų apie užsidariusį eurų kraniuką, stojo nejauki tyla. Negana to, kad pati ištrynė ar buvo paraginta ištrinti tą monumentalų kūrinį apie kraniuką, vicemerė jau nė žodžio neištarė, kai Kultūros infrastruktūros centro atstovai pasikvietė į Karališkąjį paštą pasikalbėti apie šio objekto likimą. Viską už ją tada aiškino Algirdas Kamarauskas, lyg čia būtų koks viadukas, o ne kultūrinis objektas.

Spyglio nerimas pasiekė apogėjų, kai jis paskaitė, jog pirmajam Klaipėdos kultūros ir meno politikos formavimo darbo grupės, kurios pirmininkė yra gerbiama Lina, posėdžiui „dirigavo“ meras, o ji nei atsakinėjo į klausimus, nei išsakė kokią nors savo poziciją.

Tai štai kur klausimas dabar – ar vicemerė seka savo partinio sąrašo kolegės, žymiosios barmenės Monikos pėdomis ir davė tylėjimo įžadus, ar visgi ir ji gavo atitinkamą nurodymą patylėti bei kaip nemažai kitų perspektyvių veikėjų atsidūrė po žymiausio mūsų miestelio kultūros eksperto, Spyglio labai mylimo ir mėgstamo liaudies tarno Vidmanto Dambrausko padu?

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.
Žymos: | | |

Komentarai (15):

Atsakymų į “Davė tylos įžadus ar privertė užsičiaupti?*”: 15

  1. Stasys parašė:

    Nieko sau „aušra”, naikinanti tradicišką lietuvišką unikalų paveldą ! … „korsakė” ? … , atsiprašau, tfu …

  2. Hanaa parašė:

    Kažkoks pamflėtas vietinės politinės satyros stiliumi. Tai yra viskas ką supratau iš šio straipsnio. Ar jums girdėta savoka konstruktyvumas?

  3. Klaipėda parašė:

    Sėkmės poniai Linai. Linkiu didelės sėkmės ir kantrybės. Pavyduoliai uoliai stengiasi jums pakenkti ,apšmeižti. Manau, kad už to kyšo partijos,, Kas meluoja, tas ir vagia „, vieno veikėjo ausys. Pirmyn, nesustokite. Pridarytų nesąmonių užteks visai kadencijai.

    • na parašė:

      Tikrai, Linute, ponas Klaipėda teisus, jūsų pridarytų nesąmonių jau dabar užtenka visai kadencijai

    • Patyčios vėl įsibėgėja parašė:

      Nežinau, bet jau darosi nesmagu, kai tas Šulco „spygliukas” vis nukreipiamas ne tik vicemerių link, bet tampa ir jaunosios Tarybos narės Monikos persekiojimu, net patyčiomis… Taip, jauna, nepatyrusi mergina pateko su sąrašu į vietos politiką. Tai, ar reikia NUOLAT tyčiotis iš jos profesijos, nepatyrimo? Gal prisiminkime, kaip tyčiojosi Šulcas iš politikų moterų- Puteikienės, Girskienės, priversdamas ją pasitraukti? Tyčiojasi Taryboje būdmas nariu, dabar gal veikia per portalą? Redakcijai linkčiau pasidomėtų,kaip sekasi politikams atsiskaitinėti prieš rinkėjus, juk daugiau kaip 70 proc. vietos politikų ataskaitų nepateikė?

  4. Jooo... parašė:

    Ko jūs norit iš vietinių vadovų, kad Europos Sąjungos mastu niekas nežino ką veikti. Buvęs ambasadorius Ukrainoje Petras Vaitiekūnas sako, kad nei Europa, nei apskritai Vakarų civilizacija neturi tikslo.
    Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/archive/latest.php

  5. Nuomonė parašė:

    Ar ilgai dar Mero kantrybė temps? Gėdą daro Klaipėdos savivaldybei. Na ir ką ji gali pasakyti? Dar tiek turi proto, kad patylėti. O gal liepė tylėti Žemaitaitis?

  6. Klaipėdietė parašė:

    Kada baigsis ant vicemerių bačkų ritinimas,labai jau negražiai gaunasi,išrinko ,tai leiskime dirbti

  7. MA parašė:

    Reikia sukurti paslaugą Martynui- už vieną eurą Atvira Klaipėda be Šulco pezalų mėnesiui.

  8. T parašė:

    Apgailėtina veikėją, juokdarė, visiškas nulis visame kame.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdą reprezentuos burgerių valgymo festivalis*

Klaipėdoje jau matyti akivaizdžios kultūrinės permainos – tradicija tampa mėsainių (lietuviškai – burgerių) festivalis. Spyglys prognozuoja, kad ilgainiui tai būsiąs ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Rengiami automobilių parkavimo rinkliavos „atlaidai” (atnaujinta)

Klaipėdos meras siūlo praplėsti Raudonąją parkavimo zoną, Mėlyną zoną priskirti Žaliajai, tačiau atsisakyti rinkliavos rinkimo ne sezono metu – nuo rugsėjo ...
2024-05-16
Skaityti daugiau

Miestas

Tvarkys aikštę prie Santuokos rūmų

Klaipėdos savivaldybė praneša apie dar šiais metais planuojamą atnaujinti aikštę prie Klaipėdos santuokų rūmų. Darbai bus atliekami pagal anksčiau atliktą ...
2024-05-16
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This