Klaipėdos liberalai išreitingavo savo kandidatus (atnaujinta)

Fotoreportažai, Politika, Svarbu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Didelius pokyčius pastaruoju metu išgyvenantis Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyrius penktadienio vakarą visuotinio narių susirinkimo metu sprendė dėl savivaldos rinkimų kandidatų sąrašo ir jo lyderio.

Pastaruoju be konkurencijos tapo skyriaus pirmininkas, Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas. O po reitingavimo 46 kandidatų sąrašo pirmose pozicijose atsirado ir neseniai prie liberalų komandos nusprendusių prisijungti naujų žmonių. Tiesa, susirinkimas leido skyriaus Tarybai pirmininko teikimu dar pakoreguoti sąrašą papildomai išdalinant 10 proc. reitingo balų. Tokį poreikį idėjos autorius, partijos kandidatas į merus Simonas Gentvilas grindė ir galimybe į kandidatų sąrašą pritraukti ir dar daugiau naujų asmenybių.

Liberalai savo kandidatus reitingavo pasitelkę specialią internetinę sistemą, tad kai kurie partijos skyriaus nariai balsavo ir nuotoliniu būdu. Martyno Vainoriaus nuotr.

Akcentavo idėjas ir viltį

Susirinkimo pradžioje pasisakęs partijos pirmininkas, Seimo narys Eugenijus Gentvilas sakė, kad iš daugelio partijos permainų vienos buvo neišvengiamos, o kitos iš seniau suplanuotos.

„Skaudžiausia, kad šitaip dergiama. Remigijui kuriant savo partiją reikia sunaikinti šitą, bet taip nepavyko. Manau, kad iškentėsime ir tą. Mes turime savo stabilų rinkėją, niekur mes nenukrypome nuo ideologinių dalykų, nors išeinantieji nori pasakyti kitaip. Taip, mes daug ko pozityvaus nespėjame pasakyti per užpiltų purvų krapštymą. Kandidatus planuojame iškelti daugiau nei 40-yje savivaldybių. Po tokių atakų daugybė gulėtų kaip lavonai, bet mes taip negulime. Mūsų reikalas – kitokios visuomenės kūrimas. Pažiūrėsiu į veidą visiems oponentams, kai Liberalų sąjūdis kovo 4 dieną pagal mandatus bus 4-5 vietoje. Taip, tikriausiai neturėsime tiek mandatų, kiek per praėjusius rinkimus, bet 150-170 mandatų yra realizmas”, – kalbėjo E. Gentvilas.

Tuo metu Saulius Budinas teigė, jog Liberalų sąjūdis įrodė esantis atvira partija, atviras esą yra ir skyrius, nes pritraukė „daug jaunų, pozityvių, motyvuotų žmonių”.

„Manau, kad jie įneš naujumo ir gaivumo į mūsų skyrių. Netekome keleto narių, kurie yra svarbios figūros mieste. Visi jie pabrėžė, kad yra partijos, skyriaus steigėjai. Bet pirmiausia yra idėja, o ne steigėjai. Ji lieka ir mes ją nešame. Į priekį motyvuoja eiti tai, kad kai kas mus nurašo dėl pasitraukusių žmonių. Mes turime iššūkį, o ne problemą. Aš tikiu mūsų skyriumi ir labai gerais rezultatais rinkimuose”, – kalbėjo skyriaus pirmininkas.

Liberalų kandidatas į merus S. Gentvilas teigė, jog rinkimai „bus apie viltį”.

„Žmonėms reikia vilties. Mes niekada nebambėdavome apie kitus. Mes būsime tie, kurie pasakys, kad gali būti kitaip, bet sakys tai pozityviai. Taip, liberalams yra labai sunku. Ir man po išrinkimo kandidatu buvo nelengva, bet miestas yra fantastiškai valdomas – tai pasakė ir paskutinis Lietuvos laisvosios rinkos instituto reitingas. Visgi žmonėms reikia vilties ir pokyčių. Klaipėdietis nėra konservatorius, jam reikia pokyčių. Reikia išnešti pokytį, kad mes atsinaujinome. Apie penktadalis žmonių ateina iš išorės. Reikia įrodyti ne tik lozungais, bet ir darbais, konkrečia programa, o ne kritika, kurios bus labai daug šiuose rinkimuose. Labai tikiu, kad eisime iki sėkmės”, – sakė S. Gentvilas.

Pasak jo, paskutinės užsakytos apklausos rezultatai rodo, kad Liberalų sąjūdis pirmauja mieste. Tiesa, kartu jis pripažino, kad gerai vertinamas ne tik Savivaldybės administracijos, bet ir mero Vytauto Grubliausko darbas. Visgi kartu apklausa esą rodo, kad miestiečiai nori pokyčių.

Frakcija pavadinimo nekeis

Miesto Tarybos narys Vygantas Vareikis susirinkimui pristatė padėtį frakcijoje po įvykusio dalies jos narių pasitraukimo iš partijos.

„Tokia padėtis frakcijoje brendo jau prieš metus, kai buvo klausimas dėl „mikriukų”. Tada net buvo klausimas, gal pašalinti Savivaldybės administracijos direktorių, kurį patys delegavome. Tada jau buvo tam tikras skilimas. Šiandien frakcijoje yra penki žmonės, kiti jungsis į Vytauto Grubliausko komitetą, kuris tikrai bus. Šulco pozicijos nežinau. Plečkaičio pasirinkimas irgi sunkus. Komisijos dėl ženklo sudarymas yra asmeninė mero pozicija. Tai nebuvo visos frakcijos nutarimas”, – dėstė V. Vareikis.

Pasak jo, žymiai geriau yra bendradarbiauti su išėjusiais iš partijos, bet priimant esminius sprendimus jau reikės atsiklausti skyriaus Tarybos. Didžioji problema dabar esą yra frakcijos pavadinimas.

„Nesiūlau atsisakyti pavadinimo, nes jis mus stiprina. Juk ir visos pozicijos buvo gautos būtent su tuo vardu. Kol kas mes stiprūs, nors ir nukraujavę. Bus nemažai mūšių, bet optimizmo turėtų būti daugiau. Jei pralaimėsime, tai bent jau pažaisime, pasidžiaugsime”, – sakė V. Vareikis.

Visuotinis susirinkimas vienbalsiai įpareigojo frakcijos narius išlaikyti Liberalų sąjūdžio frakcijos vardą.

Pakeitė reitingavimo tvarką

Prieš reitinguojant kandidatus į miesto Tarybą susirinkimas patvirtino naują reitingavimo tvarką. Anksčiau Klaipėdos liberalai reitinguodami išskirdavo tik konkrečius savo favoritus, o dabar buvo nutarta, kad kiekvienam iš dešimties pasirinktų partiečių dar ir turi būti skiriamas balas – nuo 10 iki 1. Taip pat buvo pritarta S. Gentvilo pasiūlymui, kad skyriaus Taryba pirmininko siūlymu dar galės pakoreguoti sąrašą skirti papildomai 10 proc. balų nuo jų sumos, atsiduotos susirinkimo metu. Šiuo atveju susidarys 401 balas.

Prieš pradedant reitingavimą atskiru balsavimu buvo renkamas sąrašo lyderis. Juo panoro tapti vienintelis S. Budinas. Jo kandidatūrą palaikė 59 partiečiai, 8 buvo prieš.

Be S. Budino į miesto Tarybą panoro kandidatuoti 43 asmenys, trys dar buvo papildomai iškelti ir sutiko būti sąraše pačio susirinkimo metu.

Po reitingavimo kandidatai išsirikiavo tokia tvarka (skliausteliuose šalia balsų – balsavusių asmenų skaičius):

Liberalai tapo antrąja partija, Klaipėdoje patvirtinusia savo kandidatų sąrašą. Pirmadienį tai padarė Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos Klaipėdos miesto skyrių sueiga.

Partijų ir rinkiminių komitetų kandidatų sąrašai dar gali keistis iki gruodžio 28 d., kai baisis kandidatų pareiškinių dokumentų priėmimas.

Trauksis iš politikos?

Liberalų sąjūdžio kandidatų sąraše nėra Klaipėdos vicemero Artūro Šulco. Jis, beje, nedalyvavo ir šiame susirinkime, nors pirmadienį ryte patvirtino, jog tebėra dar šios partijos nariu.

„Negaliu kandidatuoti sąraše, kurio lyderiai mane šmeižia”, – sakė A. Šulcas, neslepiantis, kad situacija jam yra skaudi, „nes ne tokią partiją kūrė”.

Paklaustas, apie savo politinę ateitį jis sakė jau sulaukęs ir kelių partijų, rinkimų komitetų, bet tarp jų nebuvo to, kurį buria Klaipėdos meras, siūlymų, bet, anot A. Šulco, yra 99 proc. tikimybė, kad jis trauksis iš politikos, nes po 20 metų joje jau esą reikėtų pažiūrėti į gyvenimą ir iš šono.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”58896,58897,58898,58899,58900,58901,58902,58903,58904,58905,58906,58890,58908″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

34 Comments

  1. Jo

    kur Sulcas?!!!

    Reply
  2. LR savivaldos įstatymo aiškintojui

    Mano komentaras buvo ne apie mero atskaitingumą, o apie asmenybę, kuri turėtų tvirtą stuburą, nelakstytų po įvairius šou, būtų tikras miesto šeimininkas. Gal tada Klaipėda neskęstų šiukšlėse. Dėkoju už LR savivaldos įstatymo išaiškinimą, nes daugiau klaipėdiečių sužinojo apie mero atskaitingumą. Dažniau rašykite. Manau, kad klaipėdiečiai mero rinkimuose bus aktyvūs ir tikrai atskirs pelus nuo grūdų. Sėkmės Jums.

    Reply
  3. Panditu

    šaika.Jei Dievas yra – hren jums o ne valdžios

    Reply
  4. Adelė Pūkytė

    Atvirai pasakius, šiame sąraše nematau normalaus kandidato į Klaipėdos miesto mero postą. Meras pirmiausia turėtų turėti ūkininko gyslelę, būti su tvirtu stuburu, savo žodžių šeimininku ir išdrįsti išvalyti savivaldybėje užsisėdėjusius, apsnūdusius klerkus. Drąsiai atnaujinti savivaldybės kolektyvą, suburti sąžiningus specialistus, nepriklausomus nuo jokių grupuočių ar partijų, nes S.Budino vadovaujama savivaldybės administracija snaudžianti, nesugebanti sąžiningai ir teisingai išnagrinėti net paprasčiausio skundo ir pateikti tikslius atsakymus į skundo esminius klausimus. Kaip tame posakyje, kalbama apie batus, o atsakoma apie ratus. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos vyr.specialistų atsakymų pluoštas – gana didžiulis.
    O apie UAB „Vitės valdos” direktoriaus Vaido Barakausko kandidatūrą nebėra ir žodžių. Tiesiog juokas pro ašaras.
    Kviečiu visus klaipėdiečius būti budriems, nepasiduoti tuštiems pažadams, o suteikti savo mandatą tikrai asmenybei.

    Reply
    • Pūkytei

      Dar karta perskaiciau LR savivaldos istatyma ir ten nei apie tvirta stubura nei ukininko gyslele neraso. Bet raso stai ka:
      20 straipsnis. Mero, mero pavaduotojo įgaliojimai

      1. Meras yra atskaitingas savivaldybės tarybai ir bendruomenei už savo ir savivaldybės veiklą.

      2. Meras:

      1) planuoja savivaldybės tarybos veiklą, nustato ir sudaro savivaldybės tarybos posėdžių darbotvarkes ir teikia savivaldybės tarybos sprendimų projektus, šaukia savivaldybės tarybos posėdžius ir jiems pirmininkauja, koordinuoja savivaldybės tarybos komitetų ir komisijų veiklą, pasirašo savivaldybės tarybos sprendimus ir posėdžių, kuriems pirmininkavo, protokolus;

      2) reglamente nustatyta tvarka atstovauja pats arba įgalioja kitus asmenis atstovauti savivaldybei teisme, bendradarbiaujant su kitomis savivaldybėmis, valstybės ar užsienio šalių institucijomis, kitais juridiniais ir fiziniais asmenimis;

      3) atstovauja savivaldybei regiono plėtros taryboje ir turi sprendžiamojo balso teisę sudarant ir įgyvendinant regiono plėtros programą;

      4) reglamento nustatyta tvarka pristato, derina ir teikia savivaldybės tarybai mero pavaduotojo (pavaduotojų), savivaldybės administracijos direktoriaus, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo (savivaldybės administracijos direktoriaus siūlymu), savivaldybės tarybos Kontrolės komiteto pirmininko pavaduotojo, šiame įstatyme nustatytais atvejais Kontrolės komiteto pirmininko ir šiame įstatyme nustatytų savivaldybės tarybos komisijų pirmininkų kandidatūras, taip pat reglamento nustatyta tvarka gali siūlyti atleisti juos iš pareigų, siūlyti skirti nuobaudas savivaldybės administracijos direktoriui;

      5) nustato mero pavaduotojo (pavaduotojų) veiklos sritis;

      6) teikia savivaldybės tarybai siūlymą dėl savivaldybės tarybos kolegijos sudarymo;

      7) teikia savivaldybės tarybai siūlymus dėl sekretoriato sudarymo ir jo pareigybių skaičiaus nustatymo arba mero politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojų pareigybių skaičiaus nustatymo (jeigu sekretoriatas nesudaromas);

      8) vadovauja sekretoriato darbui (jeigu jis sudaromas), tvirtina sekretoriato nuostatus, Valstybės tarnybos įstatymo ir Darbo kodekso nustatyta tvarka skiria į pareigas ir atleidžia iš jų sekretoriato darbuotojus, mero politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojus;

      9) teikia komitetams, išskyrus Kontrolės komitetą, komitetų pirmininkų ir pavaduotojų kandidatūras;

      10) reglamente nustatyta tvarka gali siūlyti savivaldybės tarybai pavesti savivaldybės kontrolieriui (savivaldybės kontrolės ir audito tarnybai) atlikti veiklos plane nenumatytą savivaldybės administracijos, savivaldybės administravimo subjektų ar savivaldybės kontroliuojamų įmonių finansinį ir veiklos auditą, priima savivaldybės kontrolieriaus (savivaldybės kontrolės ir audito tarnybos) pateiktas audito ataskaitas ir išvadas dėl atlikto finansinio ir veiklos audito rezultatų, prireikus organizuoja šių ataskaitų ir išvadų svarstymą savivaldybės tarybos komitetų ir savivaldybės tarybos posėdžiuose;

      11) kontroliuoja ir prižiūri savivaldybės viešojo administravimo institucijų, įstaigų ir įmonių vadovų veiklą, kaip jie įgyvendina įstatymus, Vyriausybės ir savivaldybės tarybos sprendimus;

      12) gavęs savivaldybės tarybos pritarimą, sudaro savivaldybės bendradarbiavimo su valstybės institucijomis, kitomis savivaldybėmis ar užsienio institucijomis sutartis;

      13) kontroliuoja pasirengimą vietos gyventojų apklausai;

      14) pagal savivaldybės tarybos nustatytą tvarką reprezentacijos reikmėms naudoja mero fondo lėšas ir už jas atsiskaito.

      15) tvirtina gyvenamųjų vietovių ar jų dalių suskirstymą (sugrupavimą) į seniūnaitijas savivaldybės administracijos direktoriaus teikimu;

      16) priima į pareigas ir atleidžia iš jų biudžetinių įstaigų, išskyrus švietimo įstaigas ir seniūnijas – biudžetines įstaigas, vadovus; įgyvendina kitas funkcijas, susijusias su visų biudžetinių įstaigų vadovų darbo santykiais, Darbo kodekso ir kitų teisės aktų nustatyta tvarka; šio įstatymo nustatytais atvejais, kai meras negali eiti pareigų, šias funkcijas įgyvendina mero pavaduotojas ar mero pareigas laikinai einantis savivaldybės tarybos narys;

    • ezys

      Gerb. Pukyte,
      gal pries ieskant kandidato i merus sarase, reiketu prisiminti, kad Lietuvoje merai renkami tiesioginiuose rinkimuose, o ne pagal sarasa? 🙂
      Liberalu kandidatas i merus yra Simonas Gentvilas, gerai tai ar blogai, cia kitas klausimas, bet jusu komentaras visiskai pro sali 😉

  5. Ne vite

    Už tą Vitės direktorių tik 7 skyriaus zmones balsavo.

    Reply
    • Klaipėdietė,Vitės gyventoja

      Miestiečiai turėtų žinoti ir tą septynetuką,kuris balsavo už UAB,, Vitės valdos” direktorių,nes ,kaip žmonės sako:toks tokį palaiko.Miesto taryboje turėtų būti NEPRIEKAIŠTINGOS reputacijos asmenys,kurie sąžiningai dirbtų miestiečiams.

    • ne vite

      neturėtų būti nei vieno.

  6. geras sąrašas

    Smagu, kad yra daug naujų veidų, ir kultūros atstovė ir medikė.

    Reply
  7. Anonimas

    Nejuokina tegu Šulcas, juodina mat jį, kur buvo 4 metus? Nesimate jo

    Reply
  8. Sekmes

    Laukit naujienu po nauju metu apie maziausiai 7 sio saraso zmones ir lyderi SB galima bus paziureti i viska is kitos puses , nerasytos sprendimu priemimo taisykles klaipedos savivaldybes administracijoje manau taip vadinsis straipsniu ciklas

    Reply
    • Džihadas

      Tikriausiai čia Šulcas skelbia džihadą liberalams, kad į sąrašą nepakvietė 🙂 Iš tiesų bus įdomu žiūrėti, kaip iki tol klestėjusi miesto politinė jėga susiprogdina iš vidaus 🙂

  9. Klaipėdietė Ona

    Tikrai,kad liberalai ,,laimės” rinkimus,kai sąraše daugiabučių gyvenamųjų namų gyventojų siaubas UAB,,Vitės valdos”direktorius V.Barakauskas.Daugiau jau nieko geresnio sugalvoti nebegalėjote,ponai liberalai ?!Jokių prieštaringos reputacijos asmenų neturi būti miesto taryboje ir administracijoje.Ar jau jums vis tiek su kokiais asmenimis būti vienoje komandoje ?!

    Reply
    • gal galite

      parašyti kuo nusikaltęs ir kokiame teisme šis žmogus nuteistas?

    • Anonimas

      Tam(tai) GAL GALITE O Jūs gal galite padaryti gyvenamųjų namų ,kuriuos administruoja UAB,, Vitės valdos”, ,, Debreceno valdos,” ,, Klaipėdos bendrabučiai” butų savininkų apklausą kaip jie vertina ir pasitiki šiuo administratoriumi ? Ir šios dienos dienraštyje įžūliai meluoja,kad sąskaitose už komunalines paslaugas bus parodyta kiek koks yra kaupiamųjų lėšų likutis bendriems namo remonto darbams.Jokie likučiai neparodyti. Tik nebandyk aiškintis , kur buvo panaudotos surinktos lėšos už techninę priežiūrą, aktų negausi,už viską tenka mokėti dvigubas kainas. Nebūtina ,kad teismas nuteistų,bet žmonės kiekvieną dieną , kiekvieną mėnesį savo pinigine išraiška mato,kai reikia mokėti komunalinius mokesčius ir kaip būna ciniškai elgiamasi su kiekvienu,bandančiu ką nors išsiaiškinti.

    • Skiriu klaipėdietei Onai

      manau, kad jau prabudome ir Civinity voratinklio tinklą suplėšysime. Viskas mūsų rankose, tik reikalinga vienybė.

  10. Tomas

    O gal galite pakomentuoti Eligijaus Masiulio pasirodymą su „blondine” vakarinėje dalyje? Ir kodėl, gerb.Martynas apie tai neparašė? Kodėl tokia pakankamai skandalinga situacija nutylima?

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Gerbiamas Tomai, po susirinkimo vykusiame vakarėlyje nebedalyvavau. Jei Jūsų žinios teisingos, tai dabar lieka dėl to tik apgailestauti.

    • Klausimuks

      Vis Martyno draugeliai?

  11. Kelmanas

    Tai paremkite streikuojančius mokytojus. Ne žodžiais o darbais įrodykite ko jus verti. O tai vieni į kitus pirštais badote. Ir save laikote Lietuvos gelbėtojais. Susidaro iš šalies nuomonė kad jums kėdės SVARBIAUSIOS. Gal klystų. Jūsų sąrašas nieko nesako. Nėra nusipelniusių žmonių Lietuvai. Tai jums reikia išsikovoti. TARKYTE SVARŲ ŽODĮ. MES UŽ KLAIPĖDOS MOKYTOJUS. O tai dabar tvyro TYLA.

    Reply
  12. To Kelmanas

    Ateina gelbetojai nukauti drakonus jusu galvoje:)

    Reply
    • Kelmanas

      Mums nereikia gelbėtojų. Po jų tik piniginės dingsta. Pirmas jūsų numeris berods Kvederis yra Eligijaus Masiulio pasekėjas. Pamaina.

    • to Kelmanas

      Tai kas geriau – negi Puteikienė&Co? Ar nebijote, kad tie garsiai rėkiantys visai negebės miesto valdyti? Juk miesto valdymui reikia turėti ne didelę gerklę vidinio purvo liejimui, o žinių ir gebėjimų!

    • Kelmanui

      o galite parašyti kodėl Kvederis yra Masiulio pasėkėjas?

  13. Anonimas

    O tai kur liko Šulcas?

    Reply
  14. Kelmanas

    Klaipėda streikuoja o naujieji biurokratai kėdes dalina.

    Reply
  15. Kelmanas

    Te gyvuoja naujas drakonas. Jie alkani. Ateina nauja plėšikų karta.

    Reply
  16. smagiai

    žiūrisi atsinaujinęs sąrašas

    Reply
  17. Klaipėdietis

    Atsinaujinęs ir stiprių asmenybių sąrašas, šaunuoliai, sėkmės rinkimuose!!!

    Reply
  18. Anonimas

    Malačiai visų biurokratų atsikratė!

    Reply
  19. Anonimas

    Tik uz Rimku!

    Reply
  20. ?

    Nu tikrai jau nedaug liko senų – nereikia lialia.

    Reply
  21. Meh

    Oho koks gaivumas. Tie patys seni pirdos.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Pradeda veikti informacijos apie rinkimus numeris

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) informuoja, kad trečiadienį pradeda veikti trumpasis numeris 1855, kuriuo rinkėjams bus teikiama informacija apie rinkimus. Juo ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sveikata

Saulius Budinas - KUL vadovybės komandoje

Pasitvirtino „Atviros Klaipėdos” jau skelbta informacija, jog konkursą užimti Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) generalinio direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai ir plėtrai pareigas ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

ELTA

Eligijus Masiulis: „Teisėjai galėjo būti šališki"

Vadinamojoje „MG Baltic“ politinės korupcijos byloje nuteisti buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis Eligijus Masiulis ir parlamentaras Vytautas Gapšys mano, kad buvo ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This