Teismas: medžiai Rumpiškės kvartale kirsti teisėtai

Miestas, Svarbu

Daug aistrų dėl kertamų medžių sukėlusioje Rumpiškės gyvenamojo kvartalo rekonstrukcijos istorijoje žodį tarė ir Regionų apygardos teismo Klaipėdos rūmai.

Antradienį šis teismas paskelbė, kad atmeta Viešojo intereso gynimo fondo, Asociacijos „Klaipėdos žalieji” ir Ritos Simanauskienės bei Dmitrijaus Žoludevo skundą dėl Klaipėdos savivaldybės administracijos sprendimų kaip nepagrįstą.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Minėtieji pareiškėjai teismo prašė panaikinti Savivaldybės administracijos  Aplinkos kokybės skyriaus išduotus leidimus kirsti medžius Rumpiškės kvartalo teritorijoje bei administracijos sprendimą netenkinti Viešojo intereso gynimo fondo prašymų.

Teismo taip pat buvo prašoma įpareigoti Savivaldybės administraciją atlikti želdinių būklės ekspertizę ir koreguoti projektą nemažinant želdynų ploto.

Bylą išnagrinėjusi kolegija, kurią sudarė teisėjai Remigijus Arminas, Eglė Kiaurakytė ir Laimutė Jokubauskaitė, konstatavo, kad toks skundas yra nepagrįstas ir netenkino nė vieno iš reikalavimų.

Pareiškėjai tikino, kad visuomenė nebuvo tinkamai informuota apie projektą, tačiau teismas pabrėžė, jog viešinimo procedūros buvo atliktos tinkamai – projektiniai pasiūlymai buvo patalpinti informacinėje sistemoje „Infostatyba“, 2018 m. gruodžio 19 d. vyko projekto viešinimas Klaipėdos miesto savivaldybės posėdžių salėje. Jo metu buvo atsakyta į visuomenės atstovų klausimus. Tada klausimų ir pastabų dėl medžių šalinimo nebuvo.

Toks teismo sprendimas dar gali būti skundžiamas Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui.

Asociacijos „Klaipėdos žalieji” vadovė Liudvika Kuzminčiūtė sakė, jog dėl apskundimo dar bus tariamasi su advokatu, bet,  jos pačios nuomone, tai daryti reikia.

„Iš tiesų tai aš net neturiu komentarų apie Lietuvos teisėsaugą”, – sakė ji.

Gegužę išplatintame savivaldybės pranešime buvo teigiama, kad siekiant išsaugoti vertingus medžius, buvo tariamasi su projektuotojais, parengusiais techninį projektą, – UAB „Kelprojektas“, Želdinių apsaugos ir priežiūros komisija, gautos Lietuvos ornitologų draugijos saugotinų medžių patikros ataskaitos ir kt.

„Iš patirties žinome, kad projektai, kuriais numatyta pašalinti želdinių, yra akylai stebimi visuomenės. Didelės apimties Rumpiškės kvartalo kiemų tvarkymo projekte per tris etapus numatytų pašalinti medžių skaičius yra nemažas, tačiau savivaldybė dėjo visas pastangas, kad be būtino reikalo nebūtų nukirstas nei vienas medis“, – tada cituotas Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis.

5,5 mln. eurų vertės kvartalo tvarkymo darbai šiuo metu tęsiami toliau.

73 Comments

  1. Renata Sen.

    Kodėl teismai neatsižvelgia į ydingą savivaldybės praktiką kai miestiečių nuomonė neturi jokios lemiamos reikšmės? Kodėl iš žmonių atimama teisė spręsti kokioje aplinkoje jie nori gyventi? Tokią teisę jau seniai garantuoja Orchuso konvencija, kurios irgi akivaizdu kad niekas iš valdžiukų nesilaiko. Mano nuomone, be viso to, Klaipėdos savivaldybė specialiai netobulina viešinimo mechanizmų, kad galėtų daryti ką jie nori mieste ir gyventojų aplinkoje. Iš tų ,,pristatymų visuomenei” tai tik juokas ima:įdeda skelbimą į vietinį dienraštį (internete jo nerasi o tik popieriniame varijante) ir + pakabina informaciją savo ,,kontoros” Liepų g. skelbimų lentoje. Todėl gerai čia skamba,,..viešinimo procedūros buvo atliktos tinkamai..”:).Ar tikrai tinkamai, gerbiamas Teisme?:) Žinant kad niekas tų laikraščių neskaito o į savivaldybę retas kas užeina, negalima sakyti kad gyventojai buvo informuoti..Šaunuoliai tie, kurie vistik mėgina priešintis tokiems akiplėšiškiems vietinių valdžios ,,žmonių be veido” veiksmams ir daro ką gali. Deja, pas mus Valstybės turto vagystės ir Visuomenei priklausančių išteklių grobimas dabartiniame laikmetyje yra norma.

    Reply
    • Skaitytojas

      Tu skaitai, bet vistiek nenuėjai.

  2. Rita

    Visa žemė, jos grožis atiduoti mums naudotis, bet kokią mes ją paliksime po savęs, vaikams ir anūkams? Jus puikiai žinote, kad žemė sukasi ratu, o ir mūsų darbai sukasi ratu. Jeigu nespėja sugrįžti mums, tai sugrįžta mūsų vaikams, anūkams. Pagalvokite. Būkite visi laimingi – visur ir visada.ne kirskite medžių.

    Reply
  3. To savivaldai ir gelež-skurie kerta medžius

    6) kirsti medžius ir krūmus, išskyrus atvejus, kai šie medžiai ir krūmai susisiekimo ministro nustatyta tvarka pripažinti keliančiais pavojų geležinkelių transporto eismo saugai.
    Nė viena iš straipsnyje pasisakiusiųjų šitų nuostatų iš LR specialiųjų žemės naudojimo sąlygų įstatymo necitavo. O jame aiškiai parašyta, kad draudžiama kirsti. Kokį pavojų gali sukelti už 45 m nuo bėgių stovintis 20-25 m medis?

    Reply
    • Pušis

      Žiūri į nuotrauką ir špygą matai? Net ir likusios nenukirstos pušys beveik galėtu užvist ant geležinkelio apie tas kurios augo arčiau net nekalbu. Paparstoji pušis užauga iki 45-50 metrų. Gal apie Girulių mišką diskutuokime po straipsniu apie Girulių mišką?

    • To pušiui

      Ne juoking voveriu
      Klailoki tavo komentarai manau

    • Pušis

      Kas netinka? Netinka faktas, kad pušys gali užaugt iki 50 metrų? Ir toliau gyvenk savo kvailam paranojiškų iliuzijų pasaulyje.

    • Pušiiis ar tau paranoja??

      Kur tu matei 50m pušu??? duok dievė kad 25-30metru išaugtu. Ar isivaizduoji 50m?

    • Pušis

      Aukščiausia Lietuvos pušis yra beveik 45 metrų. Būtent toks ir yra apsauginės juostos plotis. Nuo pat seno yra sakoma, kad medžius reikia iškirsti tokiu atstumu, kad net ir aukščiausias medis nekliudytu laidų (šiuo atveju geležinkelio).

    • Ne svaičio pusiis

      1. „Kiauneliškio dviviršūnė pušis“ yra aukščiausia pušis Lietuvoje ir trečias pagal aukštį Lietuvos medis – 44 metrų aukščio[1], 66 cm skersmens arba 2,08 m apimties, 10 ktm tūrio šiek tiek pasvirusi ir maždaug 30 metrų aukštyje išsišakojusi į dvi viršūnes pušis, auganti Kiauneliškio gamtiniame rezervate.

      Skaityk enciklopedija
      1 pušis Lietuvoje 44 m
      Visos kitos 20-30metru. Prie gel. DVIVIRŠUNĖS NEAUGA. AR BUVAI GIRULIOSĘ PUUSSSIIISSS?

    • Pušis

      Ir tos vienos užtenka nustatyti apsaugos zona. Niekas netikrins kokios pušys auga prie geležinkelių. Apsaugos zonos buvo nustatytos ne vakar ir ne užvakar ir jų turi būti laikomasi.

    • To užsispirusim pušisui

      Neauga Giruliosę dvi viršunės turinčios. Auga tik iki 30m paprastos. Nuvažiok pamatuo ir nesvaikčiok nesamoniu

  4. Savivaldai ir geležinkeliams

    . Geležinkelio kelių ir jų įrenginių, geležinkelio želdinių apsaugos zonose, Statybos įstatyme, Teritorijų planavimo įstatyme ar susisiekimo ministro nustatyta tvarka negavus geležinkelių infrastruktūros savininko ar valdytojo pritarimo (derinimo) projektui ar numatomai veiklai, draudžiama:

    Reply
  5. Savivaldos ko.entatoriui tai klp tai klaipedėtis

    Kuris gina medžių kirtimus Giruliosę:
    22 straipsnis. Specialiosios žemės naudojimo sąlygos geležinkelio kelių ir jų įrenginių, geležinkelio želdinių apsaugos zonose

    Reply
  6. Klp arba komentatorius klaipedėtis gi a medžių kirtimus

    Tai žinok tavo ginami L.Geležinkeliai išardė Rengės ruža. Gavo 20 mln baudos. Moka iš mokesčių mokėtojų pingu. Tai moki ir tu

    Reply
    • klp

      Ar aš ginu LG už tai, kad šie išardė Rengės ruožą? Ne tai buvo nusikalstamas sprendimas. Tačiau tai nekeičia fakto, kad medžius kartais tiesiog reikia nukirsti.

    • Mes matom iš komentaru kad

      Komentatorius klaipedėtis ir klp gina geležinkelečius , gina medžių kirtimus,gina neteisėtus valdžios veiksmus

    • klp

      Teismas nusprendė, kad teisėti.

  7. Oho ho ? Sutapimas ?

    Pavardė , klaipėdietis ? ” Aferistas laisvės atėmimą pavadino mirties nuosprendžiu ” . Delfi 2003-04-14 .

    Reply
    • Komentarosę

      Tas pats asmuo tai Klp tai Klaipedetis pastoviai gina medžiu kirtimus,savivaldos ne žalia kursa.
      Manau savivalda moka pinigus iš mokesčių mokėtojų pinigu ,kad rašynėtu visokias nesamonės. Kaip gerai kad miestas ykas. Tai prie mūsų klimato kaitos. Ir prie epidemijos plaučių lygos. Tai kiek gauni to klp ar klaipedetis etatinis?

    • klp

      O ne ir vėl mane prigavot, kaip baisu. Jei jūs ištiesų už žaliąjį kursą, tai kodėl neprotestuojant prieš gatvių platinimus? Šilutės pl. išplatino iki 8 juostų šiais metais ir nieko „žalieji” nė cypt. Prieš kelis mėnesiu dar bandėt prastumt Taikos pr. platininmą. Kažkaip nei karto ne teko matyt, jus protestuojant prieš naujų prekybos centrų su asfalto laukais statybas. Niekada nemačiau, kad jus agituotumėt už naudojamasi VT. Juk automobiliai ir yra pagrindinis taršos šaltinis.

  8. Savivalda sulipes su geležinkelio oligarchais -kas ką nori tas ir daro

    Leidimų kirsti mišką išduota nėra, nes toje vietovėje vykdomi geležinkelių apsaugos zonos valymo darbai“, – kalbėjo direktorius.

    Reply
    • Geležinkelio oligarchai nors taip atkeršės žmonėms kad nedavė iškirsti Visus Girulius

      Šiuo atveju, pasak gel. Oligarcjus kirtimai vykdomi teisėtai, geležinkelių apsaugos zonos ribose, leidimas tokiems kirtimams nėra privalomas. „Tačiaupareigūnai patikrins ar vykdant valymo darbus nebuvo pažeistos išskiriamų apsaugos zonų ribos ir ar nebuvo įsiterpta į valstybinių miškų plotus. Ne miško žemėje medžių kirtimų kontrolę atlieka Aplinkos apsaugos departamentas“, – akcentavo K. Mickevičius.

    • Geležinkelio akcininkai

      Kerštauja žmonėms. Kerta Girulių Giria. Apeina įstatymus

    • Klp

      O tai geležinkelis jau nebegali išsivalyti savo apsaugos zonos? Tai dabar gal ir kokiems elektrikams uždrauskit valytis jų apsaugos zonas. Poto verksit, kad valstybė daro genocidą ir laiko jus be elektros.

    • To Klp

      Atstovauti savivaldai ir jos verslo grupėms ar esi etstinis savivaldos komentaru rašytojas už mūsų pinigus?

    • Klp

      Jo aš turi prisipylęs pilną vonia jūsų pinigų ir kaip tik žadėjau eit maudytis jūsų piniguose. Dar mėgstu valytis šikna už jūsų pinigus.

    • O kuo pataikyta į 10-ka!

      Ko etatinis savivaldos tai nervinasi?atskleistas…

    • Klp

      O ne mane atskleidė, kaip baisu. Einu nusišluostyt ašaras su jūsų pinigais. Esat buki, kaip batų aulad

  9. Grubliauskui kuris sulipes verslo interesais su ...

    Grubliauskui ,kuris atstovauja verslo grupems. Davivaldybė dirba ir atstovauja ne žmonėms ,o vetslo interesams. Dėl ti atsirado toks skundas. Savaime aišku skundo trūkumai bus šalinami ir Savivaldybė ,jos artima Arbora Ir Kelprojektas bus teisiami už įstatymų pažeidymus.

    Reply
  10. Girinis

    Šachas ir matas, brūzgynų mėgėjai

    Reply
  11. Klaipedietis

    Gerai kad senus medzius iskirto. Koks sviesus tapo Rumpiskes g. raj. Labai jauku, erdvu. Pakankamai ir atsodinta naujais medeliais. Dar mazokai iskirto yra ir senu, ligotu, iskrypusiu. Vis tik puiku, kad tas rajonas labai atsigavo. Medziai buvo uzsodinti nuo sovietiniu laiku per subotnikus uzstojo ir saule, o svarbiausia net sviesos stokojome. Prisodinti buvo vos ne po langais, sakos net grybeli uzveise. Labai puikiai atrodo ir atsodinti.

    Reply
    • Kiek tu ta pati kiekviename tekste gali capalioti?

      Ar savivaldybės etatinis esi?ta pati komentara kopi maste matom kiekvienam straipsnyje.kiek moka Savivalda mūsų pinigi tau?

    • Kitas klaipedietis

      Tiek kiek jūs verksit po kiekvienu straipsniu verksit ir meluosti apie medžių kirtìmus.

  12. Klaipėdietis

    aš nesu medžių gynėjas ir sakau kadbreikia kirsti senus ligotus medžius, bet į jų vieta reikia sodinti naujus medelius kuriuos reikia stebėti ar jie prigijo, nes dabar pasodina jaunus medelius kurių pusę neprigyja ir stovi taip metų metus stagarai, niekam neįdomu, nėra kontrolės ir personalinės atsakomybės, atrodo kad miestas neturi aplinkos priežiūros skyriaus.

    Reply
    • S

      Visa esmė ir yra, kad didžiąja dalimi kertami sveiki medžiai , o jų kirtimas įteisinamas su aplinkos apsaugos klerkų ir „specialistų” pažymomis bei išvadomis. Prieš 3-4 metus Vytauto g. buvo iškirsta 19 medžių, iš kurių tik 2 buvo ligoti. Jei nezinote, niekada neatspėsite skelbto Šakalienes argumento : vien tik ligotų medžių iškirtimas gadintų gatvės estetinį vaizdą. Kažkas panašaus buvo ir su S.Nėries g., S.Šimkaus g. , kuomet buvo iškirsta daugybė sveikų medžių. Esant reikalui, atrasčiau kamienų fotonuotraukas. Kitaip kaip bizniu , nepavadinsi.

    • Seni medžiai iš 500 iskirstu buvo tik 2 vnt

      Kodėl pastovisi meloji? £
      Iskirsta apie 500 . Tai visi iškirsti geros buklės. Mediena tinkama baldu gamybai.

    • Klp

      Oho idomu, kiek milionų galima užsidirbt iš tų 500 medžių. Nejuokinkit mediena nėra tokia vertinga. Medžius kirsti reikia. Jau prieš 15 metų aš susavo pažįstamais esam pastebėje, kad Lietuvos miestai virsta į džiungles.

  13. Patarimas

    Skųskite teismo sprendimą Klaipėdoje nieko nepasieksite

    Reply
    • Tu klisti

      Bus pasikta. Atskleistos savivaldos medžių vagystės,ane?

  14. Tai karantinas

    Tik medžiu vagystėms?

    Reply
  15. Tik per karantina Savivalda kerta medžius

    Girulių miškas jau kertamas, platinamas bėgių ruožas, pranešė šiandien prof. Sergej Olenin.

    Pranešimo autoriui darbininkai paaiškino, kad abipus bėgių 50 m bus valoma nuo miško.

    Reply
    • Klp

      Tai visas šarašalas kilo dėl 50 metrų abipus bėgių? Juokingi jūs. Kurioj vietoj kerta?

    • Savivaldybės žalias kursas

      Kai visa Europa saugoja kiekviena medi. Gru lisuskas ir Neniškis iškirto visa miesta. Dabar su oligarchais ketta Girulius

    • Nelyginkit

      Klaipieda ne europa

    • Klaipedietis

      Europa jei jiems reikia iškirstų ir visą mišką pas save nesijaudink. Man keisti jūs žalieji. Kovojat už kiekvieną puvėka, bet tarkim Šilutės pl. išplėtimas iki 8 juostų netrukdo. Juk būtent masinė Lietuvos automobilizacija ir turėtų būti jūsų priešas.

  16. Per karantina savivaldybė kirto Rumpiškės kvartala

    Dabar kerta Girulius. Karantinas mefžių vagystėms?

    Reply
    • Idomu

      Kurioj vietoj? Ir tikslia vietą nurodyk be išsisukinėjimų.

  17. vakaru eksprese straispsn

    Skaitytojai praneša, kad kertamas Girulių miškas
    Girulių miškas jau kertamas, platinamas bėgių ruožas, pranešė šiandien prof. Sergej Olenin.

    Reply
  18. Matau savivaldybėi

    Savi padėjo . tai teisesauga. Kai savi padeda teismose, ar ne korupcija vadinasi?????

    Reply
    • Klaipedietis

      Arba tiesiog medžiai buvo iškirsti teisėtai ir tiesiog reikia eiti į projektų viešinimus.

    • To klaipėdietis

      O ką lemtų runkelių nuėmimas į viešą svarstymą? Pasižiūrėti savivaldybės klerkų , projektuotojų, aplinkos apsaugos ir kitokių”specialistų”sudėliotų parašų.

    • Klaipedietis

      Projektų viešinimai tam ir yra, kad pristatyti juos visuomenei ir pagal visuomenės pageidavimus juos būtų galima koreguoti. Ir šiaip, kada sužinojote apie projektą? Aš apie tai, kad rengiamas toks projektas sužinojau jau turbūt prieš 5 metus.

  19. Jog parašyta 30 dienu apskundimui

    Tai atmeti ne reiškia neteisėtai . Tai reiškia skundas trukūmu turi

    Reply
    • Savivalda ir geležinkelio oligarchai sulipes

      Ir Grubliauskas ir Neniskis ir konservai ir geležinkelio akcinin.galvija kaip apvogti klaipedėčius?karantinas ir jie jau kerta tai Rumpiškės tai Tauralaukio ąžuolus tai Girulių giria…….karantinas kaip gerai vogti medžius…..

  20. Medžių kirtimai neteisėti

    Kuo čia savivaldybė putojasi jog apskus ir pripažins NETEISĖTI KIRTIMAI

    Reply
    • Klaipedietis

      Juk patys žinot kuo baigsis jūsu skundas. Geriau turėkit savigarbos ir liaukitės. Deje žinau, kad nesiliausit. Tik pasakykit kuo jūs siekiat. Norit būti matomi? Norit paspausti savivaldybę, kad ši jums pinigų duotų? Aišku tik vieną žinau, kad ekologija jum nerūpi.

    • ezys

      is kur jiem zinoti? 🙂

  21. Klaipedietis

    Idomu kur dabar tie medžių „gynėjai”, kurie prieš savaitę skelbė komentaruose jog teismas pripažino medžių kirtimą neteisėtu? Nepirkamas kartas, kai medžių „gynėjai” apsimeluoja. Ir jokie jie negynėjai, paprasčiausi miesto parazitai.

    Reply
    • O klaipedėtis gal ūtėlės ant mokesčių mokėtojų

      Kurie sedi savivaldoje ir plauna per projektus ir vagia medžius?

    • Klaipedietis

      Deje deje nedirbu aš savivaldybėje. Kad ir kaip bebūtu tai nekeičia fakto, kad prieš savaite jūs melavot čia komentaruose, kad savivaldybė buvo pripažinta kalta.

  22. Nesistebiu

    Žinant kokio ” skaidrumo, tyrumo ir teisingumo” yra Lietuvos teismai, nelabai nustebino toks jų sprendimas, ….. juk tiek gyventojų priešnosi tam kirtimui, o apie „tinkamą” viešinimą tai išvis atskira tema….

    Reply
    • Klp

      Ir kiek priešinosi? Kelios dešimtys? Ir kad priešinasi tai nereiškia, kad tai neteisėta.

  23. S

    Neniški, kam tokios kas deklaratyvios frazės apie kiekvieno medžio išsaugojimą? Paaiškink kam trukdė prie Avitelos šalia spaudos kiosko prieš Kalėdas nupjauta sveika liepa. Galėčiau atsiųsti likusio kamieno foto. Gali ir pats nuėjęs pamatyti.

    Reply
  24. Ekspertas

    Uz trukdyma, butu gerai isstatyt finansine bausme..

    Reply
    • Savivaldybėi žiūrkėi arba pinigu plovejui iš projekto

      Ar patys dar bausmių negausit?abėjoju. Gausit

    • Ekspertui

      Kiek momesčių mokėtojų pinigu iš projekto pavogiai?

    • Akis bado?

      Dmitrijau Žoludevai, gal reikėtų jau susitaikyt su tuom, kad pražiopsojai viešinimą. Dabar dar ir teismai tai pasakė. Kaip ten pas jus rusus sakoma posle bytvi…

    • Iškirto Rumpiškės ,Ąžuolus Tauralaukis,iškirto..

      Debreceno gatvė.Iškirto Statybininkų prospekta .Viska kirto pėr karantina. Dabar Girulių giria per karantina savivaldybė kerta

    • Klp

      Labai gerai kad Debreceno gatvėj kirto medžius. Jų buvo gerokai per daug ir per arti namų susodinti. Ir kasmetinio pūkų sniego nebeliko.

    • Savivaldybės žalias kursas

      Plikas miestas. Be medžių. Arba nabagu numirėlių prisodina. Po to numireliai nudžiusta. Po to vėl pinigu plovykla,vėl sodina medelių nabagu numirėliu

    • Klp

      Jo miestas toks plikas tik rudenį buvo besiskundžiančių, kad per daug lapų prikrito.

    • Bausmės turi buti L.Geležinkeliui už gyvūnų žudumą

      Per susidūrimą vienas stumbras žuvo, žmonės nenukentėjo.

      „Pranešimą, kad Kėdainių rajone, Vilainių seniūnijoje, traukinys susidūrė su stumbrais, gavome 17.21 val. Policija nevyko. Nes savi žuxo manau

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Leido iškirsti 45 medžius

„Želdiniai trukdys saulės elektrinės modulių pastatymui, taip pat mes šešėlį saulės elektrinės moduliams, kas ženkliai sumažins elektros gamybos pajėgumus, – ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

Verslininkai vėl įrodė Neringos valdžios savivaliavimą  

Juodkrantėje įsikūrusi UAB poilsio namai „Ąžuolynas“ dar kartą teisme įrodė, kad Neringos valdžia nepagrįstai jai nesuteikia mokesčių lengvatų. „Atvira Klaipėda“ ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This