Klaipėdos liberalai turi klausimų merui

Politika, Svarbu

Klaipėdos liberalai sekmadienio vakarą savo „Facebook” profilyje paskelbė, kad skubos tvarka lapkričio 4-ąją rinkosi Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyriaus taryba.

„Dalyvaujant 16 iš 21 skyriaus tarybos narių vienbalsiai priimta rezoliucija: I. Esame sunerimę ir nepritariame mero Vytauto Grubliausko ryšiams su Eligijumi Masiuliu ir bendravimui Odesos džiazo festivalio metu. II. Raginame Vytautą Grubliauską viešai paneigti gandus dėl kuriamo komiteto, kviečiame ir toliau dirbti kartu su LRLS Klaipėdos skyriumi”, – rašoma pranešime.

Vėliau buvo išplatintas ir analogiškas pranešimas spaudai.

Žinia, šią savaitę nacionalinės žiniasklaidos priemonės paskelbė nuotraukas, kuriose užfiksuotas V. Grubliausko susitikimas su korupcija kaltinamu buvusiu šios partijos pirmininku E. Masiuliu Odesoje vykusio džiazo festivalio metu. V. Grubliauskas tikino, kad tai buvo atsitiktinis susitikimas.

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyrius, kurio pirmininku yra Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas, kandidatu į Klaipėdos merus būsimuose rinkimuose kelia ne V. Grubliauską, o Simoną Gentvilą. V. Grubliauskas apie savo planus dėl būsimų rinkimų dar nėra paskelbęs.

„Dabartinės atostogos yra gera proga apmąstymams apie sprendimus. Kitą savaitę, matyt, bus tas laikas, kada reikės vienaip ar kitaip paskelbti savo galutinį apsisprendimą. Yra daug įvairių galimybių, daug variantų. Neatmetu nei vieno”, – lrytas.lt atostogų metu sakė V. Grubliauskas.

Spalio 29 d. – lapkričio 2 d. Klaipėdos meras atostogavo.

„Atviros Klaipėdos” žurnalistas sekmadienio vakarą per „Facebook” nusiuntė žinutę V. Grubliauskui prašydamas nors trumpai pakomentuoti partijos skyriaus pranešimą. Meras ją perskaitė, tačiau bent jau kol kas neatsakė. Pirmadienio rytą su V. Grubliausku kol kas susisiekti nepavyko. Gavus jo atsakymą publikaciją iškart bus papildyta.

8 Comments

  1. Gera komandiruotė?

    Martynai, paklausk Grubliausko, ar Odesoje džiazo festivalyje dalyvavo ir su Masiuliu tūsinosi oficialios komandiruotės metu? Tai yra, už mero Dūdmaišio tūsą sumokėjome mes?

    Reply
  2. Anonimas

    Bet kokia kaina nori meru tapti

    Reply
  3. Virginija

    Perskaičiusi apie nuotraukas, kuriose meras kartu su Masiuliu, supranti, kad tai turi kompromituoti merą. Savivaldybės rinkimuose, jei eitų meras su kokiu komitetu, tai suteiktų galimybę pastoviai priminti ir taip smukdyti mero komiteto reitingus . Toli einančios ir gentviliniams daug nešančios nuotraukos.

    Reply
  4. Tiesiog nuomone

    Mero beda ir tuo paciu auksciausio lygio isprusimas,kad kai buvo konfliktas su Budinu,jis nepaviesino visu detaliu, galimai visu klaidu pridarytu administracijoje ir kitu dalyku,bet manau laiko dar bus ir laivelis liberalu be Grubliausko tikrai nuskes. Be to galimai nuotrauka kuri padaryta buvo padaryta paciu liberalu, kurie liko uz kadro.. o dar nepamirskite,kad uz visus darbus mieste atsako butent administracija ir jos vadovas,Mero funkcijos sakyciau,kaip Valstybeje Prezidento tik reprezentuoja miesta, o Vyriausybe tai miesto administracija. Taip miestas geras,bet tikrai,ne del savivaldybes vezlio greicio daromu dalyku, o tiesiog zmones cia geri ir aura kitokia, butu dar valdzia tinkama tai butu miestas didziausias Lietuvos deimantas, sekmes visiems rinkimuose, geriausi zmones is cia gaila,bet isvaziuoja

    Reply
  5. Klaipedietis

    Grubliauskas ir co klaipeda paverte i brezniavine stagnacine sovietu sąjunga. Visos savivaldybes imones vienos partijos rankose. Kultura, grubliausko ir conra kose. Kas ne prie draugu gali net bandyt kist nosies. Akivaizdu kad visa tai kartu su Masiuliu ir MG Baltic projektas susisemti miestieciu pinigus patiems miestieciams kenkenciais projektais. Miestas mire. Jaunimas evakuojasi…korupcija totali.

    Reply
  6. klaipėdskas

    Kongui visai galva susisuko su tais komitetais. Nu gerai, bus stiprus jis vienas pats su savo ten artimiausiais draugeliais aplink save, bet kas iš to? Dabar tų komitetų daugiau nei partijų

    Reply
  7. atsipeikekit

    bet rimtai, maza jums, kad kiti plaka, dar tarpusavy patys dauzotes – ir viesai. jei dauzotes, reiskia vis dar sergat. gaila.

    Reply
  8. Joris

    Bėkit jūs, liberalai, į smėlio dėžę ir savo žaidimus žaiskit. Politikoj jūs- lavonai ir jūsų pigios intrigėlės niekam nebeįdomios. Neterškit eterio savo buvimu.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Sveikata

Saulius Budinas - KUL vadovybės komandoje

Pasitvirtino „Atviros Klaipėdos” jau skelbta informacija, jog konkursą užimti Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) generalinio direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai ir plėtrai pareigas ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This