Paplūdimio tinklinio fiesta priviliojo būrius žiūrovų: lietuvės – finale! (atnaujinta)

Fotoreportažai, Sportas

Trečiąją dieną Klaipėdoje vykstant „Pro Beach Tour Futures“ serijos paplūdimio tinklinio turnyrui, pagaliau išsigiedrijo ir šeštadienį saulėtas oras į varžybas priviliojo būrius žiūrovų.

Mato Baranausko nuotr.

Nuo pat ryto jau tikrą paplūdimį primenančiose šalia Jono kalnelio įkurtose tinklinio aikštelėse vykstančias kovas stebėjo sporto aistruoliai, audringi palaikydami pirmoje dienos pusėje dėl paskutiniųjų kelialapių į atkrintamąsias varžybas kovojusias tris Lietuvos vyrų poras.

Sėkmingą tautiečių padavimą ar kirtį žiūrovai palydėdavo garsiais plojimais, o lietuviams nepasisekus atremti priešininkų padavimo, pilnose tribūnose nuvilnydavo nusivylimo šūksniai.

Šeštadienio vakare paaiškėjo, jog moterų turnyre kelialapį į pusfinalį iškovojo Erika Kliokmanaitė ir Monika Paulikienė 2-0 (21:16, 21:19), nugalėjusios austres Doriną Klinger ir Ronją Klinger.

Sekmadienį lietuvės dar kartą pademonstravo puikų žaidimą ir pateko į „Pro Beach Tour Futures“ serijos turnyro finalą, nugalėjusios amerikietes Jessica Gaffney ir Molly Turner 2-0 (21:15, 21:19).

Kitos lietuvių poros liko ties pusfinalių riba.

Iš viso „Pro Beach Tour Futures“ turnyre uostamiestyje dalyvauja 26 šalių komandos. Turnyro prizų fondą sudaro 10 tūkst. eurų.

Šis turnyras – tai puiki galimybė lietuviams pasipildyti pasaulio reitingo taškų kraitį, kuris atvertų galimybes dalyvauti kituose pasaulio paplūdimo tinklinio turo turnyruose.

Palmiros Mart nuotr.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Rengiamasi Bastionų tilto ir gatvės statybai

Parengtas Klaipėdos savivaldybės tarybos sprendimo projektas dėl pastato Bangų g. 11 ir jo priklausinių bei iš privačių asmenų išpirktų garažų ...
2024-01-16
Skaityti daugiau

Miestas

Joninės sugrįžta į Jono kalnelį

Birželio 23-iosios vakarą, nuo 19.30 val., Joninių šventė Klaipėdoje vėl vyks Jono kalnelyje. Penktadienio vakarą renginio dalyvius pasitiks liaudiškų šokių ...
2023-06-23
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Mums rašo, Svarbu

Jono kalnelis: „Padariau ir pamiršau“

Įspėjimas komentatoriams, kurie rašys, jog „geriau pasidžiaugtų, kad miestas gražėja, vietoj to, kad kabinėtųsi“ – džiaugiuosi, bet miesto ir ES ...
2023-05-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This