Vedęs ir už Girulius!

Mums rašo

Saulius Raugelė
2020-12-03

Komentarų: 14

Miesto tarybos narys Andrius Petraitis atkakliai mėgina skaitytojui įrodyti, jog aš esu Vaidos Raugelės vyras. Neverta taip stengtis! Su džiaugsmu ir pats tą žinią galiu pakartoti. O klaipėdiečiui ir be suflerio reta mudviejų su Vaida pavardė nuorodą duoda.

Bet argi dėl to mano raginimas facebooke išsaugoti Girulių mišką kaip nors tampa nevertingu? Negi blogai, jeigu šeimoje sutariama ne tik dėl buities, bet ir dėl Girulių miško likimo?

Martyno Vainoriaus nuotr.

Andrius Petraitis pabrėžia, kad esu gydytojas. Taip, ir labai tuo didžiuojuosi. Džiaugiuosi galėdamas padėti žmonėms. Ir argi mano profesija kaip nors nuvertina mano rūpestį mišku, kad ji taip ten nuolat pabrėžiama?

Taip, galbūt ne visiems šeimoje taip pasisekė kaip mudviem su Vaida. Galbūt kokioje nors šeimoje Jurga yra už Girulių mišką, o Andrius tai jau būtų labiau už Senąjį turgų. Tačiau tokiu atveju prasmingiau, sutikite, ieškoti pas save sutarimo, o ne pavydėti kitai šeimai santarvės.

Balsavimas dėl Girulių miško pratęstas iki gruodžio 14 dienos. Prašyčiau „Atviros Klaipėdos“ skaitytojų, laukiančių iš miesto politikų korektiškumo ir nuoširdumo – pasirašyti už Girulių miško išsaugojimą. Taip mes, tikiuosi, pasieksime dvigubą naudą: ir išsaugosime mišką, ir paskatinsime politikus bent viešumoje elgtis dalykiškiau.

14 Comments

  1. Simona

    Užsiduokit klausimą kas velia mus į nesibaigiančią diskusiją dėl Girulių miško. Politikų nesugebėjimas suvokti, kad Girulių miškas yra ir bus neliečiamas. Kokia forma, kokios priemonės, dėl to ir turi vykti diskusijos. Bet kai neturi ką geresnio pasiūlyti, tai viską stabdai. Taip ir atsitiko su koncervatorių noru, jeigu ne pagal juos, tai stabdis viskam.

    Reply
  2. puikus pastebėjimas

    konservatoriai Klaipėdoje labai uoliai imasi darbelių ir reikalų. Girulių miške jiems draustinių nereikia, dar ko, jiems labai „kvepia” savivaldybės įmonės – joms nori vadovus surasti savo, įdomūs jiems privatizuojami objektai, o jau kai su neaiškiu išsilavinimu kaveckis viešai prisistatinėja, kad bus meras tuoj, jau ir už pilvo norisi susiimti.

    Reply
  3. klaipėdietė

    bukagalviškas požiūris,kad gydytojas neturi turėti savo nuomonės.Deja,tai ir puikus gydytojas bei dėstytojas

    Reply
    • .....

      Man labai patinka žmonės su nuomone , o ne ” drungni ” . Deja kada imi viešai ” aiškintis santykius ” , manau reikėtų rašyti tiksliai , čia apie Girulius – draustinis nuo medžių kirtimo nesaugo , kad ir kaip to nenorėtume . Žmona politikė , todėl ir kyla abejonių ” dėl vėliavų ” 🙂

  4. Miela Marija

    Yra peticija prieš Aplinkos apsaugos ministro posto atidavimą liberalams . Joje pateikta info – per praėjusią Seimo kadenciją IŠKIRSTA apie 7000 ha DRAUSTINIŲ . ” kovotojas ” už Girulius Gentvilas buvo Aplinkos komiteto pirmininkas , peticijoje parašyta ” aštriau ” . Mano nuomone , reikėtų sakyti visą tiesą . Galime pasirašyti , deja jei bus poreikis , mišką kirs . Tik tiek . Kam reikia ” pusiau tiesos ” ? Politikams ” vėliavomis ” pamosuoti ? Tada taip ir sakykite .

    Reply
    • Melagiena

      Gentvilas nebuvo komiteto pirmininkas.

    • Ups :) suklydau

      Gentvilas buvo pavaduotojas 🙂

  5. Se

    Dėl Girulių miško išsaugojimo straipsnio autorius yra visiškai teisus. Kita vertus, neskaniai kvepia, kai šis klausimas įveliamas į politinę šeimos nario reklamą. Atsiranda šioks toks interesų konfliktas. Na o apie deputatą A.Petraitį …… Jo straipsnis tik parodo kokio lygio turime vietos politikus. Kai prasižioja, tuomet pradedi suvokti, jog tas lygis yra gyvulių ūkio. Žodžiu, gražuliai.

    Reply
  6. .....

    Draustinis nuo kirtimo nesaugo , pamiršote parašyti ? Sužinojau pas kokį gydytoją neiti .

    Reply
    • Marija

      Kaziukai, cia tu???

    • To ....

      Eisi gydytis pas tą, kuris nusimano apie medžių kirtimus?

    • :)

      Jei kalba nenusimanydamas ” apie medžių kirtimą ” kur garantija , kad supranta ” ką gydo ” ? 🙂

    • Nusimananciam

      kad politikieriai liezuviais maldami sirdi isoperuotu tai tikrai… galetu pabandyti visu galu meistrai

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Per opozicijos valandą - karšti klausimai  ir rusiškas keiksmas

Per jau antrąją šios kadencijos Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicijos valandą ketvirtadienį svarstant, ar reikia daryti pietų pertrauką, iš posėdžių ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Senąją pirtį valdys transportininkai

Klaipėdos miesto taryba ketvirtadienį pritarė mero siūlymui reorganizuoti  UAB „Vildmina“, valdančią pirtį Trilapiop gatvėje, prijungiant ją prie savivaldybės bendrovės „Klaipėdos ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This