Grįš iš viso nesukalbamas*

Spyglys

Spyglys
2019-07-10

Komentarų: 5

Neprabėgo nė pora mėnesių nuo to, kai mūsų miestelio savivaldybės administracijos direktoriumi pradėjo dirbti Gintaras Neniškis ir apie šį mero pasirinkimą jau galima drąsiai sakyti: „Vargas tau, o Jeruzale!”

Martyno Vainoriaus nuotr.

Norėjo turėti ramų sprendimų įgyvendintoją, ne kokį politinių ambicijų kupiną Budiną, o, pasirodo, kad pasirinko dar daugiau velnių priėdusį. Tas ne tik kad išsireikalavo jam buvusias pareigas išsaugoti, nesutinka laukti iki begalybės, kol visagalis saugumas teiksis atsakyti, ar ištikimos merui Rusų aljanso flotilės komandorui Olegui galima eiti pavaduotojo pareigas ar ne, bet ir užsitikrino, kad jau po mėnesio bus išleidžiamas į seniai suplanuotas atostogas. Ir dzin jam, kad meras tuo metu suplukęs ieško, ką pagaliau pasodinti į tą Olegui pažadėtą kėdę, kuri kažkodėl nevilioja kitų kandidatų ir kandidačių.

Ir išvyko direktorius, Spyglio žiniomis, ne bet kur, o į Ispaniją, į Chujeną. Tad jau ir iki tol akivaizdžiai achujenęs Gintaras paatostogavęs grįš dar sunkiau sukalbamas. Vargu, ar bepasirašys kada dar kokiam nors išpuoliui prieš Niną.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite. Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.

5 Comments

  1. vilioja ir kaip vilioja...

    kol naujai iskeptas administratorius keliauja po uzsieni, i pavaduotojos kede jau plaukia auksine zuvele- Astute, kuri taipogi labai megsta keliauti po uzsieni. Bus abu labu tokie-skrajunai.

    Reply
  2. Amžinos atostogos

    Tai kada Grubliausko chebra po rinkimų pradės dirbti?

    Reply
    • Budulis

      O kada dirbo?!… 😀

  3. As

    Bobule uzsimane vargo nusipirko ozka.Cia tas pats.

    Reply
  4. Jep

    Nu ir gerai kad velnių priėdęs. Tokioje velniavoje! Ko norėti… Reikia balansą daryti, angelų trūkumas prieš visuomenę ne kaip atrodo. Pokyčiai būtini. 😀 Transformacijos, po kurių viskas lieka kaip buvę, 😀 piniginiai prie pinigų skalbyklės, o makaronų kabintojai toliau kabina makaronus, tik kitos formos rūšies ir spalvos!, nagi ekologiškus, pagal situaciją ir naujausią madą. Avys patiklios kaip buvo taip ir bus… 😀

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Savivaldybė engia moteris*

Nors Klaipėdos miesto savivaldybėje moterų dirba kelis kartus daugiau nei vyrų, jos yra engiamos: statistika skelbia, kad jos vidutiniškai uždirba ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Spyglys

Ar savivaldybė paseks teatro pavydžiu?*

Spyglys, jau aprašęs, kaip Klaipėdos muzikinis teatro pastatas anksčiau laiko buvo atidarytas tam, kad gražiai poniutės ir ponuliai galėtų demonstruotis, ...
2024-04-29
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This