Miesto galvos prioritetai pastovesni ir už laikinumą*

Spyglys

Spyglys
2022-02-11

Komentarų: 8

„Gaila nematau mero, norėjau dar ir merui suteikti žodį, bet nedalyvauja lyg”, – gailiai konstatavo Bagdonų Kaziukas, ketvirtadienį baigiantis pustrečios valandos trukusiai diskusijai su Sveikatos apsaugos ministerijos atstovais dėl bene didžiausio nepriklausomybės laikotarpio Klaipėdos valdžios galvosopio, ką daryti su milžinišku sveikatos fabriku, Klaipėdos universitetine ligonine vadinamu.

Ech, Kazy, Kazy, juk jau kadencija į pabaigą, tai negi iki šiol dar neįsikirtai, kokie yra mūsų miestelio galvos prioritetai, pagalvojo Spyglys.

Bent jau šioje srityje mūsų meras tikrai yra pastovesnis net ir už patį laikinumą. Netikit? Na, tada tik trys pavyzdžiai iš pačio Spyglio raštų.

2019-10-23. Vilniuje vyksta Susisiekimo ministerijoje organizuojamas pasitarimas dėl Klaipėdos centrinio pašto pastato likimo. O kur gi mūsų meras? Aišku, kad Briuselyje, ES Regionų komiteto COTER komisijos posėdyje. 

2020-09-11. Savivaldybėje vyksta Baltijos pr. ir Šilutės pl. žiedinės sankryžos rekonstravimo projekto aptarimas. O kur gi mūsų meras? Aišku, kad  atidaro atnaujintą vaikų žaidimo aikštelę Poilsio parke.

2021-12-01. Seimo komitetuose svarstomos įstatymo pataisos, kuriomis norima įteisinti galimybę ir Klaipėdoje turėti universitetinį ligoninių centrą. O kur gi mūsų meras? Aišku, kad išvykęs į Briuselį (Belgija) dalyvauti Europos regionų komiteto plenarinėje sesijoje. 

Tai negi, Kazy, vis dar tikėjaisi, kad 2022-02-10 mero darbotvarkėje įvyks stebuklas?  

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, lėkštas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

8 Comments

  1. Kazys Bagdonas

    😀 …

    Reply
  2. v

    Melas! Nedrįskite šmeižti mūsų gerbiamojo mero! Negi nematote Klaipėdos atgimimo? Klestinti žmonių pilna Manto gatvė, senamiesčio rekonstrukcija, Vydūno skveras, kuriame netelpa miestiečiai besigrožintys skveru, puikus dviračių takai Minijos gatvėje ir centre, atsinaujinęs nauja danga Šilutės plentas, prekybos centrai kiekviename kvartale, eismo reguliavimas Taikos prospekte, puikiai sutvarkyti parkingai iki Kauno gatvės, naujos automobilių stovėjimo vietos pietinėje miesto dalyje, jaukus Akropolis, tūkstantmečio mokykla iškilmingai bus atidaryta rugsėjo pirmą dieną, parsidės naujo sporto kompleksų Kretingos gatvėje ir Paryžiaus komunos gatvėje statybos, aukšto lygio vadyba ir puikūs sąžiningi savivaldybės tarnautojai… „Spygly” nedrįsk toliau šmeižti!

    Reply
    • T

      Akis prasiplaukit.

    • Kesha

      Kazin mokykla bus atidarita rugsejo 1

  3. Rinkėjas

    Tu, Spygly, neburnok. Mes dėl mūsų brangaus mero kantraus PASTOVUMO ir išsirinkome jį trečiai kadencijai. Kas Briuseliui ir Europai papasakos apie mūsų šaunų proveržio ir jaunimo sostinės miestą? Nors Tau pro langą jau nebesimato, nueik į nuolat Atgimstančią aikštę – kokios inovacijos! Ir jaunuolių pririnkome Kazių Bagdonų su visokiais Petraičiais, kad nuolat balsuojant pritartų ir gailėtųsi, o ne kažką , ne duok diev, konkretaus veiktų. Siekėme šimtmečio skvero- sueis ir naujos budiniškos kapinės, siekėme pirmos naujos mokyklos – sueis ir tyrinėjimo komisija, siekėme giliausio Lietuvos parkingo- sueis gal ir nauja lietaus saugykla, siekėme miesto proveržiško miesto plano – sueis ir netobulas transporto mazgas, siekėme miesto prie marių- sueis ir prie užbetonuotos aikštės. PASTOVUME kažko siekti ir nieko nepasiekti mūsų miestelio STIPRYBĖ!

    Reply
    • Pritariu

      Tikras Supermiestas.

    • T

      Bravo!

  4. Spygly

    Blemba, spygly, ar išmoksi be klaidų rašyti? 🙂 Tai kablelių sudėti reikiamoje vietoje nepavyksta, tai putrečios valandos…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Vicemerė apdovanota „už asmeninį išskirtinį indėlį”?*

Net 171 Klaipėdos savivaldybės klerkas buvo paskatintas ir apdovanotas, įvertinus jų veiklą per pirmąjį šių metų ketvirtį „kaip viršijančią lūkesčius”. Ir net 49 ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Spyglys

Pasirodė pirmosios naujos Klaipėdos kultūros apraiškos*

Žinia, dabartinė uostamiesčio valdžia siekia, kad menas nebūtų ale frace de scheiko, o būtų suprantamas paprastai liaudžiai, lenininio etalono. Ir ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This