Trūksta kūrybinių idėjų? Prašom!*

Spyglys

Spyglys
2019-09-25

Komentarų: 0

„Priimame pastabas, kad pritrūko kūrybos, ypač dėl turgų”, – antradienį barstėsi galvą pelenais vyriausiasis miesto administratorius Gintaras Neniškis, kai išgirdo politikų pastabas dėl jo parašytų lūkesčių raštų savivaldybės valdomoms įmonėms.

Kadangi Gintarui dabar ir be tų lūkesčių raštų yra ką veikti (juk tirpsta akyse europiniai milijonai), Spyglys nemokamai  pasidalins netgi dviem naudingomis kūrybinėmis idėjomis, kurios kartu apima ir kitas savivaldos įmones, ne tik turgus.

Martyno Vainoriaus nuotr.

1.  Reikia sujungti abi turgaus įmones ir viešąją pirtį į vieną, o prie jos dar galima prijungti ir Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biurą. Taip ne tik sumažės direktorių, valdybų narių, bet ir bus galima pradėti teikti naujus paslaugų kompleksus. Pavyzdžiui, perki 5 kg bulvių ir kilogramą lašinių – gauni nuolaidą apsilankymui pirtyje, gausiau apsiperki – še, tau, nemokamas vizitas į sveikatingumą garantuojančią pirtį, kurioje gerą nuotaiką bei mankštas užtikrina visuomenės sveikatos specialistės ar specialistai (pagal pageidavimus).

2. Įtraukti į turgų veiklą ir Klaipėdos autobusų parką, kad jis savo autobusuose atidarytų mobilias ūkininkų parduotuvėles, besilankančias visuose miesto mikrorajonuose.  Juk pas konkurentus į Tilžės turgų jau atvažiuoja toks autobusas. Reikia ne tik nenusileisti, bet ir pranokti!

Spyglys turi ir daugiau kūrybinių pasiūlymų, susijusių ir su „Klaipėdos šventėmis”, ir „Klaipėdos vandeniu” bei „Klaipėdos energija” ir netgi Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centru, bet visi kiti, Gintarai, jau tik už pinigus 🙂

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Naujam prekybos centrui – raudona šviesa 

Leidimas vietoje buvusių Prekybos uosto kultūros rūmų J. Janonio gatvėje statyti prekybos centrą negali būti išduotas kol nebus parengtas nepriklausomas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Senąją pirtį valdys transportininkai

Klaipėdos miesto taryba ketvirtadienį pritarė mero siūlymui reorganizuoti  UAB „Vildmina“, valdančią pirtį Trilapiop gatvėje, prijungiant ją prie savivaldybės bendrovės „Klaipėdos ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This