Miltų istorija baigėsi bauda ir pabarimais

Kriminalai ir nelaimės, Politika, Svarbu

Klaipėdietis liberalas Audrius Vaišvila, per mitingą prie Savivaldybės liepos pabaigoje apibėręs miltais Viačeslavą Titovą, jau sulaukė ne tik politinio, bet ir teisėsaugos įvertinimo.

A. Vaišvila „Atvirai Klaipėdai” sakė, kad pirmadienį į pas merą vykusį frakcijos posėdį atėjo du policijos pareigūnai ir įteikė jam šaukimą protokolui už viešosios tvarkos pažeidimą surašyti.

„Pareiškimą buvo parašęs Titovas. Nuėjau jau šiandien (antradienį – autor. past.) pas tyrėją, ji paskyrė 15 eurų baudą. Neskųsiu tokio sprendimo, bet su juo nesutinku, tad nepasirašiau. Titovui buvau pasiūlęs apmokėti kostiumo valymo išlaidas”, – sakė A. Vaišvila.

Pasak jo, sprendimą dėl jo elgesio jau priėmė ir Liberalų sąjūdžio partijos Etikos komisija. Ji tokį elgesį pripažino neetišku, bet jokių griežtų sankcijų nepritaikė.

Prieš tai tiek A. Vaišvila dėl tokio savo elgesio, tiek ir V. Titovas dėl savo teiginių apie Lietuvos partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą, buvo sulaukę ir Savivaldybės Etikos komisijos pasmerkimo.

V. Titovas „Atvirai Klaipėdai” patvirtino, kad praėjus savaitei ar dviem po incidento buvo parašęs pareiškimą policijai dėl A. Vaišvilos elgesio. Pasak jo, svarbu ne baudos dydis, o faktas, kad toks politiko elgesys netoleruojamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Donelaičio aikštė: pastarųjų dešimtmečių realijos ir aistros

Prieš savaitę, ta proga, kad sukako lygiai 50 metų, kai tuometinė Klaipėdos miesto paminklų taryba palaimino Kristijonui Donelaičiui skirtos „skulptūrinės ...
2023-08-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Tilto į Kuršių neriją idėjos realizavimui 60 metų neužteko

Klaipėdos savivaldybės samdytiems kultūros ir meno projektų ekspertams teigiamai įvertinus „Atviros Klaipėdos” idėją toliau jos skaitytojams pasakoti apie urbanistinius mūsų ...
2023-03-13
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Klaipėdos liberalai išreitingavo savo kandidatus

Prieš ketvirtį amžiaus į Klaipėdos politikos Olimpą pirmą kartą užkopę liberalai pasitvirtino kandidatų į uostamiesčio tarybą sąrašą, su kuriuo bandys ...
2022-11-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This