Olegui – praktiškai jokių šansų*

Spyglys

Spyglys
2019-06-06

Komentarų: 4

Spyglys nori paneigti žurnalistų, taip pat ir „Atviros Klaipėdos” skleidžiamą versiją, kad mūsų miestelio merui niekaip neišeina atsidėkoti Rusų aljansui už neįkainojamą paramą per rinkimus ir paskirti jo atstovą Olegą Mariničių savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju dėl to, kad pastarasis negauna atitinkamos spec. tarnybų pažymos.

Brėdas. Juk Olegas mūsų kariniam laivynui vadovavo. Ir NATO dirbo, tad matė, skaitė, vartė ir tokią slaptą informaciją, iki kurios mūsų saugumiečiams kaip iki Mėnulio.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Netiesa ir tai, kad į šį postą vėl nutūpti Olegui truko ir faktas, kad po garsiosios maršrutinių krizės jis, būdamas VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) valdybos pirmininku, uoliai bandė vykdyti kerštingą buvusio savo viršininko nurodymą pakirpti sparnus tuometiniam šios įstaigos vadovui Gintarui Neniškiui. Naujasis Savivaldybės administracijos direktorius G. Neniškis yra krištolo tyrumo žmogus ir jokių akmenų užantyje nenešioja, pikto nelaiko, kaip kad kokia Nina, dabar visur viešai rašinėjanti Alvido Judo numerius, kad žmonės jam skambintų ir ramybės neduotų smarvės ir visais kitais klausimais.

Olego atveju viskas kur kas paprasčiau. Tiesiog G. Neniškis gali dirbti tik su tais pavaduotojais, kuriems tėvai davė Andriaus vardą. Juk KKT dirbo su Andriumi Samuilovu, dabar pasirinko Andrių Dobranskį ir intensyviai ieško trečiojo Andriaus. Tad Olegui lieka vienintelis šansas – nebent paaiškės, kad jo tėvavardis yra Andrejevičius.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.

4 Comments

  1. Kvadratas

    Nieko verta rašliava. Visi randam darbo 🙂 Su pažymom ir be pažymų.

    Reply
  2. Vsio zakonno

    O kaip faktas, kad draugaugauja su asmenimis, kurie gamino ginklus ir tiekė juos karštiesiems taškams? Praeities nepaslėpsi….

    Reply
  3. Dalia

    Labai atsiprašau už gramatines klaidas. Žodį direktirium prašau skaityti direktoriumi. Kreipinio Spyglį galūnė ne i nosinė, o y. ?

    Reply
  4. Dalia

    Olegą skirtų ne direktirium, o direktoriaus pavaduotoju. Spyglį, tik tiesą atitinkančią informaciją spyglink miestelio piliečiams.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

„Vaidila“ pradėjo kelionę nebūtin

Šiomis dienomis pradėtas griauti buvusio kino teatro „Vaidila“ pastatas – vietoje jo iškils naujas statinys, kuriame įsikurs technikos muziejus. Martyno ...
2024-04-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This