Alvidas Šimkus į rinkimus eis po konservatorių vėliava

Politika, Svarbu

„Pasiprašiau, kad priimtų į sąrašą, –  „Atvirai Klaipėdai” sakė Klaipėdos miesto tarybos narys Alvidas Šimkus. –  Turbūt, būsiu paskutinis tame sąraše”.

Alvidas Šimkus. Martyno Vainoriaus nuotr.

Praėjusiuose savivaldybių tarybų rinkimuose šis politikas dalyvavo Lietuvos centro partijos sąraše. Jis – ilgametis šios partijos senbuvis, tačiau šią kadenciją dirbo frakcijoje „Už Klaipėdą“, kurią sudaro mero Vytauto Grubliausko sukurto komiteto nariai, ir šiuo metu yra jos vadovas.

A. Šimkus paneigė Klaipėdoje sklandančius gandus, kad jis įstojo į Tėvynės sąjungos – Lietuvos konservatorių partiją.

„Jie manęs to nereikalavo”, – sako jis.

Politikas tvirtina, kad jis nepereis ir į šios partijos frakciją Klaipėdos miesto Taryboje.

„Noriu išlikti politikoje”, – taip savo rinkėjams savo pastarąjį žingsnį aiškina Alvidas Šimkus.

Konservatorių sąrašo lyderis šįkart bus Artūras Razbadauskas, kaip ir A. Šimkus didžiąją šios kadencijos dalį dirbęs V. Grubliausko komandoje, o kandidatas į merus – Audrius Petrošius.

Šios kadencijos pradžioje A. Šimkus oponentų buvo vadinamas Judu dėl to, kad nusprendė jungtis prie valdančiąją koaliciją formavusio V. Grubliausko, tuo metu stokojusio balsų daugumai. Vėliau politikas garsėjo konfliktais su Nagliu ir Nina Puteikiais bei Alina Velykiene, bylinėjimusi su Centro partija, įsidarbinimu savivaldybei pavaldžioje įstaigoje „Klaipėdos butai”, savivaldybei priklausiusio sandėliuko pardavimo istorija.

29 Comments

  1. rinkėjas

    Balsuosiu už Alvidą Šimkų ir Audrių Petrošių, Razbadauską, jie tikrai mano manymu yra verti būti miesto taryboje. Stebėjau ir stebiu jų darbus, tikrai verti, kad už juos balsuotų.

    Reply
  2. .

    O jei dar ant kaktos išsitatuiruotų , „labai myliu Klaipėdą” ? Konservatoriams tinka, reiškia pas juos visiškas žmonių badas .

    Reply
  3. Buvęs kartu

    Alvidą Šimkų pažystu senokai, buvome kartu pas Ozolą. Neblogai sutarėme, teisingas žmogus, labai geras organizatorius, partija laikėsi ir kilo kol jis buvo Valdybos pirmininkas. Kaip elgėsi skyriuje nežinau, bet klaipėdiečiai buvo labai aktyvūs, į suvažiavimus atvykdavo daugiausiai. Manau jis pasirinko teisingai, konservatoriai tikrai nepralošė jį paimdami. Balsuočiau už A. Šimkų ir kitiems patariu. Jis jau yra vieną kadenciją miesto taryboje, yra komiteto pirmininkas ir matosi, kad susitvarko, neblogai susitvarko.

    Reply
    • buvote kartu

      nebent „prie čerkos”, ten gal ir gerai sustvarko

  4. Senjora

    Teisingas pasirinkimas abiejų pusių. Konkurentams šoką sukėlė, konservatorių sąrašas labai rimtas. Petrošius geras kandidatas į merus. Razbadauskas puikus sąrašo vedlys. Šimkus tikėtina neblogai pastiprins sąrašą. Sėkmės jiems, būtinai už juos balsuosiu.

    Reply
    • šokas tik rinkėjams

      kad konservatoriai priima buvusius Gražulio draugus arba kas neturi kur eiti. Ir nepamirškite balsuoti, o ne tik rašyti nes iš Berlyno neprabalsuosi.

  5. Anonimas

    O viešpatėliau kas darosi.

    Reply
  6. 100%

    Daugelis net reiśkia savo mintis neskaite straipsnio,arba neturi loginio mastymo.O siaip tai situacija nekokia,nes tik konservatoriu partija vienintele likusi lietuviška partija.

    Reply
  7. Juokingi

    Konservai stiprinami, net juokas ima, vienas jaunuolis žada rojų tik nėra dirbęs nieko dorai, o stiprinami Gražulio ir Puteikio kadrais!

    Reply
  8. dugnas

    konservatorių lyderis sąraše Pakso ir Gražulio partijų narys Razabadauskas, dabar dar ir Puteikių partijos lyderiai pas juos. Baigta su jų palaikymu, kantrybė perpildyta!

    Reply
  9. Jadvyga

    Viskas! Mano kantrybės taurė perpildyta, už konservatorius nebebalsuosiu, nors tai dariau daug metų. Negi nebėra vertų sąrašo žmonių mieste? Šis veikėjas išgarsėjo tik tuo, kad įsidarbino savivaldybės įstaigoje!

    Reply
    • Keista

      ar darbas yra didelė nuodėmė? Ar dirbdamas šį darbą padarė pažeidimų, blogai dirbo?

    • Tikrai keista

      tik viena – būdamas politiku ( mero komandos ) įsidarbino savivaldybės įstaigoje ! Kodėl ne maximoje , ar vaistinėje , ar autobuso vairuotoju , ar ….Todėl nereikia vaidinti nesuvokiančio ” o kokia čia nuodėmė ” ? Konservatoriai su tokiu sąrašu manau yra žlugę .

  10. Žvirblis

    Šitas tikrai papuoš bet kokią komandą. Jau blizgėjo Puteikienės , Mero , o dabar konservatorių komandos perliukas .

    Reply
    • Tiesa sakant

      Nemaišykite Šimkus nebuvo Puteikienės komandoje, Puteikienė buvo Centro partijos komandoje. O Klaipėdos skyriaus pirmininkas buvo Alvidas Šimkus. Mero komandoje Šimkus yra frakcijos pirmininkas, jei rinko pirmininku, tai vertas. frakcija sudarė neprasti asmenys. Meras, vicemeras, eksmeras, universiteto rektorius – profesorius. Jei A. Šimkus tiko tokiems žmonėms, kad po metų buvo perrinktas dar vienai kadencijai, reiškia Šimkaus kompetencija pakankamai gera.

  11. Rinkėjo nuomonė

    Dar vienas Kl politinės padangės nusenęs prostitutas. Vargšas miestas.

    Reply
  12. Tikrasis Centras

    Klaipėdiečiams nesunku atsivertus “Atvirą Klaipėdą” susirasti A. Šimkaus pavardę ir pasižiūrėti, o kiek jau bylų jis buvo iškėlęs dėl 2019 m. atimto iš jo mandato dalyvauti partijos suvažiavimuose. Tai Alvido Šimkaus ir Valerijaus Šabrausko byla, kad partija parodė duris 2019 m. spalio mėn. Skaitome, kad skųs teismo sprendimą. Tampė šis ponas partiją po teismus. https://www.atviraklaipeda.lt/2020/11/25/teisybes-paieskos-centro-partijoje-tesis-toliau/. Dėl tos pačio, kai partija A. Šimkui parodė kur turi būti jo vieta 2019m. kovo mėn. partijos susirinkime, skundė teismui. Iš nutarties sužinome, kad skundikams teismas liepė ieškinį tikslinti, o visus teismui teikiamus dokumentus gauna ir kita teisme dalyvaujanti pusė. Tai ką jie tikslino buvo atsiųsta ir partijai. Vyko net du metus teisminis procesas, įvairūs susirašinėjimai. Centro partijos pirmininkas parašė, kad tie teismai, kuriuos kėlė A. Šimkus – praeityje, nebereikės vaikščioti po teismus. Visus jo iškeltus teismus laimėjome.

    Reply
    • Dėl aiškumo

      Jo Jo laimėjote nenagrinėtoje byloje.
      Šimkaus straipsnis;

      Nors sakoma, kad laikas gydo, tačiau padarytos moralinės žalos, patirtos dvasinės skriaudos, apskritai niekas negali atstoti. Iš atsakovo materialios žalos atlyginimo nesiekėme, todėl klausimui tapus neaktualiu, nusprendėme ieškinį atsiimti. Vilniaus miesto apylinkės teismas tai patvirtino 2021 m. balandžio 8 d. nutartimi.

      https://www.atviraklaipeda.lt/2021/04/17/eiline-puteikio-melagiena/

  13. O

    gal ir gera žinia- vadinasi miesto konservatoriai jau pasiekė visišką dugną.

    Reply
  14. Fui

    Na tas tai užsirašys į bet kokį sąrašą, kad tik kas nubyrėtų…

    Reply
    • Jordanas

      Ne tik tas užsirašytų, visi mes stengiamės ir norime gyventi geriau, nemanau, kad tai gėdinga. Siekti karjeros, natūralu ir žmogiška.

  15. Nuomonė

    Na kaip galima už tokius razbadauskas, Grubliauskas, Šimkus balsuoti?
    Akivaizdžiai nei akivaizdu, kad niekada nerūpėjo ir nerūpės žmonių kasdienybę, miesto gerovė.
    Akivaizdu, kad jiems rūpi tik jų gerovė. Akivaizdu, kad ir Petrošius, kuris pasvajoja jog tams miesto meru, susidėjo su senais razbaininkais:) renkant jaunuolį, vadinasi rinksime konservatorių partijos interesus.
    Kol rinksime tokius bedievius, visada stovesime vietoje:(

    Reply
    • Nuomonė

      Kam taip žiauriai, juk jie žmogaus neužmušė, nuo savęs viską stumia tik višta ir buldozeris.

    • rinkėjas

      Už Razbadauską ir Šimkų galima ir reikia balsuoti, jie jau įrodė, kad gali būti miesto taryboje, įrodė darbais būdami taryboje. O pavyduoliai ir konkurentai tai dar turėtų įrodyti.

  16. Klaida

    Alvidas, ne Alividas pavadinime turėtų būti.

    Reply
    • akadministratorius

      Ačiū, pataisėme.

  17. Tokios politinės personos

    tik konservatoriams ir tinka 🙂 Ką ten konservatorius Petrošius žada Klaipėdai ? ” Naują amžių ” ? 🙂 Su tokiu sąrašu ? Fui….

    Reply
    • rinkėjas

      Petrošius su komanda yra geriausias pasirinkimas Klaipėdai. Dabar taryboje esantys Tėvynės sąjungos nariai ir koalicijoje dirbantis Alvidas Šimkus daug gero padarė miestui. Jei kas to nepastebi, tai jau jų problema, miestas pagražėjęs, gatvės tvarkingos.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Ugnius Radvila - nebe opozicijos lyderis*

Mes „visi valdantieji norim”, – tokia fraze ketvirtadienį prieš Klaipėdos miesto tarybos posėdį savo pasisakymą iš tribūnos užviršavo opozicijos lyderis ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos konservatorių spindesys ir skurdas*

Mūsų miestelio konservatorių spindesys, tiesą sakant, yra apgailėtinas, – sako garsus politologijos profesorius Spyglys. Nes dauguma neva opozicinės Tėvynės sąjungos ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Rusija ieško ir Klaipėdos politikų bei kultūros žmonių. Tarp jų - ir dabartinis meras

Rusija antradienį paskelbė Estijos ministrę pirmininkę Kają Kallas „ieškomu asmeniu“ ryšium su baudžiamąja byla, kurios turinys nebuvo atskleistas. Rusijos opozicinis ...
2024-02-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This