Laukia gera perspektyva* (1)

Spyglys
Spyglys
2021-03-15

Spygliui kilo noras viešai paguosti pastarosiomis dienomis visaip ujamą ir linksniuojamą mūsų miestelio Tarybos narį, valdančiosios mažumos atstovą Alvidą Šimkų. 

Gerbiamas Alvidai, juk užtenka prisiminti, kad buvot Judu vadinamas. Na ir ką? Palojo, palojo ir beveik visi jau užmiršo. 

Bet kur kas naudingiau būtų prisiminti kito, tuomet dar valdančiosios daugumos nario, šviežiai iškepto konservatoriaus Audriaus Petrošiaus tūptelėjimą Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centre. Atsispyrė nuo buvusio sąvartyno žmogus – ir šoktelėjo tiesiai į Seimą. 

Aišku, dabar iki kitų Seimo rinkimų reikės kentėti ilgiau nei A. Petrošiui, bet juk liaudies išmintis ir gyvas pavyzdys byloja, kad kenčiam – Seimas. O juk ir „Klaipėdos butai” tai ne koks šiukšlinas reikalas, kentėti dar paprasčiau. Tik reikia nepražiopsoti tinkamo momento peršokti į konservatorių galerą.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio ir jo draugų humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

Žymos: | | | | |

Komentarai (1):

Įrašo “Laukia gera perspektyva*” komentarų : 1

  1. Atversta knyga parašė:

    Įdomu, per kiek sekundžių koks garsus veidotyrininkas charakterizuotų šitą nelabai gerbiamą poną. Veidas- kaip knygos turinys.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Klaipėdos valdžios mobingas verčia girtuokliauti?*

Per metus net trys Klaipėdos miesto viešojo sektoriaus vadovės turėjo atsisveikinti su valdiškomis pareigomis dėl nederamų santykių su alkoholiu.  Pirmoji ...
2024-05-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Reorganizaciją pradėjo nuo Transporto skyriaus vedėjo*

Prasidėjo… Nors Klaipėdos savivaldybės reorganizacija dar neprasidėjo, Transporto skyriaus vedėjas jau pažemintas pareigose. Nors savivaldybės interneto puslapyje tebeskelbiama, kad Rimantas ...
2024-05-24
Skaityti daugiau

Politinė reklama

Klaipėda gręžiasi nuo demokratijos ir grąžina valdžios vertikalę

Pradėjus darbą naujajai Klaipėdos miesto valdžiai, vienu iš esminių pokyčių buvo įvardyta Savivaldybės administracijos struktūros pertvarka. Praėjus metams, pokyčiai parengti. ...
2024-05-22
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This