Klaipėdos savivaldybės įmonių vadovui ir jo sutuoktinei – STT įtarimai (atnaujinta)

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

„Atvirai Klaipėdai” pavyko sužinoti, kad vieni iš įtariamųjų byloje dėl galimo neteisėto europinės paramos lėšų pasisavinimo yra uostamiesčio savivaldybės valdomos UAB Klaipėdos autobusų parko vadovas Vaidas Ramanauskas, laikinai vadovaujantis ir kitai savivaldybės įmonei „Gatvių apšvietimas”, bei jo sutuoktinė, MB „Exubero” savininkė ir vadovė Ingrida Ramanauskienė.

Pastaroji į klausimą, ar jai pareikšti įtarimai, tiesiai neatsakė, o V. Ramanauskas tokį faktą patvirtino ir teigė, jog jie yra nepagrįsti.

Vaidas Ramanauskas. Martyno Vainoriaus nuotr.

Kokie įtarimai?

Trečiadienį Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) pranešė, kad jos Klaipėdos valdybos atliekama ikiteisminį tyrimą dėl įtarimų siekiant neteisėtai įgyti Europos Sąjungos (ES) finansinės paramos lėšas. Informuota, kad šiomis dienomis pareigūnai Klaipėdoje ir kitur buvo atliko per dvidešimt kratų bei kitus „būtinus procesinius veiksmus”.

STT pareigūnų pradėto ikiteisminio tyrimo duomenimis, viena mažoji bendrija pasirašė ES lėšų paramos gavimo sutartį 200 000 Eur sumai pateikusi apie save galimai melagingus duomenis, t. y., faktiškai neatitikdama paramos gavėjams keliamų reikalavimų. Vienas iš jų – dėl tam tikros piniginių lėšų sumos mažosios bendrijos sąskaitoje, įtariama, buvo fiktyviai tenkintas, reikalingą sumą laikinai „pasiskolinus“ iš trečiųjų asmenų. Turimais duomenimis, dalis šių žmonių yra pavaldūs mažosios bendrijos vadovo sutuoktiniui jo vadovaujamoje įmonėje.

Taip pat įtariama, kad numatytam projektui įgyvendinti buvo surengtas galimai neskaidrus viešasis pirkimas, po kurio buvo sudaryta didesnės nei 480 000 Eur vertės statybos darbų sutartis su kita mažąja bendrija. BNS skelbia, kad tai – MB „Driutas“.

Turima duomenų, kad paramos išmokai gauti skirtuose dokumentuose buvo pateikiami tikrovės neatitinkantys duomenys apie neva atliktų statybos darbų apimtis ir įvykdymo terminus, dėl ko į šios mažosios bendrijos sąskaitą neteisėtai buvo pervesta keliasdešimt tūkstančių eurų ES finansinės paramos lėšų.

Piktnaudžiavimu, sukčiavimu ir dokumentų klastojimu, siekiant apgaule gauti projekto finansavimui skirtas ES finansinės paramos lėšas, įtariami abiejų mažųjų bendrijų vadovai, vienos iš jų vadovo sutuoktinis, du statybos verslu užsiimančios bendrijos darbuotojai ir vienas asmuo, kuris statybų sektoriuje dirba individualiai.

„Šiuo metu turimi duomenys leidžia manyti, kad įtariamieji veikė organizuotoje grupėje, kas yra atsakomybę sunkinanti aplinkybė”, – teigiama STT pranešime.

Anot jo, ikiteisminio tyrimo metu buvo užkardyta, kaip įtariama, įtariamųjų galimybė neteisėtais veiksmais įgyti apie 170 000 Eur ES finansinės paramos lėšų.

Nekomentuoja

MB „Exubero” savininkė ir vadovė I. Ramanauskienė į klausimą, ar yra sulaukusi kokių nors įtarimų iš STT, teigė, jog nieko „negali pasakyti”.

„Negaliu komentuoti”, – dar kartą pasitikslinus sakė ji.

Tuo metu jos sutuoktinis V. Ramanauskas patvirtino faktą apie įtarimus, bet teigė, jog jie yra nepagrįsti. Vyras teigė negalinis nieko daugiau komentuoti, tik pabrėžė, jog įtarimai nėra susiję su jo vadovaujamų savivaldybės įmonių veikla. 

MB „Exubero” yra minima Žemės ūkio ministerijos protokole, kuriame rašoma, kurie projektams skiriama ir neskiriama europinė parama. MB „Exubero” projektui „Senelių globos namai Grumblių kaime“ buvo nuspręsta paramos neskirti, nes bendrija nei 2017 metais, nei 2018 metais „neatitiko ekonominių gyvybingumo rodiklių (grynojo pelningumo)”.

Savivaldybės įmonių akcijų valdytoju esantis Savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis teigė, jog nieko dar nežino apie tokį tyrimą – su V. Ramanausku jam ketvirtadienio rytą bendrauti dar neteko. Pasak direktoriaus, gavus visą informaciją, ji bus vertinama ir bus sprendžiama dėl tolesnio V. Ramanausko likimo.

Žinia, tai jau yra ne pirmas V. Ramanausko susidūrimas su teisėsauga. Klaipėdos apygardos teismo teisėjų kolegija 2019 m. sausį panaikino 2018 m. gegužę žemesnės instancijos priimtą sprendimą, kuriuo buvo pripažinta, kad V. Ramanauskas mažamečiams sukėlė fizinį skausmą ir nežymiai sutrikdė sveikatą. Įsiteisėjusiu sprendimu buvo konstatuota, jog apylinkės teismas nuosprendį suformulavo vadovaudamasis prielaidomis, o neginčijamų įrodymų, kad V. Ramanauskas padarė tokią nusikalstamą veiką, nėra.

ATNAUJINTA. Penktadienį STT ir prokuratūra jau išplatino pranešimą spaudai, kuriame irgi patvirtina apie įtarimus Ramanauskams. 

„Įvertinus šiuo metu turimus ikiteisminio tyrimo duomenis, V. Ramanauskas ir jo sutuoktinė, kaip nusikaltimų organizatoriai bei vykdytojai, įtariami pagal LR Baudžiamojo kodekso 300 str. „Dokumento suklastojimas ar disponavimas suklastotu dokumentu“ 1 d., 228 str. „Piktnaudžiavimas“ 2 d. ir 182 str. „Sukčiavimas“ 2 d. Jiems skirtos kardomosios priemonės: rašytiniai pasižadėjimai neišvykti bei piniginiai užstatai”, – rašoma pranešime. 

Teigiama, kad jokie kiti Klaipėdos savivaldybės ar savivaldybės įmonių darbuotojai šioje tyrimo stadijoje nėra įtariami.

Papildomai detalizuota, kad įtarimai reiškiami  ir dėl to, kad įgyvendindami ES lėšomis remiamą projektą esą klastota statybų dokumentacija ir šių klastotų dokumentų pagrindu įgyta daugiau nei 30 000 Eur ES finansinės paramos lėšų bei pasikėsinta įgyti dar per 60 000 Eur.

Nusikaltimas, anot pranešimo, buvo užkardytas agentūrai, administruojančiai ES paramos lėšas, pradėjus patikrinimo procedūras.

Taip pat pranešime raginama asmenis, galinčius turėti šiam tyrimui reikšmingos informacijos, susisiekti su STT Klaipėdos valdyba. Primenama, kad asmuo, įtariamas dalyvavęs organizuotai grupei darant nusikalstamas veikas, gali būti atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės, jeigu jis prisipažino dalyvavęs darant tokią nusikalstamą veiką ir aktyviai padėjo atskleisti organizuotos grupės padarytas nusikalstamas veikas.

BNS skelbia, kad konkurso sąlygos galimai buvo suderintos su iš anksto pasirinktu rangovu – mažąja bendrija „Driutas“, su kuria vėliau buvo sudaryta didesnės nei 480 tūkst. eurų vertės statybos darbų sutartis. Pastarajai vadovauja vienas iš trijų jos narių – Kęstutis Smailys.

55 Comments

  1. kaimynas

    Skaitau ir stebina vastybės institucijų naivumas ar žioplumas neatsakingai skiriant ES paramos lėšas? mero eskalavimas kaip vadovo 2 darbo vietos Ramanauskui? MB „Exubero” misija tauos ir žmonių kvailinimas už ES paramos pinigus bordelio įkūrimas, puikus poilsis Europos kurortuose, o ne rūpinimasis seneliais ir jų namais. Ne veltui sakoma, kad obuoliai nuo obels netoli rieda. Ramanauskienės Ingridos motina Margarita kilus iš Reporto bordelio. Nuo mažų dienų augo asocialiai, apleista utelėm ir kitais gyviais kaip murzė vaikščiojo pas kaimynus prašydama duonos, valgyt, gert, nakvynės. Viešėdama nepraleisdavo progos nugvelbt kaimynų pinigus, daiktus ir panašiai. Kokius mokslus ir žinias gali suteikti toks žmogus, apie kokį Harvardo ar Oksfordo baigimą ar senelių namų įrengimą gali būti kalba ? Greičiau sukurs bordelį, o ne senelių namus. Neduok dieve tokioj šaikoj ir tokiuose senelių namuose, bei tokių šeimininkų rankose atsidurti, tai tas pats kaip tiesiu keliu į kapują. Todėl ačiū autoriui už paviešinimą ir kad niekšai tapę vadovais nerastų vietos tarp dorių žmonių.

    Reply
    • Ne kaimynas aš tau

      Geriau papasakok kuo tu dirbi ir kas tavo tėvai…..ir kaip tave augino tokį neuteleta…ką tavo tėvas darė dukrai
      …ir visa kita…ir kaip tu smirdi.ir perdi prie kitų žmonių ir pareigas savo aukštas paviesink prezidente….ir alga savo ubago

    • Ne kaimynas aš tau

      Turi ką dar pasakoti perdaliau? Kad nei viena boba net prostitutė su tavimi nemiega??? Ir pimpalas tau nestovi nes pats vartoji alkocholi nesakingai….
      Ereli prasivedint plunksnas UK gėriau ten tokius labai greitai suima ir deportuoja į tavo brangią tėvynę

    • ne audriaus draugas

      ir visiems viesai papasakok kaip tavo doras draugas veze alkocholio kontrobanda i lietuva….ir tu beje jo draugas geriausias …ir kaip tave zmona ispiso per duris nes tau pimpalas nestovi ir labai mazas yra…..
      ir tu net buto neturi apgaudineji sese savo asile…..gulesi tu krumuose kaimyne mano mielas as tavo ip adresa matau
      doras kontrabandistas…….atisrado . tu is teismo vogiai dokumentus ir to niekas nepamirso . beje teisme turiu geru draugu asiliuk nutilk buk geras nes as tave rimtai …pats zinai kur….

    • daktaras

      tikuosi po operacijos gausi gala

    • ne audriaus draugas

      tokioje intelingentu seimoje gyveni ir taip smirdi…..reikutu susimastyti tau

    • Ne kaimynas aš tau

      Pats vaiką padirbai ir net alimentų nemokejai nežinai…….ir dukros nematei 19 metų m…koks geras tetukas….asilo galvą eik miegoti kol aš geras gerai,??? Nesireklamuok kad esi asilas visa giminė apie tave žino

    • Ne kaimynas aš tau

      Tau baudžiamoji atsakomybė gresia už vardų ir pavardžių viesinima zinai?

      Beje papasakok apie žmonos ir tavo seksą kur ten buvo dar visi negirdėjo

    • Pomidoras (pravardė vieno dyriko, 2 įmonių)

      Ramanau ar ienė, kiek čia trečiadieni (04.13) išgėrėt, kad tokias pievas rašyti? sakai teisme turi draugų- kažkaip tau jie nepadeda :DDD. Ramanau, baik gerti prašau, manau tau gėda už šituos komentarus turėtų būti. Šiaip kur varei ant šito žmogaus aš vietoj jo kreipčiausi į policiją dėl grasinimų susidoroti, nes čia jau žiauru….
      O žurnalistas vėl tyli, kur tyrimas tavo? 😀 spėju nebus…

  2. Gal kas

    žinot, kuris, sėdintis valdininko kėdėj, ne korumpuotas?

    Reply
  3. o sakykite

    ar ten Autobusų parke pavaduotoja nedirba tarybos narė Elida Mantulova ji juk ir valdančios koalicijos narė, Skvernelio partijos atstovė berods…

    Reply
  4. Dar

    Gal vertėtų pasidomėti ir autobusu parke atliekamais juodais darbeliais. Viskas tik is išorės gražu. Viduje viena betvarke ir savęs aukštinimas. Vienas iš rodikliu kuris pasako apie įmone ir jos vadova, tai darbuotoju kaita. Darbuotojai yra verčiami dirbti po dvi pamainos 15-16 val ir po 5-6 dienas is eiles.

    Reply
    • Lo..as.

      Dusinkit visas tas KRYSAS!

    • aaaaaaa

      nenori nedirbk kokios bedos?
      beje susitvarkyk savo buta pirma ok?

  5. Martynui Vain

    Gerb., Martynai,

    ar bus tyrimas ar ne? papasakosi daugiau? ar kažkas neleidžia?

    Reply
    • Liulis

      Pastatykit jos greičiau Rakom!!!

  6. Klaipėdietė

    Nu ir nerimstate IP:86.38.73.227,tiek komentarų Klausimas?anonimas,Laisvas kaip Laisvė.Tai pati paskambinkite G.Neniškiui,ar merui ir paklauskite,arba pačiam V.Ramanauskui.Straipsnį dar kartą perskaitykite,viskas parašyta kada yra nušalinamas nuo pareigų.Ar jau nuteistas,ar dar vyksta tyrimas?Susižinokite ir širdelė nusiramins. Kolegos parke sakė eilinį kartą išsisuks.

    Reply
  7. KLAUSIMAS ?

    KADA MIESTO SPRENDIMAS DĖL ŠITO VEIKĖJO ?
    GAL GALI ATVIRA KLAIPĖDA PASIDOMĖTI ?
    MAN RODOS TURIM SKANDALA MIETO LYGIU, VADOVUI MESTI ĮTARIMAI O JIS TOLIAU VADOVAUJA MIESTO ĮMONĖMS ???

    Reply
  8. Algis

    Kazkoks valdininkas Klaipedoje zemes plotus privatizuoja miesto centre uz centus,kazkas sudaro sutartys neteisetai ir lieka tie siuksles dar teisus.Paziurekite i tuos besisypsancius snukius.Tokie siuksles Grubliauskai toliau vadovaus valstybiniem imonem.Geda mere

    Reply
  9. Antanas

    Talentai visur reikalingi… Kas žino kam tas dviejų įmonių sujungimas reikalingas ir kas iš to laimės? Galimai daug kas žino, bet tiesos nesako…

    Reply
  10. Nuf nufas

    Lietuva visa jau isgrobta, neber ko begrobti. Tai į Europos pinigus įsisuko lietuvaičiai. ?Bet vienam nepasisekė. ?

    Reply
  11. Susidomėjusi

    O gal gali žurnalistai paviešinti, kokiu būdu tokie tampa įmonių vadovais- Harvardą baigė, Oksfordą? Kaip atliekama personalo atranka šioms pozicijoms, kas ją atlieka, kodėl parenkamas kažkoks Pilypas iš kanapių ir dar į dvi kėdes? Kokie kiti kandidatai dalyvavo atrankoje, bet nugalėjo „nepakeičiamasis” Ramanauskas? Gal reikėtų nuo to pradėti… Manau, įdomių dalykų paaiškėtų apie „kompetencijas” tokių apsukruolių. Ar tikrai nėra norinčių užimti nors vienos kėdės, palengvinti Ramanauskui naštą?

    Reply
  12. Eina

    Išeina, jei prisipažins ir bendradarbiaus tiriant, nuo bausmės bus atleistas, pirmyn !

    Reply
  13. Gyventoja

    Dar jis autobusu parko ir gatvių apšvietimas direktorius ?

    Reply
  14. Bravo portalui AK

    Gyventum Klapėdoje, ir nieko nežinotum… Jei ne ta Atvira Klaipėda. Pagarba portalui. Bravo Martyno Vainoriuas komandai. Ir muštas, ir teistas- Vainorius vis tiek siekia TIESOS. Gal tas kimono padeda?

    Reply
    • Gyventoja

      Taip. Pagarba Atvirai Klaipėdai. Paremkime ją. Tik jos dėka sužinome tai ką turime žinoti.

  15. Čerlis

    Nevienas ten korumpuotas plauna pinigus per statybas ,meluoja žmones durnelis laiko šlykštu ten puse ju reikia pakeisti,

    Reply
  16. INGRIDA

    och ty? tai bent sutuoktinė Ramanauskienė pasisavindavo autobuso parko lėšas, o vėliau įsisuko į ES finansinės paramos lėšas senelių namams. šustri vagilka, demams užtraukė nemalonę.

    Reply
  17. Pochemonas

    kai žinai šio lizdo kilmę nieko nuostabaus… vokiečių kurvos benkartai/aferiūgos su tualetiniu popierium ilgai šluostė užpakalius ir atlikinėjo apeigas taip, kad net nepajautė kaip atsidūrė dėmesio centre keliose įmonėse susijusiu asmeniu… ir ES finansinės paramos švaistymas senelių namams Minijos užlietose pievose Grumblių kaime… sveiku protu nesuvokiami dalykai vyksta… bet kokiu atveju ar tai tiesa, ar reklama vistiek visi galai į vandenį…

    Reply
  18. Susidorojimas

    Kai dirbi saziningai igyji gausybe priesu kurie tik ir laukia kaip susidoroti su neparankiu – saziningu zmogumi…

    Reply
    • Anonimas

      Ar čia Ramanauskas pasirašė komentara ?

  19. Laisvas kaip Laisvė

    Vieni kovoja už laisvę – kiti savo noru 8 metus pasedės…

    Reply
  20. prezumpcija

    STT trečiadienį išplatina pranešimą. Be vardų ir pavardžių. Ketvirtadienį žurnalistams „iš kažkur” pranešamos pavardės. Penktadienį STT ir prokuratūra pati paviešima kelių įtariamųjų pavardes, sumas, sukčiavimo aplinkybes (kurios dar neįrodytos!!!). Tai kaip čia su nekaltumo prezumpcija? Kam tas cirkas, kai įtariamiesiems komentuoti draudžiama, o STT ir prokuratūra žarsto komentarus? Bjauriuosi tokia „teisėsauga”.

    Reply
  21. Anonimas

    Tai miesto valdžia pasisakyk ar ne ? Nieniškis ? Grumbliauskas ? ir t.t.

    Reply
  22. garsus žurnalistas

    O tai žurnaliūginio tyrimo nebus? toks materiolas tyrimui, tiek galima nuveikti su tokia įdomia ir konkrečia medžiaga: ryšiai, sąsajos, pinigų srautai… hmmmm, tyrimui nėra lėšų, ar kaip kitaip?

    Reply
  23. Gaila

    Atrodė toks skaidrus tas duo direktorius, kaip iš pieno plaukęs, pasirodo nė velnio, griešnas kaip visi, na ir tikėk po to žmonėmis…

    Reply
  24. Diclofosas

    Daug ant mūsų Lietuvėlės prisiveisė erkių ir Oskarų Benderių.

    Reply
    • Patikslinimas

      Ostapų ne Oskarų, Oskaras tai prizas toks yra !

  25. Saulė

    Įdomu kas tokį veikėją į tokią. Kėdę pasodino. Taip.sukčiaudamas gudrutis kažkaip buvo garantuotas, kad praslys, nes kas paneigs, kad kuruojantis savivaldybės blatnieji galimai nėra. prisisiurbę prie ES lėšų kraniuko.

    Reply
    • Senolis

      Tokie tokį ir pasodino, svetimų ten niekas neįsileidžia

  26. Iš praeities

    Prie ruso iš karto pasodindavo, teismo laukdavo belangej.

    Reply
  27. Asilo kepurė

    Laukiam sprendimo, bet iš kitos pusės ko čia laukti OUT ! Ar įmanoma 21 amž. But itariamam ir vadovauti įmonėms ?

    Reply
  28. Anonimas

    Neniškis “nežino to” kas jam nenaudinga, o kaip “gražiai” tvarkèsi nusisamdęs savo parankinius , kai reikėjo Ramanauską į Gatvių apšvietimą įstatyti,Šventasis cha cha cha,,,,, ciniškas manau elgesys.Jeigu nori tvarkos savivaldybės įmonėse, surask ponuli sąžiningą vadovą. Ar tokių jo aplinkoje nėra?

    Reply
  29. Antanas

    Autobusų parkas ir gatvių apšvietimas, na juk ir kvailiui aišku kas ir kodėl toks hibridas randasi. Sukryžminus gyvatę su ežiu gaunasi spygliuota viela, įdomu, o kas gausis sukryžminus autobusų parką su gatvių apšvietimu? Tikiuosi, kad apsieis be Pravieniškių…Klaipėdoje jungimai labai įdomūs, jungiant ligonines ne kiaušinį po višta pakišo, o vištą po kiaušiniu…

    Reply
  30. Peliukas Litlis

    Nieniškis juk linkęs atleisti dėl nepasitikėjimo ? tai pastebėkim šita atleis, ar suteiks išrišima? Aleksandrova atleido dėl gandu nei Stt nereikėjo… o čia matai nežino nieko, nu maladiec?
    Lauksime tęsinio…
    #peliukaslitlisnerimsta

    Reply
  31. Anonimas

    Na jo, teks suspenduoti, pagalvojo Neniškis…

    Reply
  32. klaipėdietė

    visur turėtų įsisukti tikrintojai,Kauno pavyzdys iškalbingas…

    Reply
  33. Domas

    Oooo. Yla pradėjo lysti iš maišo :)))))))
    Ten daug įdomių dalyku parke, padangų pirkimai, detalių autobusams pirkimai.
    Socdemai siautėja tose įmonėse. Daug kam kelia klausimų ką ten veikia socdemiukas Kęstutis Kvaraciejus, kuriam pavesta įmonių jungimo klausimą spręsti :))))

    Reply
  34. kaip ir aišku

    turi Vaidas priešų tarp skundus mokančių rašyti kurmių. O tarnybos, jei joms skundžia, nereaguoti negali. Bus mažas piš iš to „tyrimo”, tik nervų žmonėms truputį pagadins.

    Reply
    • Lapinas

      Nu bet sutikit – apsukrus vyrukas, nes vienu metu 2 įmonėm – autobusų parkui ir gatvių apšvietimui kelis metus vadovauja, dar ir kaimo versliuką suka iš ES lėšų, pasirodo 🙂 Kas jo „stogas” savivaldybėj?

    • Lapinui

      Meras ir Modestas. KMSA senai visi žinome

    • vardan tos

      dar algas parašykite ir kyla klausimas ką autobusų parke veikia Elida Mantulovna?

  35. MAKE LITHUANIA GREAT AGAIN

    Chi chi chi :))))))

    Reply
    • Anonimas

      Mantulovna autobusu parke..Na transporto ekspedijavimo sritis jai tikrai žiiiiiiinoma laaaaaaaaabai gerai. Patirties “geros” turi……..

  36. Tomas

    Čia dar juokingos sumos.
    O vat geras šešėlinis aparatas yra kaimo sodybos, kurios pastatytos iš eu lėšų kaip poilsiui žmonėms. Tačiau jos dirba tik proginėms šventéms. Tose „kaimo sodybose” ištisa šešėlio virtinė-kasos aparatas nenaudojamas, vedantysis grynais, muzikantai grynais, prekių tiekejai juodais….
    Jų Lietuvoje belekiek ir paprasta kiek per sezoną kiekvienoje „kaimo sodyboje” prasukama šešėlio.
    Ir ta tema niekada niekieno nejudinama.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas, Svarbu

Ar Kretingos meras iš tiesų atsikratė teisėsaugos pretenzijų? (dar atnaujinta)

Praėjusią savaitę Klaipėdos apylinkės teismas palaimino prokuratūros ir Kretingos rajono mero Antano Kalniaus taikos sutartį, kurios šiam politikui prireikė dėl ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

100 000 000-asis keleivis gaus dovanų metinį bilietą

Šį ketvirtadienį peržengsime reikšmingą simbolinę ribą – šimtamilijoninę kelionę naujojo elektroninio bilieto sistemoje. Po šio fakto turbūt jau ir nebederės ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This